Canım sıkılıyor...

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Neden olduğunu bilemiyorum ama sıkılıyorum. İşten eve, evden işe. Çok şükür bir problem de yok ama hayatım çok monotonlaştı sanki. Duygusuzlaştım da iyice :) Neler önerirsiniz? Kitap okuyorum, müzik dinliyorum uyuyorum:) Canım başka da bir şey yapmak istemiyor. Var mı aranızda benim gibi olan??

Çevreniz müsaitse çıkın yürüyüş yapın, mesela ben alışveriş yapmasam da vitrinlere bakmayı falan cok severim.. Çok sıkılınca çıkarım kendi başıma çarşıya=)
Bu ara can sıkıntısından ev temizliğine ve yemek yapmaya sardım ben de..

Çok boş gelmeye başladı hayat:) Aslında nü kadar depresif değildim uzun zamandır. Her şeyi çok stres yapıyorum o da var ama ne bileyim hep aynı şeyler :) Her gün bir önceki günün tekrarı gibi oldu:)

var valla, benim kocam da var ama gene de sıkılıyorum:):)

var valla, benim kocam da var ama gene de sıkılıyorum:):)
Koca da ayrı dert:)) Arada bir sevmek sevilmek düşüncesi geliyor ama şu forumu takip etmeye başladığım günden beri bunun için daha çook beklemem gerektiğini düşünmeye başladım :) Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın da. Bazı şeyler olsa dert olmasa dert:)

Anneciğim sağolsun ev işi bırakmıyor ki. Hoş bıraksa da yapacak becerikli kız nerdeee:) Tek dolaşmayı seviyorum ama onu bile yapmak istemez oldum

Değişik hiçbir şey olmayacak mı aceba:)

Son düzenleyen: Moderatör:
namaz kıl ruhuna iyi gelir inşallah
Kılıyorum çok şükür. Gerçekten beni bunalımlardan alıkoyan birçok şeye kederlenmekten alıkoyan şey namaz ve tevekkül. Rabb'im herkese nasip etsin. Yine de elimde olmadan yalan dünyanın bazı adaletsizliklerine üzülüyorum. Seçim şansımın olmadığı şeyler için üzülmek kötü yine de teselli etmeye çalışıyorum kendimi insanlara rağmen.

Al benden'de okadar :)
Benimde durmadan canim SIKILIYO , hergün ayni seyleri yapmak iyice bunaltiyor insani ..

Yat Kalk , ise git gel , Hergun hergun ayniii..

Inan bana yalniz degilsin , hatta bazen bu yuzden esime trip atiyorum sanki onhn elindeymis gibi:)))

Birlikte bir şeyler yapabilirsiniz aslında diyeceğim ama:) O da bir yere kadar galiba:) yine aynı yine aynı:)

Birlikte bir şeyler yapabilirsiniz aslında diyeceğim ama:) O da bir yere kadar galiba:) yine aynı yine aynı:)

Yapiyoruzda oda hep ayni , disari cik cafede otur gez ..
Bende bugunlerde acaba iyi degilmiyim diye dusunuyordum yalniz degilmisim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…