Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanın objektif yorum yapmasıyla kendi hayatını yaşaması aeasımda dağlar kadar fark var.
sizce herkes tavsiye verdiğini kendisi uyguluyor mu?
Hiç zannetmiyorum...

Neyse...just neden benim yorulmarı sallamıyorsun acaba

sallıcaktım şu yorumlar yapıldı unuttum o arada özür dilerim
ayrıca durum farklı ben neden polise vermediğimi söyledim koz olarak kullanıcam bunu ki anlaşmalı bitsin
Benim amacım bir an önce kurtulmak, o gece korktuğum için açtım yalnız kalmak istemedim
Ama düşününce ve avukatımla konuşunca böyle karar verdik

Ayrıca neden dramatize ettin sen bakıyım boşanıyosak nolmuş

Bu adam boşandıktan sonra da musallat olabilir. Dikkat edin, beşer şaşar demişler. Konularınızı tam olarak bilmiyorum hepsini okumaya fırsatım olmadı ama nedense sanki her iki tarafta seviyormuş gibi geliyor bana. Lütfen kimse taşlamasın. Sadece hissettiğimi söyledim, belki de konuları tam bilsem böyle birşey söylemem.

Ehehe
ay ne bileyim arada olaylar falan varsa kaçırdım mı diye düşündüm. En son o konuyu hatırladım çünkü...
boşan tabi daha iyi, gençsin,güzelsin ooooh

Hayır zaten öyle bir yapısı var mı yok mu bilir insan. Ben de bazen ciddi kavgalarda senin oranı buranı keserim, öldürürüm derim. Yapar mıyım hayır. Ama tutup beni polise falan verse nevrim döner. O yüzden iyi ki sakin kalmışsın...

Ama dikkatli de ol, tedbri elden bırakma. Boşanmadan sonraki günler için falan ne düşünüyorsun? Yine yalnız mı kalacaksın?

var tabii olmaz mı mesela konuştuk
ben artık istemiyorum dedim o kadar çabaladım bi karşılığı olmadı
enayi yerine koydun beni seni sevmiyorum artık dedim
ve gayet kararlı bi şekilde ayrıldım yanından iyiydim yani
ve o da tamam senin mutlu olmanı istiyorum dedi
onun gecesi mesaj atmaya başladı
ya aylardır diyorum düzeltelim diye yok
istemeyince yapışıyorlar

hani diyorsunuz ya sen tanırsın yapar mı diye
gerçekten bilemiyorum o sorunun cevabını
çünkü bana şiddet olayından önce sorsan
hayır yapamaz derdim onu da
hayır beni camdan atmaya kalkmaz derdim vs.
o yüzden emin değilim...

bir de artık alkolün kalıcı hasar bıraktığını düşünüyorum onda
yani sürekli alkol kanında gezen bi adam ne kadar normal düşünüp konuşabilir, ciddiye alınabilir ki
ben almıyorum artık ciddiye

ayrıca çok mutlu olacağıma inanıyorum

İçin gerçekten rahatsa bu konuda iyi...
Ben de böyle iki taraf istiyor ama gururuna yediremediği için adım atmıyor gibi hissetmiştim sanki.
inşallah çok mutlu olursun

ben hatırlamıyorum nickini bile de insanlar birbirlerinin yorumunu bu kadar takip edip dur şurada bir iki laf edeyim diye mi düşünüyorlar
ben unutuyorum bile 10 dk sonra
bu kadar ciddiye almak şu ortamı tuhaf
Walla senin yorumlarini unutmak zor oluyor arkadasim bosanmamis bir arkadas vardi biriyle yakinlasmak uzere o konudaki yorumlarini hatirla istersen dayanamadigindan falan bahsediyordun bende seni rahat ozgur bosanmis biri zannettimde sasirdim bu konunu gorunce meger pesinde bir psikopat varmis aman dikkat et biraz daha dayan adam duyar falan daha kotu olur.

Böyle yazma en başta just taşlıyor ben de aynı şeyi hissettim ve just'a da söyledim ama kızdı bana

İçin gerçekten rahatsa bu konuda iyi...
Ben de böyle iki taraf istiyor ama gururuna yediremediği için adım atmıyor gibi hissetmiştim sanki.
inşallah çok mutlu olursun

Haklısın koalina çünkü just biraz böyle yansıttı ilk başlarda ben de iki tarafın da gurur yaptığı ve didiştiği tutkulu bir aşk gibi düşündüm ama yok adam hasta.

arkadaslar sacma sapan yok siz birbirinizi seviyorsunuz mesajlari atmayin.
seven adam o kadar adim atmis kizi tinlamasin, bitti seni istemiyorum deyince tehditler hakaretler. seven adam degil bu ebediyen sevilmek isteyen karsisindakinin mutlulugu zerre seyinde olmayan adam.
ne kendini mitlu edebilir ne de baska bir kadini.
kendi mutsuzluguna hapsetmek istiyor just i da.
evet just seviyor bu bir gercek. ama kocasi kendi kendini bile sevmekten aciz bir adam.
o adam kimseyi sevemez. isine gelene kadar sever gibi yapar.

Yani neredeyse sevineceksiniz bu adam just'a bir şey yapsa! Nasıl kötülük akıyor yorumlarınızdan! Ayrıca neye dayanamıyormuş ben just'ın her şeyini bilirim dayanamadığı bir şey yok kız erkeklerden tiksiniyorum diyor. Hamile bir anne adayısınız keşke bu kadar kin dolu olmasanız...

Haklısın koalina çünkü just biraz böyle yansıttı ilk başlarda ben de iki tarafın da gurur yaptığı ve didiştiği tutkulu bir aşk gibi düşündüm ama yok adam hasta.
Yani böyle hasta bir adamsa bir şekilde barışamamaları daha iyi olmuş.
Ne diyelim, gelişmeleri bekliyoruz...

Türkiye'deki erkek şiddetini sadece "eğitimsiz, cahil, modern olmayan" erkek profiline sığdırmanız şahane gerçekten.
Arkadaşlar, bütün farklı ekonomik ve kültürel sınıflardaki erkekler sözlü, fiziksel, psikolojik vs. şiddet uyguluyor. Sadece bunun yapılış şekli bakımından küçük farklar olabiliyor. Ülkedeki tüm erkekler boktan bir patriyarka bilinciyle yetişiyor çünkü. Sadece "eğitim" le törpülenen bir durum değil bu.
Şiddet için şu an için aklıma bir örnek gelmiyor ama başka bir örnekle açıklamaya çalışayım: Örneğin kumalık meselesi. Sizin daha köylü,eğitimsiz, cahil dediğiniz adam gidip ikinci bir eş geitirip resmi nikahlı karısıyla aynı evde oturtup iki eşlilik bir hayat yaşayabiliyor. "Ayyy ama ne cahilce, çağdışı" falan diyebiliyorsunuz ama bunun daha " eğitimli, modern" haldeki evli erkeği düşünelim. O ne yapıyor peki? Sevgilisine bir ev tutup, haftanın birkaç günü karısıyla birkaç günü de sevgilisiyle geçiriyor. İki profil de karısını aldatıyor sadece ekonomik gücün getirdiği uygulamaları farklı. Şiddet için de öyle düşünün derim.

Şu küfre sinir oluyorum iyiki şeyleri var. Her haltı onunla halledecekler. Kessen versen ellerine bön bön bakarlar kalır öyle demekki

Son düzenleme:

ben hatırladım konuyu ya kadın boşanmak üzereydi sevişmek istiyordu biriyle orda şakalaşıyorduk
tmam insanın cinsel dürtüleri var hakkaten düzenli bi cinsel hayattan sonra zor oluyor ama ben şu an bi erkeğe bakamam açıkçası
gıcık oluyorm mendebur erkek ırkına

Böyle yazma en başta just taşlıyor ben de aynı şeyi hissettim ve just'a da söyledim ama kızdı bana

Yok yahu :) yani tanımıyorum sonuçta nedense öyle bir izlenim oluştu ancak mesajın birinde şey yazmış just, balkondan atma falan filan. Tehditler savurmuş şimdide... Ben bile çok korktum açıkcası, psikolojisi iyi değil sanırım erkeğin.

Kin dolu oldugum nerden cikti tanimadim etmedigim bi insana neden kin duyayim yazdigi mesajlara gore yorum yapiyoz burda neyse cok ciddiye almamak gerekiyomus mesajlarini galiba oyle demis kendisi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…