Koca mı:)) O büyük sorumluluk benim gibi uykucu, bezgin biri için:)Ben böyle durduk yere canım sıkılıyor dediğimde teyzem "koca istiyor bu" derdi
Milletin kapı zilini çalıp kaç çok eğlenirsinMilletin çalıp kaç çok eğlenirsin
Neden olduğunu bilemiyorum ama sıkılıyorum. İşten eve, evden işe. Çok şükür bir problem de yok ama hayatım çok monotonlaştı sanki. Duygusuzlaştım da iyice :) Neler önerirsiniz? Kitap okuyorum, müzik dinliyorum uyuyorum:) Canım başka da bir şey yapmak istemiyor. Var mı aranızda benim gibi olan??
Bunu yapmak için geç kaldım sanırım:))Milletin kapı zilini çalıp kaç çok eğlenirsin
Koca da ayrı dert:)) Arada bir sevmek sevilmek düşüncesi geliyor ama şu forumu takip etmeye başladığım günden beri bunun için daha çook beklemem gerektiğini düşünmeye başladım :) Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın da. Bazı şeyler olsa dert olmasa dert:)var valla, benim kocam da var ama gene de sıkılıyorum:):)
Çok boş gelmeye başladı hayat:) Aslında nü kadar depresif değildim uzun zamandır. Her şeyi çok stres yapıyorum o da var ama ne bileyim hep aynı şeyler :) Her gün bir önceki günün tekrarı gibi oldu:)
Anneciğim sağolsun ev işi bırakmıyor ki. Hoş bıraksa da yapacak becerikli kız nerdeee:) Tek dolaşmayı seviyorum ama onu bile yapmak istemez oldumÇevreniz müsaitse çıkın yürüyüş yapın, mesela ben alışveriş yapmasam da vitrinlere bakmayı falan cok severim.. Çok sıkılınca çıkarım kendi başıma çarşıya=)
Bu ara can sıkıntısından ev temizliğine ve yemek yapmaya sardım ben de..
Al benden de o kadar :) :)
Kılıyorum çok şükür. Gerçekten beni bunalımlardan alıkoyan birçok şeye kederlenmekten alıkoyan şey namaz ve tevekkül. Rabb'im herkese nasip etsin. Yine de elimde olmadan yalan dünyanın bazı adaletsizliklerine üzülüyorum. Seçim şansımın olmadığı şeyler için üzülmek kötü yine de teselli etmeye çalışıyorum kendimi insanlara rağmen.namaz kıl ruhuna iyi gelir inşallah
Birlikte bir şeyler yapabilirsiniz aslında diyeceğim ama:) O da bir yere kadar galiba:) yine aynı yine aynı:)Al benden'de okadar :)
Benimde durmadan canim SIKILIYO , hergün ayni seyleri yapmak iyice bunaltiyor insani ..
Yat Kalk , ise git gel , Hergun hergun ayniii..
Inan bana yalniz degilsin , hatta bazen bu yuzden esime trip atiyorum sanki onhn elindeymis gibi:)))
Birlikte bir şeyler yapabilirsiniz aslında diyeceğim ama:) O da bir yere kadar galiba:) yine aynı yine aynı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?