Sen akıllanmazsın...Nişanı attım ama bu sefer de pişmanlık ve yalnızlık ve boşluk hissi belirdi ve biliyorum aptallık ettim şu vicdanımın kalbimin içine etmek istiyorum bazen keşke kalbim olmada da sadece beynim olsaydı ne güzel üzülmezdim buna yenildim ve Bi aptallık ettim tekrar yazdım ama o tren kaçtı buradan iş buldum yeni Bi hayat bŞladı filan dedi ve dedim demek ki hiç sevilmemişim
Demek kidemek ki hiç sevilmemişim
Bu ailesiyle kızın evine yerleşme planları yapan çakal aile tayfası mıydı? Yoksa farklı bir konu mu?Hatice böyle bir sümsük, güldür güldürdeki yalayut İsmail’e nasıl yazabildin? Sen de hiç onur gurur hiç akıl yok mu? Zaten bitti diye konu açmandan belliydi bir tuhaflık.
Sana seni hiç sevmediğini böyle adamların sevgisinin olmadığını söyledik. Kendin dedin biri bundan hoşlanmış kızın maaşı yok diye hayır demiş diye.
Sana bugün sordum bir daha konuşmadık dedin ve tekrar yazdın öyle mi? Var ya adam gelir eve sülalesi ile oturur bir sırt çantası üç atlet ile 5 yıl Yaşar tüm birikimini ailesine harcar, anne baba bekar erkek kardeşi ile yaşarsın da . Sana müstahak.
Bende ucuz köprü var almak istersen?
Bu ailesiyle kızın evine yerleşme planları yapan çakal aile tayfası mıydı? Yoksa farklı bir konu mu?
Kendini 1 yıl kullandırmasından belliydi , normal bir insan 1 saniye katlanamaz bu yalayuta, tedavi olması lazım konu sahibinin, hayır yani bu kafayla nasip memur olabilmiş, şaşkınım...Hatice böyle bir sümsük, güldür güldürdeki yalayut İsmail’e nasıl yazabildin? Sen de hiç onur gurur hiç akıl yok mu? Zaten bitti diye konu açmandan belliydi bir tuhaflık.
Sana seni hiç sevmediğini böyle adamların sevgisinin olmadığını söyledik. Kendin dedin biri bundan hoşlanmış kızın maaşı yok diye hayır demiş diye.
Sana bugün sordum bir daha konuşmadık dedin ve tekrar yazdın öyle mi? Var ya adam gelir eve sülalesi ile oturur bir sırt çantası üç atlet ile 5 yıl Yaşar tüm birikimini ailesine harcar, anne baba bekar erkek kardeşi ile yaşarsın da . Sana müstahak.
Bende ucuz köprü var almak istersen?
Ayrıldığı için adak dağıtıp, iki göbek atması gerekirken oçomdo boşlok yolnozlok hosso vor diyor ya Tövbe YarabbimO canım. Ailesi ile eve çökme planı yapan bedava diye mezara yaracak beleşçi yalayut ismail
Allah'ım ülkeyi Tosuncuklar basmış kızlarımız bunu fark edip ayrıldığı için üzülüyor ya la
Bir oturuşta,bir tepsi baklava yiyen nisanliBu ailesiyle kızın evine yerleşme planları yapan çakal aile tayfası mıydı? Yoksa farklı bir konu mu?
Cennet'ten arsa da var satılık tam yatırımlıkDur ya daha köprü satacaktık
Cennet'ten arsa da var satılık tam yatırımlık
Haaa dışarıya çıkınca üç ailenin rızkını yiyen ama hesabı ödemeye gelince kaçan şu alçak gönüllü delikanlı.. Tam evlenilecek adam. Bence istemeye de kız tarafı gitsin pek nazlı oğlumuzBir oturuşta,bir tepsi baklava yiyen nisanli.
İyilessin söz ben bulcam, etrafımda bekâr delikanlı örtmenler var yaniHatibilge kız sana biz bulalım istersen. Yalnız kalıp kendini böyle harcayacağına biz seni düzgün biri ile tanıştıralım. Öncesinde bir psikiyatri doktoruna randevu al. Mihrimah Sultann dediği gibi sende kendine güven değer duygusu yok, terapi ile toparlarsın
Ben her ayrılıktan sonra böyle oluyorum psikiyatri ye gidicem fakat kamu görevlisiyim memuriyet etkiler mi Bilmiyogum bende yalnız kalma ayrılıktan sonra depresyon duyguları oluşuyor anksiyete var çok yakın Bi kız arkadaşımla küssek ona karşı da böyle hissediyorumHatibilge kız sana biz bulalım istersen. Yalnız kalıp kendini böyle harcayacağına biz seni düzgün biri ile tanıştıralım. Öncesinde bir psikiyatri doktoruna randevu al. Mihrimah Sultann dediği gibi sende kendine güven değer duygusu yok, terapi ile toparlarsı
Devlette tanı kodu girilmezse sıkıntı olmaz ama depresyon tanısı sanmıyorum sıkıntı olacağını. Hatice herkes üzülür kendini başarısız hisseder ama sen akıllı birine benziyordun.Ben her ayrılıktan sonra böyle oluyorum psikiyatri ye gidicem fakat kamu görevlisiyim memuriyet etkiler mi Bilmiyogum bende yalnız kalma ayrılıktan sonra depresyon duyguları oluşuyor anksiyete var çok yakın Bi kız arkadaşımla küssek ona karşı da böyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?