Canım sıkkın

Yokuspokus

Nope thanks
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
18.150
76.575
598
Bazen yaşamak külfet geliyor. Neden yaşıyorum ki boş boş diyorum.
İş hayatından uzun bir süredir uzağım ve artık dönülmez akşamın da ufkundayım. Kendi işimi kurayım diyorum bakıyorum, çok da bi ümidim yok sanki ülkem şartlarında. Öyle, canım sıkkın işte.
Bir işe yaramıyorum hissi arada bir delip geçiyor.
Çocuk eğliyor, büyütüyorsun diyorum yok, teselli etmiyor.
İçim sıkılıyor.
Çocuğum "Annem ev hanımı" desin istemiyorum sorulduğunda.
Öyle de bi çeşidim.
Neyse.

Bazen yaşamak külfet geliyor. Neden yaşıyorum ki boş boş diyorum.
İş hayatından uzun bir süredir uzağım ve artık dönülmez akşamın da ufkundayım. Kendi işimi kurayım diyorum bakıyorum, çok da bi ümidim yok sanki ülkem şartlarında. Öyle, canım sıkkın işte.
Bir işe yaramıyorum hissi arada bir delip geçiyor.
Çocuk eğliyor, büyütüyorsun diyorum yok, teselli etmiyor.
İçim sıkılıyor.
Çocuğum "Annem ev hanımı" desin istemiyorum sorulduğunda.
Öyle de bi çeşidim.
Neyse.

Sikmayin caninizi su akar yolunu bulur. Bazen hayat planla programla ilerlemiyor malesef hayat surprizlerle dolu.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama hiçbir şey için geç değildir. Böyle düşünenlerdenim. Ha gayret deyiverin.. yalnız ‘kendi işimi kurmak’ konusu bayağı sıkıntılı, babamın kendi işi bitiğiz şu an. Gün bulup gün yiyoruz. Bilginiz olsun.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama hiçbir şey için geç değildir. Böyle düşünenlerdenim. Ha gayret deyiverin.. yalnız ‘kendi işimi kurmak’ konusu bayağı sıkıntılı, babamın kendi işi bitiğiz şu an. Gün bulup gün yiyoruz. Bilginiz olsun.

33 olacak. 3 senelik işe ara verdim, zaten özel sektördü çıktım. Bölümüm mesleğini yapmıyorum ona çok uzağım falan filan... Kariyer sıfıra sıfır kaldı öyle, çok vakit kaybettim. Kendi işim konusu da işte sıkıntılı evet, dediğin gibi. Biraz araştırdım bakındım da esnaf bka batıyor zaten gün ve gün.

Ev hanimi olunca ne oluyor ki :)
ben de suan calismiyorum . Kucuk cocuklarim cocuklarim var .biraz buyuyunce is kurmak istiyorum . Ama olmazsa ya cocuk bakarim , ya kurslara giderim diye dusunuyorum .
Ozel sektor icin hem gereken tecrube yok hem sartlari ,geneli icin, iyi degil .

Ev hanimi olunca ne oluyor ki :)
ben de suan calismiyorum . Kucuk cocuklarim cocuklarim var .biraz buyuyunce is kurmak istiyorum . Ama olmazsa ya cocuk bakarim , ya kurslara giderim diye dusunuyorum .
Ozel sektor icin hem gereken tecrube yok hem sartlari ,geneli icin, iyi degil .

Ne bileyim işte, ev hanımı olarak kalasım yok :)
Bi de böyle bi işe yaramıyorum gibi hissediyorum, aksine evde iş yapıyorsun illaki işe yarıyorsun ama maaşa bağlı olmayınca tabi sanki bi katkısı yok gibi eve. Kursa gidiyorum zaten filan da işte kendimi oyalar gibi hissetmek istemiyorum. İş kurarım diyordum ki hala düşünüyorum, belediyeden sorduğum bi kaç şey de oldu ama bi ümitsizim ya, bilmiyorum. Esnafın hali kötü, yeni açılan bir iş yeri ayakta kalabilir mi şans... Öyle.

Ne bileyim işte, ev hanımı olarak kalasım yok :)
Bi de böyle bi işe yaramıyorum gibi hissediyorum, aksine evde iş yapıyorsun illaki işe yarıyorsun ama maaşa bağlı olmayınca tabi sanki bi katkısı yok gibi eve. Kursa gidiyorum zaten filan da işte kendimi oyalar gibi hissetmek istemiyorum. İş kurarım diyordum ki hala düşünüyorum, belediyeden sorduğum bi kaç şey de oldu ama bi ümitsizim ya, bilmiyorum. Esnafın hali kötü, yeni açılan bir iş yeri ayakta kalabilir mi şans... Öyle.
Aynen bende ayni seyleri hissediyorum. Bos durmayi sevmiyorum. Surekli arastiriyorum falan.
Suan ortalik karisik . En azindan arastirmaya devam et sende. Bir de birikim tabi.
Benim 3 4 yilim var , sermaye lazim , kizim kucuk .buyuk kizimin dersleriyle ilgileniyorum. Anca yetiyor zaman suan:)

Back
X