Esraedge Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2016 851 841 53 34 9 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraedge #21 efftelya .!.: sana bır adım atmıs sende ona bır adım atmıssın.. Bundan sonra böyle adım adım ilerlemeniz gerekiyor sanırım... Acele etmeyin... Size uymuyorsa hiç zorlamayın bence.. Genişletmek için tıkla... Evet öyle adım adım gidiyor sonuçta yüz yüze geleceğimiz için belki de çok sıkmak mi istemiyor anlamıyorum.
efftelya .!.: sana bır adım atmıs sende ona bır adım atmıssın.. Bundan sonra böyle adım adım ilerlemeniz gerekiyor sanırım... Acele etmeyin... Size uymuyorsa hiç zorlamayın bence.. Genişletmek için tıkla... Evet öyle adım adım gidiyor sonuçta yüz yüze geleceğimiz için belki de çok sıkmak mi istemiyor anlamıyorum.
Esraedge Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2016 851 841 53 34 9 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraedge #22 durcherman .!.: Yazma. Genişletmek için tıkla... Aynen yazmıyorum. Kendi içinde celiskiye düşsün bakalım demi
durcherman .!.: Yazma. Genişletmek için tıkla... Aynen yazmıyorum. Kendi içinde celiskiye düşsün bakalım demi
Gebere Jackson Sümüğümü çeker giderim Kayıtlı Üye 3 Mart 2015 1.788 17.262 208 9 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraedge #23 Esraedge .!.: Aynen yazmıyorum. Kendi içinde celiskiye düşsün bakalım demi Genişletmek için tıkla... Sırf ona birşeyler kanıtlamak için değil, kendi kişiliğin için bunu yap. Unutma senden önemli kimse yok bu hayatta.
Esraedge .!.: Aynen yazmıyorum. Kendi içinde celiskiye düşsün bakalım demi Genişletmek için tıkla... Sırf ona birşeyler kanıtlamak için değil, kendi kişiliğin için bunu yap. Unutma senden önemli kimse yok bu hayatta.
KaramJS Karagözlüsü Kayıtlı Üye 20 Ekim 2016 132 95 13 9 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraedge #24 Duygularınızı açmanızda sorun yok ancak arkadaştan sevgili olmaz
Esraedge Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2016 851 841 53 34 9 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraedge #25 durcherman .!.: Sırf ona birşeyler kanıtlamak için değil, kendi kişiliğin için bunu yap. Unutma senden önemli kimse yok bu hayatta. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım haklısın
durcherman .!.: Sırf ona birşeyler kanıtlamak için değil, kendi kişiliğin için bunu yap. Unutma senden önemli kimse yok bu hayatta. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım haklısın
Esraedge Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2016 851 841 53 34 9 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraedge #26 KaramJS .!.: Duygularınızı açmanızda sorun yok ancak arkadaştan sevgili olmaz Genişletmek için tıkla... Uzun süreli bi arkadaşım değil yeni sayılır bi kaç ay oldu tanisali
KaramJS .!.: Duygularınızı açmanızda sorun yok ancak arkadaştan sevgili olmaz Genişletmek için tıkla... Uzun süreli bi arkadaşım değil yeni sayılır bi kaç ay oldu tanisali
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.905 221.286 1.223 53 9 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraedge #27 http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/icimden-gelen.966757/