CANIM SIKINTI SINIRI

Bu çok da iyi bir oneri değil bnce henüz dun sabah unv ögrencsi bi yakinim sabah koşusu sirasnda kulagindaki kulakliktan oturu otobusu fark edemedi ve suan yogin bakmda durumu kritik....
Dikkatli olmak da yarar var.
biki dikkatli olmalı. Artık özel koşu alanları var. Üzüldüm yakınınıza ama araba kullanırken ölen insanlar vs sen bahsedersek araba da kullanılmamalı. Anlıyorum ama sizi doğru bir konuya degindiniz.

Geçecek bu günler. Sakın pes etme. Mesleğine dört elle sarıl, seni en iyi kurtaracak şey o. Sonra sen de başkalarını kurtarırsın inşallah ..

Geçecek bu günler. Sakın pes etme. Mesleğine dört elle sarıl, seni en iyi kurtaracak şey o. Sonra sen de başkalarını kurtarırsın inşallah ..

Geçecek biliyorum ama şimdi kendimi hiç engelleyemiyorum değersiz kimsesiz hissediyorum kendimi. İyi olacak ama her şey biliyorum

Kızlar felaket bunaliyorum her dakika içimden ağlamak geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum son 1 haftadır. Şu ara hiçbir şey yolunda gitmiyor. Babamla kavga ettim. Babamın sinir sorunu var pazartesi günü ufacık bı şey için kızdı bize (anneme, bana ve kardeşime) her zamanki halı olduğundan alttan almaya çalıştık ama yok babam tam tersi bı başladı kizdi da kızdı başka hepimize kizarken birden bı bana kızmaya başladı. Babam bana hep öfkelidir. Evde biri bana bı şey için kızsın vs babam daha olayı anlamadan bana bağırmaya başlar. Öfkesi diner bı sure sonra ama çok ağır şeyler der. Bu tartışmada bı başladı bu evden gittiğin günü görsem diye bı daha da almam seni eve zaten, öl, istemiyorum seni, verdiğim emeğe de yazık diye. Daha böyle bissuru şey. Bunlar aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum felaket aglayasim geliyor. Okuyorum henüz üniversite son sınıfım. Bana bu ay sana para da gondermiyorum yurt paranı da yatirmiyorum naparsan yap dedi. Bende sinirlendim baya zaten yaptığın tek babalık para yatırmaktan başka bı şey değildi onu da yapma istemiyorum diye bağırmaya basladim. Allahtan kenara para atmıştım önceden az çok idare edecek kadar param var. Şu ana kadar babamın yüzünü öne eğecek hiçbir hareketim olmadı, emeğini boşa çıkaracak bı hareketim de olmadı. Ama beni hiç hiç sevdiğini sanmıyorum artık. Her tartışmamızda yukarda saydığım şeyleri diyor "hep". Sinirle veya başka şekilde hep diyor bunları. Hem sınırlı olmasa da sevgi göstermiyor ki hiç. Sarilip opmeden geçtim. Başka şehirde okuyorum sadece ay başladı yurt parasını ve harcligini gönderdim demek dışında hiç arayıp sormaz hiç. Çok bunaldım. Babam bı yerden annem bı yerden iyice tahammülsüz, sinirli, kimseye inanıp güvenmeyen bir tip olup çıktım.
Bir yandan da sevgilimle su ara sürekli yanlış anlıyoruz birbirimizi. Bu ara sevgilim de acayip bunalımda dün akşam bana kendimi bazen yalnız hissediyorum vs dedi aslında yalnız hissetmesin diye uğraşıp duruyorum tabi çok başarılı olamıyorum farkındayım ama o böyle yalnız hissettikten sonra neyin ne gereği var bilmiyorum.
Bir yandan arkadaşlarımdan inanılmaz derece uzaklastim hiçbir sorun olmadı değişen hiçbir şey yok aslında ama ilgileri yakınlıkları çok yapay gelmeye başladı. Bu hep böyleydi eminim şimdi moralim bozuk diye böyle geliyordur bana da.
Canım benim babam da para konusunda çok sıkıntı çıkarıp onu bir tehdit unsuru olarak kullanıyordu hep. Üniversitede ek iş yaptım ben. Özel ders verdim, ödev yaptım. Sonunda çok rahat bir hayatım oldu maddi olarak. Tavsiye ederim sana da. Tamamen ilişkini kesme ama maddi özgürlüğün olsun. Garsonluk falan bir şey ayarla hiçbir şey yapamıyorsan.

Canım benim babam da para konusunda çok sıkıntı çıkarıp onu bir tehdit unsuru olarak kullanıyordu hep. Üniversitede ek iş yaptım ben. Özel ders verdim, ödev yaptım. Sonunda çok rahat bir hayatım oldu maddi olarak. Tavsiye ederim sana da. Tamamen ilişkini kesme ama maddi özgürlüğün olsun. Garsonluk falan bir şey ayarla hiçbir şey yapamıyorsan.

Şu an bitti bitecek okulum Allah'tan param da var kenarda muhtaç değilim :) teşekkür ederim tavsiye için zamanında yaptım çok garsonluk vs ama şimdi okul bitiyor zaten :)

İnanın kendimi çok motive etmeye çabalıyorum moralim bozuk olunca başlıyorum kendime bakmaya çok iyi geliyor sağlığıma da şu ara ekstra özen gösteriyorum tartıda 41i gördükten sonra. Çok teşekkür ederim hiç tanımıyorum ama iyi ki varsiniz
Ben de teşekkür ederim inan kendimi yerine koyup düşünüyorum. İyi yada kötü, öyle birseyler söylüyorum. Banada iyi geliyor bazı konular hakkında düşünmek. İnşallah kendini motive edecek birşeyler bulursun ve inşallah çok iyi olursun.

Ben de teşekkür ederim inan kendimi yerine koyup düşünüyorum. İyi yada kötü, öyle birseyler söylüyorum. Banada iyi geliyor bazı konular hakkında düşünmek. İnşallah kendini motive edecek birşeyler bulursun ve inşallah çok iyi olursun.
İnşallah bunun için uğraşacağım kendimi köşeye atıp aglamanin hiçbir faydası yok :)

Konuyu ben açsam anca bu kadar olabilirdi herhalde. İçimden ağlamak geliyor iki gündür. Düzelse artık bazı şeyler.

en guzeli ne biliyormusun ,

okudugun şehirde kalmaya iş bulmaya çalışmaya devam et kendine bir düzen kur ,

dersim var kursum var artık ne bulursan onu söyle babana , ama okulunu bitir

en guzeli ne biliyormusun ,

okudugun şehirde kalmaya iş bulmaya çalışmaya devam et kendine bir düzen kur ,

dersim var kursum var artık ne bulursan onu söyle babana , ama okulunu bitir

Bulunduğum şehir sahiden çok küçük. İş bulma imkanım yok gibi neredeyse. İstanbul'a dönüp orda arayacağım işi de kursu da. Az para biriktirince düzgünce konuşurum :)

Back
X