Canım sıkkın yardım eder misiniz

Doğu aşkları güzel ama kalıcı olmasın lütfen adam zaten oradan gittikten sonra belki sizi terkedebilir de genelde öyle olur

Bu gördüğünüz olumsuz davranışların fragman olduğunu ve çok çok daha fazla katlanarak ilerleyeceğini düşünün...
Kart meselesini açtığı an bitirmeliydiniz.kartınızı verin oda evi kendisi idare ettiğini düşünerek size köle muamelesi yapsın..Kendi maaşı olup(kartını kocasına kaptırdığı için) saçına 10 liralık boya alıp boyayamayan kadınlar gördüm ben .. karısına büyük meblağlarda kredi çektirip maddi anlamda elini ayağını bağlayıp boşanamayan kadınlar gördüm ben hayat müşterekse kardeşim faturalar bölüşülür vs. Dayatma ile olmaz bu işler zaten hiç bir kadın yapı itibariyle hadi ben maaşımı tek başıma yiyeyim demez..üzülürsün hemde çok

Bana dediği ben eksiklerini alıcam tabi ki, kart bende olacak ama dedi

Hepsini anlatmadım diyorsunuz ama evlenince mutlu olmayacağınız belliyse ne kadar aşık olursanız olun bağrınıza taş basın ayrılın.

Midem bulandi insan evlenecegi kisiyle balayi konusur ,dugun konusur plân yapar.
Adam maas karti fantazisi kurmus dile getirmis..Ya cok tanidik bir konu bu yakin crvremde var bu tip biri yazik kadin cocugunun engelli maaslarini adamin eline sayiyo daha dogrusu kart esinde o garibimde ne verirse onu alir
Cok sinirlendim bence ayrilin daha sonra bence bosanin diyecek herkes..Mecbur degilsin daha modern bi zihniyet karsina cikacaktir..

bizim kurumda bir cift vardi.ikiside ayni kurumda çalışıyordu.Adam ayni senin bu bahsettigin sahis gibi kartlarina maasina el koymustu kadincagizin.Kadinin cok kez gelip x noolur 5 tl verirmisin diye yalvardigina sahit olmusuzdur.Adamda lutuf bahşedermiş gibi.soylene söylene bugun verirse oteki gun vermezdi.Kadin o kadar rencide olurdu ki herkesin icinde.Ve evlilikleri hep calkantili geciyordu.Bir ara bosanma asamasina gelmislerdi suan ne durumdalar bilemiyorum ordan tayin oldugmuz icin.
..
Velhasili kelam bu tipler degismez adam sana iyilik yapip onceden niyetini belli etmis sukret ve ardina bile bakmadan uzaklas.

daha evlenmedigin kadina kartin bende kalacak ne demek? bunu neden normalmis gibi algilayip devam ediyorsunuz? af edersiniz esek gibi calisacaksiniz parayi yonetme kabiliyetiniz yok mu? simdi ayaklari uzerinde duran bir kadin degil misiniz? besbelli psikolojisi normal olmayan bir erkek. asla ve kata evlenmeyin boyle bir tiple.. gidin butce ayirin bir psikolog evlilik terapisti bulun. bu dusunce bicimi dogru mu yanlis mi altinda ne gibi psikolojik sebepler yatiyor bir bir anlatsin..

Hic duymadim gormedim bu sekil bir tip. Cok cok itici. Yalniz kalmayim kimsem yok diye bu adama katlanma. Isin ve Internetin oldugu bir dunyada yalnizlik neymis. Kurtulmaya bak

Kafayı mı yedin şimdiden maaşına göz koymuş pislik. Ayrıl gitsin bide argo konuşmak nedir

Canim ne evlisin ne cocugun var başka erkek mi yok memlekette. Simdiden böyleyse evlendikten sonra daha kötü olur. Simdi cicim zamanlari üstünü örtmek kolay olur ama böyke bir adamlada ömür cürütülmez. Bizim bir akraba var o da ayni seyi yasadi esine maas kartini vermis kadincagiz yillarca kendi maasini çekip kullanamadi 5 6 yildirda emekli yine kart herifte. Kadinin cocuklari torunlari var onlara 1 mendil bile alamiyor. Baştan nasil baslarsa öyle devam eder. Bu zihniyette biri tamam alnayacagim desede inanma hele bir evlen malı gibi görmeye başlarlar seni.

Çok duygusal bakıyorum anladım onu

Çok duygusal bakıyorum anladım onu

Canim bizler annemizi babamizi katdesimizi secemiyoruz ama esimizi secebiliyoruz oyuzden kafanda ufacicik bir soru işareti varsa çek git. Unutmaki sececegin yanlis hayatla sadece kendine degil cocuklarinada hayati zehir edeceksin. Rabbim sana hayirli bir eş nasip etsin

24 yaşındayım 3.5 senelik ilişkim var, nişanlıyım. Nişanlım çok güzel bir yerde çalışıyo, ben iki üni. Mezunuyum iş bulamadın asgari ücretle çalışıyorum. Niye ayrıntı veriyorum, senin yerinde olmak için çok çalışıyorum çünkü ve şu anki durumum bu, kariyer anlamında. Konunla ilgisi de şu; 3.5 sene boyunca nişanlım kartın bende dursun harçlık vereyim dememiştir, aksine ben evi geçindiririm sen bize birikim yaparsın senin paran, senin emeğin sende kalsın der. Ve eminim bu forumda bu lafı kurabilen sevgiliye, eşe sahip çok kişi vardır. Olması gereken bu çünkü. Aç şu forumu da bi oku boşanıyorum başlıklı konuları. 100 konudan 95i ya çalışmıyor ya da senin gibi maaş kartını eline vermiş parasını almak için uğraşıyor. Yermek için söylemiyorum kimseyi ama bi aklını kullan ya. Ağlamaya acımak nedir istediği kadar ağlasın senin emeğine ne hakla el koyuyor? Baban istese verir misin acaba? Nişanlım şimdi o cümleyi kursun hadi derim kapı orda. 12 saat ben ayaktayım ben uğraşıyorum adama bak ihtiyaçlarımı karşılamak için alıyomuş. Be ök.z ben 8 yaşında mıyım ihtiyaçlarımı karşılayamıyo muyum demedin mi ? Ne cevap verdin çok meRak ediyorum. Verdiğin cevaplardan da belli ki biri çıkıp dese ben eşime verdim mutluyum, huzurluyum evlenecekain sanki. Allahını seviyosan ya 6 ayda bunu yapan herif evlenince sana neler yapar gururunu bu kadar ezme

Makyaj yapan biri misinz bilmiyorum örnek veriyorum evlendiniz fondötenlerin fiyatını az cok hepimiz biliyoruz adamdan 60 TL fondöten parası isteyince laf etmeyeceğini mi zannediyorsun ya da saç boyama için kuaföre gitmek isteyince evde kendin boyasana kuaföre o kadar para mı verilir yada kendine Bi şey almak istedin çarsıda ama cebinde para yok akşamına istedin sana diyecek hergün alışveriş mi yapılır ama kendisi iki maaşla oh gel keyfim gel kendine araba alacak belki gezip tozmak için böyle egolu insan kesin annecidir de seni ezecek onların karsısında psikolojik baskı uyguluyor sana şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…