• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
entellektüel okumuşlar kültürlüler vs bayanlar hep olgun beyleri mi sever yani hiç farklı birini seven olmaz mı baya sığ düşünüyorsunuz .

Evlendiğiniz erkek profili , burada yansıttığınız modern , eğitimli , kültürlü , kendi parasını kazanan kadın profili ile çok zıt ! Tv. Lerde gazetelerde gördüğümüz kadınlara zarar veren erkek grubudan biriylemi evliydiniz ? Ben hiç elinde pıçakla kadın kovalayan bir entellektüel erkek görmedim,
Bende yakistiramadim kendisine boyle birini demekki cok bilmek modern cagdas olmak da yetmiyormus asil komik olanda kendisi boyle durumda olan cahil dedikleri kadinlara direk polise gitmesini soylerdi kesin kendisi burda durmus picaklanirmiyim acaba diye dusunuyor yazik egitimli gorgulu kadinlarin dustugu duruma bak..

Evlendiğiniz erkek profili , burada yansıttığınız modern , eğitimli , kültürlü , kendi parasını kazanan kadın profili ile çok zıt ! Tv. Lerde gazetelerde gördüğümüz kadınlara zarar veren erkek grubudan biriylemi evliydiniz ? Ben hiç elinde pıçakla kadın kovalayan bir entellektüel erkek görmedim,
Siz herhalde televizyon seyretmiyor gazete okumuyorsunuz çok olmadi halbuki evli prof. fakulte sekreteri icin ögretim görevlisini öldürmüştü. Bunun entellektüellikle ne alakası var???

Bende yakistiramadim kendisine boyle birini demekki cok bilmek modern cagdas olmak da yetmiyormus asil komik olanda kendisi boyle durumda olan cahil dedikleri kadinlara direk polise gitmesini soylerdi kesin kendisi burda durmus picaklanirmiyim acaba diye dusunuyor yazik egitimli gorgulu kadinlarin dustugu duruma bak..

Püh bana :p
Ne alakası var ya eşim de üniversite mezunu hatta yüksek lisans yapan bi insan
Ben hiçbir kadına cahil demedim bu sitede demem de
Ek olarak polise gitmedim avukatımla polise vermekle tehdit edicez anlaşmalı boşanmaya zorlamak için

Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü

"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi

ya ben korkuyorum napıcam :KK43:
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var :KK43:
bir büyüğünüz yok mu? sizi sahipsiz görmesin bir büyügünüze anlatın konuyu yada onun tarafından samimi oldugunuz bir kişiye anlatın onunla konussunlar bir şekilde. dua edin bol bol Allah yardımcınız olsun

ne ilginçsiniz ya alakasız yerde kin kusuyorsunuz ya

ne ilginçsiniz ya alakasız yerde kin kusuyorsunuz ya

ben hatırlamıyorum nickini bile de insanlar birbirlerinin yorumunu bu kadar takip edip dur şurada bir iki laf edeyim diye mi düşünüyorlar
ben unutuyorum bile 10 dk sonra
bu kadar ciddiye almak şu ortamı tuhaf

Boşanınca başanmaya adım atınca neden insanlıktan çıkar bu erkekler ? Tanıdığın bildiğin kişi olmaktan vazgeçip pislik bir şeye dönüşürler?:KK62::KK62:

Boşanınca başanmaya adım atınca neden insanlıktan çıkar bu erkekler ? Tanıdığın bildiğin kişi olmaktan vazgeçip pislik bir şeye dönüşürler?:KK62::KK62:

benim boşanmak isteme sebebim zaten buna dönüşmesiydi canım
dengesiz ya
şimdi de duygusal mesajlar atıyor

Allah onu bildigi gibi yapsin rabbim yardim etsin korusun seni ınsallah bi an once polise başvurmalısın..

benim boşanmak isteme sebebim zaten buna dönüşmesiydi canım
dengesiz ya
şimdi de duygusal mesajlar atıyor
Yemişim duygusal mesajlarını. Ben sizin konularınızı okumuştum daha önceleride. Allah yardımcınız olsun. Pasif kalmayın önlem alın güçlü olun. Şimdi esaslı birşeyler söylemek istiyorum da banlanırım ilk kez değmez.

Yemişim duygusal mesajlarını. Ben sizin konularınızı okumuştum daha önceleride. Allah yardımcınız olsun. Pasif kalmayın önlem alın güçlü olun. Şimdi esaslı birşeyler söylemek istiyorum da banlanırım ilk kez değmez.

özelden söylesene çok merak ettim :D

Senin derdin ne diye yazsana su salaga. Delirtecek seni bu gidisle, mal.

hayır hayır yasemincim o yollardan çok geçtim
bu tamamen uzatmak olur sen bilmiyosun onun yapısını
cevap vermicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X