canım sıkkın

hepiyiolacagim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
123
98
53
27
Evlendim yeni evliyim. Dün eşimle oturuyorduk. Konu konuyu açarken aramızda çok saçma bir konuşma geçti. Bana "ablamla biz birbirimiz için canımızı veririz" dedi bende "ablan senin için vermez çoluğu çocuğu" var dedim güldüm
O da "çoluğum çocuğum olunca bende canımı vermem tabi bi anneme veririm birde çocuguma" dedi.
Böyle saçma sapan bir konuşma geçti gereksiz anlamsız.
Ama ben biraz bozuldum annesiyle ablasına neyini veriyorsa versin bananede
Ben hiç konunun içinde olmayışıma bozuldum basıl anlatsam bilmiyorum insallah anlarsınız anne abla hatta doğmamış daha hayatta olmayan bir çocuk için konusuyor ama benim lafım bile yok

Gereksiz alınganlık olmuş bence. Kaldı ki siz de ablan senin için vermez çoluğu çocuğu var demişsiniz, eşle ilgili bir muhabbet geçmediği için de dahil etmemiş olabilir.

Kaldı ki kimse benim için canını vermesin istemez, bunun muhabbetini yapmak bile eğreti gelir, ben de kimse için vermeyeyim üç günlük dünya mutlu huzurlu yaşayalım yeter.

Evet bende arada böyle saçma konular açar sonra üzülürüm. Anladım sizi. Takılmayın bunlara boşverin

Yanlış anlamayın da gereksiz muhabbetler, boş yani..kimse çocuğu dışında kimse için canını filan vermez yahuHe burda ablam annem için her şeyi yaparım manası varsa, sizi katmaması evet hoş değil, kırılmakta haklısınız.

Evet kimse kimseye canını vermez de hoduk gibi ablam ve anama canimi veririm deyip kekoluk yapıp onlar benim en değerlim sen kimsin ki tavrı bence rahatsız edici . Böyle tipler neden evlenir ki . Siz sadece çocuk yapan aracı kurum musunuz

Böyle bir saçma yorumu görümcem yapmıştı daha yeni babamı kaybetmişken ve üstelik 20 günlük lohusa iken nedense bana “eş kardeş gibi olmaz. kardeşler birbiri için canını verir, eş kardeşten sonra gelir iyi ki ağabeyim var” diyip duruyordu. Aynı görümce kocam covid olduğunda arayıp geçmiş olsun demedi bile. Yani demem o ki boş boş konuşmalar bunlar kafanızı takıp canınızı sıkmaya değmez.

42 yaşındayım..sadece çocuklarım için canımı verebilirim ..bunun dışında hiçkimse hele de eş için canımı filan vermem! Sen eşin için canını verirsin sanırım H hepiyiolacagim ?
Ya adam da canını vereceğinden değil Ama orada hayatımdaki en önemli kişiler sıralaması gibi bir şey yapmış oluyor. Oradada da abla anne ve çocuklar var. Kadın liste dışı kalmış el kızı mentalitesi olsa gerek adamda. Yani bir şey saçmalıyorsun bari karının da gönlü olsun

Ay ne gereksiz bir kıyas ya hele de o zamanda. Leş bir insanmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…