Canım sıkkın yardım eder misiniz

Yaren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
85
51
88
32
Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..

duygular önemli ama baştan böyle başlayan ilişkilerde illaki bir taraf idare etmek zorunda kalıyor. o gücü kendinizde buluyorsanız devam yoksa evliliğe kadar gidince iş hüsran olmasın o daha kötü

Siz ona agladığı icin kıyamadınız ama o size kıyacak belli. Bu insanı bırakın ve en sinirlendiği anda bile kibar olmaya çalışan biriyle olun. Iliskinin daha başlarında böyle olan birisi sonra sizi çok yorar.

Nasil alistirirsaniz öyle gider.. Ne demisler elini veren kolunu kaptirir...
Böyle bagnaz düsünceli biri ile cok zorr gider hayat..

Bence zamana bırakın, ilişkinizin tadını çıkarın..Daha tanıma aşamasındasınız.

Ne yapayım diyorum, onla burada anlam kazandı nasıl olacak bilmiyorum :/

ne yapayim mi mi var, ayril. daha iliskinin 3. ayinda senin parana göz dikmis adamdan koca mi olur. demek sen calisamasan bu sana ekmek su da vermicek. lutfa bak, harclik verecekmis, senin parandan sana. ooolllduu pasam....

Ne yapayım diyorum, onla burada anlam kazandı nasıl olacak bilmiyorum :/
Yapacağın şey belli hemen maaş kartını ona ver o sana harçlık verir
Gel derse gel git derse git
Çok konuşma
Ona karşı asla gelme çarpılırsın
Ha bi de kocamdır döver aldatır ama altın kalplidir diyeceksin unutma

Beni üzünce ağlıyor oturup o an kıyamıyorum elim kolum bağlanıyor beni seviyor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…