- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Seni gorunce benden daha manyaklari varmis diye sukur ediyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanızı onu bunu boşverin ,siz tedavı oluyor musunuz? Sağlıklı düşünemiyorsunuz ciddi ciddiOrtak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim
Gerçek misiniz siz?Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim
Adam en azindan bu sefer sevisiyor. Pamukla onu da yapamıyordu.Pamuk dusunsene senin kocan 11 yillik kocan hayatinin aski baska bir kadinla cayir cayir duvardan duvara pata kute sevisiyor.
Hadi az daha agla![]()
Bence sevgi değil, takıntı haline getirmişsiniz. Allahın kumarbazı işe yaramaz adamı gerçekten sevebileceğinizi düşünmüyorum. Yani adamın sevilecek yanı olsa neyse..Ortak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim
Bu hikaye nasıl başladı? Hep görüyorum ama daha anlamak kısmet olmadı.Oo benim dizinin yeni bölümü gelmiş.
Ortak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Kaç yıl oldu ?Boşuna anlatmayın hanımlar.
Yıllardır aynı kendisi.
Ay vallahi yeter billahi yeter. Yeto. Bıktık yahu eski koca takıntından. Oğluna tak kafayı az da. Çocuk sayende herşeyi çekti .Eğitim hayatını , psikolojisini mahvettin.Kadin kumara devam ederse bosarim demis
Galü beladan beridir diyeceğimKaç yıl oldu ?
Baston alacağız elimize artık kulaklarda duymuyor olacak hala aynı yerde aynı konu yok çocuk evlenip torunu olacak gene aynı verilen akıllar tavsiyeler üç dünya çevresini gezer gelir hiç bir değişim yok kenardan izleyeyim bakalım kim nasıl ne yazacak ne zaman boşa yazdığını anlayacak.Pevvvvvvvo kadar çok