• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sıkkın! yeni çaydanlığım yandı!!! bir bilen varsa yardım lütfen..

zarifecikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
217
1
96
Balıkesir
bu konuyu nereye açacağımı bilemedim. maalesef yeni çaydanlığım yandı. nereye götürmeliyim. istanbulda yeni gelinim buraları bilmiyorum ümraniye civarlarında bildiğiniz yanmış çelik çaydanlıkları düzelten var mı??? umarım biri bana yardımcı olur...

canım ben pazarlarda görüyorum parlatma ve tamiri yapanları bence sende sana yakın bir pazarda götür belki yardımcı olur o kişiler

benim çaydanlığımda eşim ben şehir dışındayken yumurta yakmıştı.hemde jumbo markada.
malesef düzeltemedi çaydanlıkcı zeki,buralarda meşhurdur birde.
eşim de mecburen gitti yenisini aldı:gitme:
seninkide düzelmeyebilir çok emin olma canım

canım benim annem sürekli pazarda parlattırıyor matlatmış çaydanlığını. bence o eski çaydanlığa vereceğin parayla ucuz yollu yeni bir çaydanlık alabilirsin.

çok saolun kızlar. buarada benimki de jumbonun çaydanlığı içim acıyor resmen. en iyisi pazara gitmek. neyseki yarın pazar var evimize yakın bi yerde inş yapabilir. yeni bi çaydanlık alabilir ama bu o kadar pratikki. ya gidip aynısını alıcam ya da işte pazarda sorucam bakalım....teşekkürler kızlar....

Hem de Jumbo marka akannehir

Ben çelik çaydanlığımı yakmıştım ve pazarda bulunan tamircilerden birine yaptırdım yepyeni oldu

Bu mu yanii?
Aman ne büyükk derttttt..
Git kardeşim yenisini al sende bi alemsin...

Yanan canın değil de çaydanlık olsun be güzelim.
Hangi marka olursa olsun canının yanmasından daha önemli değildir.
Bu arada benim yaktığım çaydanlığın haddi hesabı yok, boş veeerrr.

Back
X