• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iddia belası

Esim gecen yil iddiaya basladi. Ogrencilik doneminde de oynardi ama kucuk meblalardi. Kazanci artinca oynadigi tutarlar da artti. Toplam kazancimiz 13 bin civari aylik. Ama tek kurus faydasi yok eve. Kazancin 3 te ikisi esimin ama tamami iddia borcuna gidiyor. Biraktim demisti ama iki uc gundur goruyorum yine oynuyor. Neden dedim. Tek mac acilmis da merak etmis. En asagi 100 tl oynuyor. Vaktinde tek maca 4 5 bin oynamisligi var. 30 bin borcu var ama aylardir kapatamadi. Arabaya yakiti bile ben aliyorum. Gecen gun esime ilac almaya eczaneye gittik. Ilaci istedi. Sonra yanda bulunanlarla sohbete daldi. Ee odesene dedim. Kredi kartimi istedi. Ciktik. Sok oldum gercekten dedim. Tum gun surat asti. Insan zor zamanda taniyormus diye. Sakaya vurup ara ara soyledi bunu. Iki evimiz var. Birinin tum giderleri bana ait. Digeri lojman. Digerinin sadece cüzi miktar kirasini ve aidatini oduyor. Tum mutfak masrafi yeme icme hersey bana ait. Disarda yemek yeriz ben oderim. Tatile gideriz ben oderim. Ama yetmiyor artik. Ben de coktum. Dis tedavim var. Onu erteleyip duruyorum. Cunku param kalmiyor. Ben cok yoruldum ama adam degismiyor. Varlik icinde yokluk cekiyoruz. Ben atanana kadar iki sene calismadim. Ben vakti zamaninda baktim sana diyor. Karsilik bekliyor yani. O zaman da sen calismasan da olur diyordu. Bu iddia bitirdi onu da bizi de. Ama yine basliyor. Bagimli ama hicbirsey yapmiyor. Hep depresif hic mutlu degil. Be sizinle paylasmak istedim. Sevdigim adam mutlu olmayi bilmiyor. Boyle heyecanla adrebalinle gununu kurtariyor. Ve bu onu daha beter bir strese sokuyor.
Bir tanıdığım vardı kadının gelir durumu iyi idi. Adam hiç bir masraf yapmiyordu. Ev telefonu ile sürekli ailesi ile konuşup faturasını bile karısına odetiyormus. Bir gün kadın sen konuşuyor Sun sen ise deyince kavga çıkartıp ayrıldılar. Başka bir tanıdığımin kocasida yaklaşık 25 yıldır eve hiç bir masraf yapmıyor bir oğlu var evlenecek ona bile destek olmuyor mus. Kisacasi artık bir yerde dur demenin zamanı gelmişse geciyor. Ayrıca kadın çalışsa bile ev gecindigeçi zorunda değil dir.

Tecrübeli bir şahıs olarak yazıyorum. Kumar bağımlısı, gurursuzdur. Sadece sizi manipule etmek için surat asar gurur yaptığını iddia eder. Tek amacı gelecek parayı kaybetmemektir. O yüzden dizlerinize kapanıp ağlasa bile inanmayın.

Kumar bağımlısı, profesyonel bir şekilde yalan söyler. Ne doğru, ne sahte anlayamazsınız. Hisleri bile değişkendir. Bir anda öfke patlaması yaşarken, biraz zaman geçince uysal bir kediye dönüşebilir. Yine tek amacı kumar oynayabileceği imkanı kaybetmemektir.

Kumar bağımlısı, yumuşak telkinler ile asla oynamaktan vazgeçmez. O yüzden şans vererek sadece kendinizi kandırırsınız.

Önerim şudur ki, yarın vakit kaybetmeden bir avukata gidip boşanma protokolü hazırlayın. Kağıdı önüne koyup, "yarın benimle tedavi olmaya geliyorsun. Tüm kartlarını bana veriyorsun. Maaş, kredi kartı vs. Cebinde sadece günü kurtaracak harçlığın olacak onu da ben vereceğim. Bunları kabul ediyorsan boşanmam. Etmiyorsan boşanıyorum" deyin. Kabul etmezse boşanın.

Beni ne kadar ciddiye alırsınız bilemem ama başka bir yol yok. Bunu kabul edin.

Senin bağımlılığın olsaydı o seni bu kadar çekmezdi. Neden tüm fedakarlığı sen tek başına yapıyorsun? Yuva iki kişi ile kurulur ve bu iki kişinin çabası ile korunur, büyür. Sen sadece para kaynağısın şuan. Canına yazık. Çalışıp kazandığın alın terini boşu boşuna sağa sola saçıyorsun.

Bildiğin kumar oynuyor nasıl doğru yola sokulur bilmiyorum ama Allah yardım edip sabir versin çok zor durum

Tecrübeli bir şahıs olarak yazıyorum. Kumar bağımlısı, gurursuzdur. Sadece sizi manipule etmek için surat asar gurur yaptığını iddia eder. Tek amacı gelecek parayı kaybetmemektir. O yüzden dizlerinize kapanıp ağlasa bile inanmayın.

Kumar bağımlısı, profesyonel bir şekilde yalan söyler. Ne doğru, ne sahte anlayamazsınız. Hisleri bile değişkendir. Bir anda öfke patlaması yaşarken, biraz zaman geçince uysal bir kediye dönüşebilir. Yine tek amacı kumar oynayabileceği imkanı kaybetmemektir.

Kumar bağımlısı, yumuşak telkinler ile asla oynamaktan vazgeçmez. O yüzden şans vererek sadece kendinizi kandırırsınız.

Önerim şudur ki, yarın vakit kaybetmeden bir avukata gidip boşanma protokolü hazırlayın. Kağıdı önüne koyup, "yarın benimle tedavi olmaya geliyorsun. Tüm kartlarını bana veriyorsun. Maaş, kredi kartı vs. Cebinde sadece günü kurtaracak harçlığın olacak onu da ben vereceğim. Bunları kabul ediyorsan boşanmam. Etmiyorsan boşanıyorum" deyin. Kabul etmezse boşanın.

Nasil da kisiliklerini tasvir etmissin anlatamam tam da bu dedim evet. Ek olarak elinde ki akilli cihazlarin hepsini de almali mesaj atabilen ve arama yaoabilrn telefin yeterli kameraya bile gerek yok. Tablet bilgisayar kaldirilmali. Ve isin ciddiyetini sizin ne kadar ciddi oldugunuzu hissetmeli

Aynı durumda başka üye var. Mesela ben.
Neden böyle dedim çünkü o üye de eşinden farklı bir şehre daha yeni atanmıştı, eşi 8-9 bin maaş alıyordu, kumar bağımlısıydı, her iki evin masrafını da o üye üstlenmişti ve çocuk istiyorlardı. Bu kadar tesadüf olamaz diye düşündüm de.

Neden böyle dedim çünkü o üye de eşinden farklı bir şehre daha yeni atanmıştı, eşi 8-9 bin maaş alıyordu, kumar bağımlısıydı, her iki evin masrafını da o üye üstlenmişti ve çocuk istiyorlardı. Bu kadar tesadüf olamaz diye düşündüm de.
Evet o bayani bende hatirladim acaba ne yapti. Onun konusuna da yazmistim

Su an anladım kimden bahsettiğini..çapkın bir beydi de onun esi:KK11:

Bunları yapacak mı sence? O çocuk yapma derdinde.. neden bazı kadınlar gerçeklere gözünü kapatıyor? Bu kadar mı aşıklar? Anlamıyorum.

Sakin cocuk yapma harcamalari ayir. Mumkunse de bosan. Borc harc odersin sonra. Boyle adamdan hayir gelnez baksana yüzsüzün teki. Bu adami mi cocuk vereceksin.

Bunları yapacak mı sence? O çocuk yapma derdinde.. neden bazı kadınlar gerçeklere gözünü kapatıyor? Bu kadar mı aşıklar? Anlamıyorum.

Kendi hayatını bitirmek istiyorsa bitirsin. Lakin berbat bir ailede, sorumsuz bir babayla büyüyecek bir çocuk yapmasa bari. Ben olacak çocuğa üzülüyorum.

bağımlılık bu seviyede ise tedavisiz bırakmasını düşünmek çok ütopik.

Back
X