Canım sıkkın pişman oldum..

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
53
34
Selam kızlar dünde aynı konu için sormuştum size erkek arkadaşım benden hoşlanıyor karşılıklı duygularımızı paylasmistik. Ama hoşlanan insan sürekli ilgi gösterir, gün içinde msj atar bi sorar. Dün aksama kadar yazmadı aramadi. Akşam en sonunda napiyosun diye msj atmış. Öyle 15 dk konuştuk bi anda isim var sonra konuşuruz yazdı. Sok oldum bozuldum peki dedim. Şu andada pişman oldum keşke o duygularini söyledi diye hemen bende soylemeseydim diyorum. Bide bana direk şunu sordu 2.gün den benim neyimi begendin. Zaten konuşmuştuk bunu ama ha bire egosunu mu tatmin etmek istiyor bilmiyorum. Duygularımı saklasaydim daha iyi olurdu heralde .. canım sıkkın düşüncelerinizi bekliyorum

kac goc ile bir iliski olmaz. eger hoslandiysaniz ve duygularinizi soylediyseniz bunda utanilacak bir durum yok. satranc degil ki bu yanlis hamle yapasiniz. ama olur boyle iliskilerde beklentiler karsilanmayabilir. bunu karsi tarafa soyleyip, ben sunu sunu bekliyorum ama sen yapmiyorsun ya da su huylarin beni itti bence gorusmeyelim dersiniz. ama adam boyle yaptikca daha da baglanirsaniz, daha burda cok konunuzu okuruz.

demek ki ağırdan davranmak gerekiyormuş ona. normalde duygularını söylemen de problem yok ama adamın hemen k.çı kalkmış afedersin.
bence sıkıntılı biri. zaman kaybetmeden, emek harcamadan uzaklaşabilirsin. düşünüyorum da eşimle ilk zamanlar dakikalar yetmiyor, faturalar dolup taşıyordu. üstelik doğuda görev yapıyorduk ve çok yoğunduk. şu an bile telefonda sizden çok görüşüyoruz herhalde işteyken.

Duygularınızı açmanızda sıkıntı yok. O aramazsa aramayın sizde ararsa konuşur, mesaj atarsa karşılık verirsiniz. Anladığım kadarıyla narsist bir şahıs.

Yok baglanmiyorum aksine bu hareketi Soguttu beni diyebilirim ama duygularımı söyledim diye kötü hissetmeme sebep oldu . Teşekkür ederim gorusunuz için de sagolun

Evet cook haklisiniz gerçekten .... hoşlanan insan bu kadar geri planda kalmaz yani ne olursa olsun... bide msj atıp aniden isim var sonra konusuruz demesi çok bozuldum. Afedersin ama bi isim çıktı kar bakma döneceğim demek var bide kaba kaba demek ...

BEn yoruluyorum böyle stratejik davranmaktan.
Hemen arama, işin varmış gibi yap, cevap verme, uzaklaş, sev ama sevmiyormuş gibi davran, peşinden koştur, göster ama elletme. Hissettiklerimizi yaşıyoruz diye kendimizi suçlu hissetmemeliyiz. Biz içimizden geldiği gibi davranırız, uymayanla yolları ayırırız.

Duygularınızı açmanızda sıkıntı yok. O aramazsa aramayın sizde ararsa konuşur, mesaj atarsa karşılık verirsiniz. Anladığım kadarıyla narsist bir şahıs.
Bende öyle yapıyorum ama çok kötü hissediyorum kendimi .

Duygunu soylemissin iyi yapmissin. Bak adamin karakterinin sana uygun olmadigini gordun. Dehle gitsin.
Aynen. Ama bu ilişkinin henüz bır adı yok. Yani bi erkek olarak üstüme düşmesi gerek ve yapmıyor bide çok yeni daha 2 gün önce paylaştık duygularimizi. Hafta sonu okula gelirse gorusecegiz. Ben hiç msj atmayayim bakalım nasıl devam edecek degilmi

Evet. Olmazsa da zorlama.

dürüst olup duygularını söylmeiş olablrsinde o sana karşı değişik davranıyor.
haala böyle devam ederse uçur gitsin:)

sana bır adım atmıs sende ona bır adım atmıssın.. Bundan sonra böyle adım adım ilerlemeniz gerekiyor sanırım... Acele etmeyin... Size uymuyorsa hiç zorlamayın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…