Canim sıkılıyor bu duruma

Oda cok calismami istiyordu aşırı derecede olmadi ama bazem ufak tefek şaka amacli baska konularda laf degdirdigi oldu o yuzden de bu psikolojiye giriyorum ama genel yapim bu benim bekarken de babama odetmemek icin ben işe girince öderim diyordum
anladım...
aslında boyle hıssettıgını bılıyor o saka amaclı da olsa degındıgı laflar ondan... esısın bunun lafı bıle olmamalı aranızda dusunme bence kendını mahcup hısseder davranıslarına yansıtırsın bu kez de matah bırsey yapıyor zanneder kıymete bıner gayet normal seyler bunlar

aslında en dogrusu esın eve hep para bırakmalı sen normalde bunu odeyebılıyor olmalıydın...
erkekler bazen dusunemez boyle seyı evın ıhtıyaclarını hatırlatırsan para bırakır sende bunu stres yapmamıs olursun bence

Evlendikten sonra yaptigim aldigim birsey olsa neyse sonucta ondan önceki bir borc oldugu icin icim rahat etmiyor.Bekarken de işe girilmeyince babadan almak gayet normal diye
Benimde kredi borcumu esim odedi 1.5 yilda 9bin tl odedik nerdeyse her ay 500 tl yi geciyordu odedigimiz.onun disinda egitimimle alakali harcamalar da oldu evlendikten sonra.bununla alakali hic imasi falan olmadi olmamali zaten.ama ben evlenmeden boyle borcumun oldugunu soyledim.mezun olduktan sinra is buluyum sonra evlenelim dedim.kabul etmedi bem oderim dedi.ailem oderken yardim etmek istedi esim kabul etmedi.ben de 1 yil kadar calistim ama harcadigim kazandigimi gecmistir.yani takilmayin bence siz bir ailesiniz Allah korusun saglik sorununuz olsa ondan daha fazla paralar gitse odemeyecek mi esiniz.

esin eve, sana para birakmiyor mu?
Canim biz alisverise beraber gidiyoruz mecbur çünkü benim burada ekmek almaya cikicak yerim yok karakoldan aliyoruz onu da yani ben tek cikamiyorum dagin başı diye.Cikinca da aracimizla merkeze gidiyoruz alıp geliyoruz belki bundan bırakmıyordr ama gecen 400 lira verdi cantanda dursun diye ama gunubirlik koymaz

Ben calisiyorun fakat calismasaydim da harcamalarım değişmezdi, bi eve giren para o ev de yaşayan herkese aittir olarak düşünüyorum, bu sebeple öğrenim kredisi borcunuzu eşinizin ödemesinde bi sakınca yok.
Çalışsanız güzel olurdu ekonomik açıdan ama napalım hayat şartları. Babanız ödemek zorunda değil bence.

Ben seni anlıyorum açıkçası sonuçta evlenince de onların kızısınız hala devam ediyorsunuz kızı olmaya kaldı ki yeni evlisiniz insan babasına eşinden daha kolay açılabilir zaman zaman yardım isteyebilir elbette. Ama kem küm ettiyse yapacak bir şey yok. Bir gün yeniden çalışmaya başladığında eşin için bir şeyler yaparsın bugün sana yarın ona.

Back
X