Canım sıkkın yalnızlık hissi boşluk hissi kandırılmak 😔

Hatibilge

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
294
257
18
36
Nişanı attım ama bu sefer de pişmanlık ve yalnızlık ve boşluk hissi belirdi ve biliyorum aptallık ettim şu vicdanımın kalbimin içine etmek istiyorum bazen keşke kalbim olmada da sadece beynim olsaydı ne güzel üzülmezdim buna yenildim ve Bi aptallık ettim tekrar yazdım ama o tren kaçtı buradan iş buldum yeni Bi hayat bŞladı filan dedi ve dedim demek ki hiç sevilmemişim

Sen akıllanmazsın...

Hatice böyle bir sümsük, güldür güldürdeki yalayut İsmail’e nasıl yazabildin? Sen de hiç onur, gurur, hiç akıl yok mu? Zaten bitti diye konu açmandan belliydi bir tuhaflık.

Sana seni hiç sevmediğini böyle adamların sevgisinin olmadığını söyledik. Kendin dedin biri bundan hoşlanmış kızın maaşı yok diye hayır demiş diye.

Sana bugün sordum bir daha konuşmadık dedin ve tekrar yazdın öyle mi? Var ya adam gelir eve sülalesi ile oturur bir sırt çantası üç atlet üç don ile 5 yıl Yaşar tüm birikimini ailesine harcar, anne baba bekar erkek kardeşi ile yaşarsın da . Sana müstahak.

Bende ucuz köprü var almak istersen?

Bu ailesiyle kızın evine yerleşme planları yapan çakal aile tayfası mıydı? Yoksa farklı bir konu mu?

Kendini 1 yıl kullandırmasından belliydi , normal bir insan 1 saniye katlanamaz bu yalayuta, tedavi olması lazım konu sahibinin, hayır yani bu kafayla nasip memur olabilmiş, şaşkınım...

Böyle bir tip beslemek istersen işsiz olup evde oturup göbeğini kaşıyacak birini her sokaktaki kahvehanelerden bulabilirsin seninki ileride eve yerleşip işten ayrılırdı çünkü. Git kurban kes dağıt fakire. Bu dmz yiyeceğine fakir fukara yesin.

Hatta sen ne zaman yalayut İsmail beslemek istersen git aşevine bağış yap. En azından ihtiyaç sahipleri üzerinden sevap işlersin.

İyilessin söz ben bulcam, etrafımda bekâr delikanlı örtmenler var yani

Ben her ayrılıktan sonra böyle oluyorum psikiyatri ye gidicem fakat kamu görevlisiyim memuriyet etkiler mi Bilmiyogum bende yalnız kalma ayrılıktan sonra depresyon duyguları oluşuyor anksiyete var çok yakın Bi kız arkadaşımla küssek ona karşı da böyle hissediyorum

Devlette tanı kodu girilmezse sıkıntı olmaz ama depresyon tanısı sanmıyorum sıkıntı olacağını. Hatice herkes üzülür kendini başarısız hisseder ama sen akıllı birine benziyordun.
Lütfen tut kendini sana telefonunu değiştirdik dedik yarın git değiştir ve numarasını sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…