CANIM SIKINTI SINIRI

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Kızlar felaket bunaliyorum her dakika içimden ağlamak geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum son 1 haftadır. Şu ara hiçbir şey yolunda gitmiyor. Babamla kavga ettim. Babamın sinir sorunu var pazartesi günü ufacık bı şey için kızdı bize (anneme, bana ve kardeşime) her zamanki halı olduğundan alttan almaya çalıştık ama yok babam tam tersi bı başladı kizdi da kızdı başka hepimize kizarken birden bı bana kızmaya başladı. Babam bana hep öfkelidir. Evde biri bana bı şey için kızsın vs babam daha olayı anlamadan bana bağırmaya başlar. Öfkesi diner bı sure sonra ama çok ağır şeyler der. Bu tartışmada bı başladı bu evden gittiğin günü görsem diye bı daha da almam seni eve zaten, öl, istemiyorum seni, verdiğim emeğe de yazık diye. Daha böyle bissuru şey. Bunlar aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum felaket aglayasim geliyor. Okuyorum henüz üniversite son sınıfım. Bana bu ay sana para da gondermiyorum yurt paranı da yatirmiyorum naparsan yap dedi. Bende sinirlendim baya zaten yaptığın tek babalık para yatırmaktan başka bı şey değildi onu da yapma istemiyorum diye bağırmaya basladim. Allahtan kenara para atmıştım önceden az çok idare edecek kadar param var. Şu ana kadar babamın yüzünü öne eğecek hiçbir hareketim olmadı, emeğini boşa çıkaracak bı hareketim de olmadı. Ama beni hiç hiç sevdiğini sanmıyorum artık. Her tartışmamızda yukarda saydığım şeyleri diyor "hep". Sinirle veya başka şekilde hep diyor bunları. Hem sınırlı olmasa da sevgi göstermiyor ki hiç. Sarilip opmeden geçtim. Başka şehirde okuyorum sadece ay başladı yurt parasını ve harcligini gönderdim demek dışında hiç arayıp sormaz hiç. Çok bunaldım. Babam bı yerden annem bı yerden iyice tahammülsüz, sinirli, kimseye inanıp güvenmeyen bir tip olup çıktım.
Bir yandan da sevgilimle su ara sürekli yanlış anlıyoruz birbirimizi. Bu ara sevgilim de acayip bunalımda dün akşam bana kendimi bazen yalnız hissediyorum vs dedi aslında yalnız hissetmesin diye uğraşıp duruyorum tabi çok başarılı olamıyorum farkındayım ama o böyle yalnız hissettikten sonra neyin ne gereği var bilmiyorum.
Bir yandan arkadaşlarımdan inanılmaz derece uzaklastim hiçbir sorun olmadı değişen hiçbir şey yok aslında ama ilgileri yakınlıkları çok yapay gelmeye başladı. Bu hep böyleydi eminim şimdi moralim bozuk diye böyle geliyordur bana da.

Kimseden sana merhem olmasını belemeyip kendi kendine iyi gelmeye çalışmalısın. Ben spor yapardım mesela koşardım, tüm hırsımı,hıncımı çıkarırdım. Müzik dinle bide koşarken. En güzel terapi.

Kimseden sana merhem olmasını belemeyip kendi kendine iyi gelmeye çalışmalısın. Ben spor yapardım mesela koşardım, tüm hırsımı,hıncımı çıkarırdım. Müzik dinle bide koşarken. En güzel terapi.

Geçen ay yapıyordum bunu yürüyüp spora ağırlık vermiştim ama felaket zayifladim 41e kadar düştüm. Şimdi korkuyorum daha çok veririm diye

Okulunun bitmesine ne kadar kaldi?

Geçen ay yapıyordum bunu yürüyüp spora ağırlık vermiştim ama felaket zayifladim 41e kadar düştüm. Şimdi korkuyorum daha çok veririm diye
Düzensiz mi besleniyorsun? Yurtta kalıyormuşsun. Üç öğün yemek veriliyordur sanırım.

Düzensiz mi besleniyorsun? Yurtta kalıyormuşsun. Üç öğün yemek veriliyordur sanırım.

Baya düzensiz besleniyorum ve moralimin düşüklüğü direkt beslenmemi etkiliyor çok aciksam da hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Hiçbir şey yemeyip 3-4 gibi kötü olmamak için bı şeyler atistiriyodum sadece bı ara

Bir sey kalmamis. Bolumun hemen is bulabilmeni saglayacak bir bolum mu?

Geniş bir bölüm ama buna da babamın zoruyla gittiğim için bı yandan çalışıp bı yandan kursa gitmem gerekecek. İş bulunca evden ayrılacağım ama eminim onda da annem de babam da izin vermeyip zorlastiracaklar isimi

Bu çok da iyi bir oneri değil bnce henüz dun sabah unv ögrencsi bi yakinim sabah koşusu sirasnda kulagindaki kulakliktan oturu otobusu fark edemedi ve suan yogin bakmda durumu kritik....
Dikkatli olmak da yarar var.

Allah kolaylik versin başta... Boyle zor hayati olan insanlarin hayatini iyice zorlastiran sevgiliyede ayrica gicik olurum . Ne diyeyim tez zamanda bir is bulup ayaklarin uzerinde durman dilegiyle.

Geniş bir bölüm ama buna da babamın zoruyla gittiğim için bı yandan çalışıp bı yandan kursa gitmem gerekecek. İş bulunca evden ayrılacağım ama eminim onda da annem de babam da izin vermeyip zorlastiracaklar isimi
Izin vermeyecekleri kesin zaten. Turk babalar kizlarini mallari gibi gorurler, kendi hayatlarini kurmasina izin vermezler genel olarak. Eger o evde gercekten mutsuzsan gitmek zorundasin ama. Sinir hastasi babayla yasamak nasildir bilirim, benim babam da boyleydi. Simdilerde kontrol altina almayi ogrendi de rahat nefes aliyoruz. Yoksa o ol, yasama vb. laflari ben de yedim durup dururken. Kendi durumunu kabullenip tedaviye yanasmazsa siz bir sey yapamazsiniz. Bu arada babaniz annesiz mi buyumus acaba?

Allah kolaylik versin başta... Boyle zor hayati olan insanlarin hayatini iyice zorlastiran sevgiliyede ayrica gicik olurum . Ne diyeyim tez zamanda bir is bulup ayaklarin uzerinde durman dilegiyle.

Şu mesaja dahi aglayasim geliyor ciddi ciddi.
Onun da zor bir hayatı var ama sanki iple dolamislar gibi her yanımı felaket bunaldim.
İnşallah bulurum çok çok teşekkürler

Bak okulun bitiyormuş hayatını şimdiden düzene sokabilirsin. İnsanlar zayıflarken nasıl motive ediyorlar mesela kendilerini. Aynı şekilde seninde sağlıklı beslenme anlamında kendini motive etmen gerekli. Vücudunun ve beyninin buna ihtiyacı var. Hem üzüntü hem de düzensiz beslenme seni iyice yıpratır, güçsüz kalırsın. Degiş, önce hayatını ufak tefek değiştir. Sonra kendini sev,herşeyden çok sev. Aynanın karşısına geçip güzel kelimeler söyle gözlerinin içine bak seviyorum kız seni de mutlu et kendini. Aileni atamazsın da satamazsın da. Kabullen onlar böyleler de. İlerde yepyeni bir hayatın olduğunda istersen hayatında olurlar, istersen olmazlar. Ama bugün sadece kendini sev ciddiyim çok mu yanlız hissettim sarıl kendi kendine öyle uyu.

Şu mesaja dahi aglayasim geliyor ciddi ciddi.
Onun da zor bir hayatı var ama sanki iple dolamislar gibi her yanımı felaket bunaldim.
İnşallah bulurum çok çok teşekkürler
Seni mutsuz ediyorsa onu cekmek zorunda degilsin. Babamizi secemiyoruz ama partnerimizi secebiliriz:KK39:

Izin vermeyecekleri kesin zaten. Turk babalar kizlarini mallari gibi gorurler, kendi hayatlarini kurmasina izin vermezler genel olarak. Eger o evde gercekten mutsuzsan gitmek zorundasin ama. Sinir hastasi babayla yasamak nasildir bilirim, benim babam da boyleydi. Simdilerde kontrol altina almayi ogrendi de rahat nefes aliyoruz. Yoksa o ol, yasama vb. laflari ben de yedim durup dururken. Kendi durumunu kabullenip tedaviye yanasmazsa siz bir sey yapamazsiniz. Bu arada babaniz annesiz mi buyumus acaba?

Hayır ama dedem de babaannem de çok ilgisizler babama evlat ayrımı yaptılar senelerce. Hala yapıyorlar. Babamın bu sınırı de ondan kaynaklı sanırım. Böyle düşününce çok üzülüyorum babama küçüklüğündeki hallerine sarılasim geliyor. Keşke anne babalar kendi psikolojilerini duzeltmeden çocuk sahibi olmasa ne güzel olurdu

Hayır ama dedem de babaannem de çok ilgisizler babama evlat ayrımı yaptılar senelerce. Hala yapıyorlar. Babamın bu sınırı de ondan kaynaklı sanırım. Böyle düşününce çok üzülüyorum babama küçüklüğündeki hallerine sarılasim geliyor. Keşke anne babalar kendi psikolojilerini duzeltmeden çocuk sahibi olmasa ne güzel olurdu
Okudugum gibi aklima bu geldi cunku benim babam kendi annesini kundaktayken kaybetmis. Uvey anneyle buyumus. Babam kucuklugunde uvey babaannemin ona karsi bir davranisini anlatmisti; ben de cok uzulmustum, anliyorum seni. Babalara yapacak bir sey yok, benimki kabullendi ve tedaviye ikna da oldu o yuzden simdilik her sey iyi. Ama onun tedaviye ikna olmasi lazim once. Tabi bu senin elinde olmadigindan baska alternatiflere bakacaksin.

Bak okulun bitiyormuş hayatını şimdiden düzene sokabilirsin. İnsanlar zayıflarken nasıl motive ediyorlar mesela kendilerini. Aynı şekilde seninde sağlıklı beslenme anlamında kendini motive etmen gerekli. Vücudunun ve beyninin buna ihtiyacı var. Hem üzüntü hem de düzensiz beslenme seni iyice yıpratır, güçsüz kalırsın. Degiş, önce hayatını ufak tefek değiştir. Sonra kendini sev,herşeyden çok sev. Aynanın karşısına geçip güzel kelimeler söyle gözlerinin içine bak seviyorum kız seni de mutlu et kendini. Aileni atamazsın da satamazsın da. Kabullen onlar böyleler de. İlerde yepyeni bir hayatın olduğunda istersen hayatında olurlar, istersen olmazlar. Ama bugün sadece kendini sev ciddiyim çok mu yanlız hissettim sarıl kendi kendine öyle uyu.

İnanın kendimi çok motive etmeye çabalıyorum moralim bozuk olunca başlıyorum kendime bakmaya çok iyi geliyor sağlığıma da şu ara ekstra özen gösteriyorum tartıda 41i gördükten sonra. Çok teşekkür ederim hiç tanımıyorum ama iyi ki varsiniz

Okudugum gibi aklima bu geldi cunku benim babam kendi annesini kundaktayken kaybetmis. Uvey anneyle buyumus. Babam kucuklugunde uvey babaannemin ona karsi bir davranisini anlatmisti; ben de cok uzulmustum, anliyorum seni. Babalara yapacak bir sey yok, benimki kabullendi ve tedaviye ikna da oldu o yuzden simdilik her sey iyi. Ama onun tedaviye ikna olmasi lazim once. Tabi bu senin elinde olmadigindan baska alternatiflere bakacaksin.

İnşallah bende babamı tedaviye ikna ederim. Çok teşekkür ederim çok :)

Back
X