- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Yanimda kurusıkı tabancam oldugu halde birsey yapamadım. Pesimde kosup arkadan kavradi ve yerde sürükleyerek arabaya goturmeye çalıştı. O sira abim yetişti yumrugu cakti yere serdi. Nen bir dukkana siginip polisi aradim. O abimi ekarte edip tekrar benim pesime düştü. Bu defada babam bicagi girtlagina dayamis. Dukkandan çıktığımda abimin gozleri morarmis, gozlugu kirilmisti. Babamin elleri kaniyodu. Ortalik polis araclariyla doluydu. Eneemmm aksiyon filmi gibi.siz de mi boşandınız
yok sevgiyle alakası olduğunu sanmıyorum seviyor olsaydı ben bunca geri düzeltmek istedim o zaman saçmalamak yerine o da unuturdu olanları sanki suçlu benmişim gibi
inanmıyorum ya terbiyesiz herif o sürüklenme olayını ben de yaşadım nasıl gurur kırıcı bişey biliyorum
duruşmaya gelmezse öyle yapabiliyor muyuz ya harika ben gelmez diye korkuyodum
bir de kaç celse sürdü acaba
haklıydınız oky boşuna umutlanmışım
bu aldığım 3. teklif ya ne güzel insanlarsınız siz
biz aynı şehirde değiliz zaten onunla sadece yakında dibimde
tövbe de canım ya oralara kadar varmasın iş
Yanimda kurusıkı tabancam oldugu halde birsey yapamadım. Pesimde kosup arkadan kavradi ve yerde sürükleyerek arabaya goturmeye çalıştı. O sira abim yetişti yumrugu cakti yere serdi. Nen bir dukkana siginip polisi aradim. O abimi ekarte edip tekrar benim pesime düştü. Bu defada babam bicagi girtlagina dayamis. Dukkandan çıktığımda abimin gozleri morarmis, gozlugu kirilmisti. Babamin elleri kaniyodu. Ortalik polis araclariyla doluydu. Eneemmm aksiyon filmi gibi.
Neyse ben simdi kurusıkıdan gercek silaha terfi ettim. Sagolsun esim hediye etti. Bir de sniperımız var
Tabi canim bosandim. 1 yil sürdü davamiz. En son birini buldu da vazgecti benden sanirim.bu eşinizden boşandınız herhalde?
inanamadım şu an okuduklarıma
çabuk bitti mi peki davanız
Tabi canim bosandim. 1 yil sürdü davamiz. En son birini buldu da vazgecti benden sanirim.
Ama sure zarfinda butun aile fertlerimi arayip ana avrat kufurler savuruyodu. 8 yasinda ki yegenime bile hatta.
Telefon klubelerinden aradigi icin polis de pek bir sey yapamadi.
Silahlari alan simdi ki esim bu arada :))
Evlendiğiniz erkek profili , burada yansıttığınız modern , eğitimli , kültürlü , kendi parasını kazanan kadın profili ile çok zıt ! Tv. Lerde gazetelerde gördüğümüz kadınlara zarar veren erkek grubudan biriylemi evliydiniz ? Ben hiç elinde pıçakla kadın kovalayan bir entellektüel erkek görmedim,Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
ya ben korkuyorum napıcam
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var
Evlendiğiniz erkek profili , burada yansıttığınız modern , eğitimli , kültürlü , kendi parasını kazanan kadın profili ile çok zıt ! Tv. Lerde gazetelerde gördüğümüz kadınlara zarar veren erkek grubudan biriylemi evliydiniz ? Ben hiç elinde pıçakla kadın kovalayan bir entellektüel erkek görmedim,
Okumuş vs olması manyak olmasına engel değil ki just. Tez zamanda kurtul şundan canım ya, hatta gel yurtdışına buraya. Saklarım kuzum seni:)Ne demek istediğinizi anlamadım.
Tvlerde gördüğünüz erkekler her çeşitten profundan esnafına kadar
Ama eşimin entellektüel olduğunu da söylemedim hiçbir zaman
Okumuş vs olması manyak olmasına engel değil ki just. Tez zamanda kurtul şundan canım ya, hatta gel yurtdışına buraya. Saklarım kuzum seni:)
Ya canım entellektuel olmuş olmamış ne fark eder, takılma boşver. Üzülme artık, manyakla uğraşacak kadar kıymetsiz değil senin hayatın.sanki çok entellektüel biri demişim gibi neye sinirlendi de böyle bir yorum yazdı anlamadım
savunmadım ki onu
ayrıca babamla amcam konuşacaklar bırakacak peşimi bıraksın diye
azcık tırsaksa dediğiniz gibi kaçar artık
ve üzülmicem artık sevilcim
düşünmicem bu konuyu
daha doğrusu basit düşünücem olmadı bitti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?