- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
entellektüel okumuşlar kültürlüler vs bayanlar hep olgun beyleri mi sever yani hiç farklı birini seven olmaz mı baya sığ düşünüyorsunuz .
bende anlamadım sanırım sabit fikirlilikten dolayıben hala anlamadım ne alakası olduğunu ve ne demek istediğini
Bende yakistiramadim kendisine boyle birini demekki cok bilmek modern cagdas olmak da yetmiyormus asil komik olanda kendisi boyle durumda olan cahil dedikleri kadinlara direk polise gitmesini soylerdi kesin kendisi burda durmus picaklanirmiyim acaba diye dusunuyor yazik egitimli gorgulu kadinlarin dustugu duruma bak..Evlendiğiniz erkek profili , burada yansıttığınız modern , eğitimli , kültürlü , kendi parasını kazanan kadın profili ile çok zıt ! Tv. Lerde gazetelerde gördüğümüz kadınlara zarar veren erkek grubudan biriylemi evliydiniz ? Ben hiç elinde pıçakla kadın kovalayan bir entellektüel erkek görmedim,
Siz herhalde televizyon seyretmiyor gazete okumuyorsunuz çok olmadi halbuki evli prof. fakulte sekreteri icin ögretim görevlisini öldürmüştü. Bunun entellektüellikle ne alakası var???Evlendiğiniz erkek profili , burada yansıttığınız modern , eğitimli , kültürlü , kendi parasını kazanan kadın profili ile çok zıt ! Tv. Lerde gazetelerde gördüğümüz kadınlara zarar veren erkek grubudan biriylemi evliydiniz ? Ben hiç elinde pıçakla kadın kovalayan bir entellektüel erkek görmedim,
Bende yakistiramadim kendisine boyle birini demekki cok bilmek modern cagdas olmak da yetmiyormus asil komik olanda kendisi boyle durumda olan cahil dedikleri kadinlara direk polise gitmesini soylerdi kesin kendisi burda durmus picaklanirmiyim acaba diye dusunuyor yazik egitimli gorgulu kadinlarin dustugu duruma bak..
bir büyüğünüz yok mu? sizi sahipsiz görmesin bir büyügünüze anlatın konuyu yada onun tarafından samimi oldugunuz bir kişiye anlatın onunla konussunlar bir şekilde. dua edin bol bol Allah yardımcınız olsunBoşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
ya ben korkuyorum napıcam
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var
Bende yakistiramadim kendisine boyle birini demekki cok bilmek modern cagdas olmak da yetmiyormus asil komik olanda kendisi boyle durumda olan cahil dedikleri kadinlara direk polise gitmesini soylerdi kesin kendisi burda durmus picaklanirmiyim acaba diye dusunuyor yazik egitimli gorgulu kadinlarin dustugu duruma bak..
ne ilginçsiniz ya alakasız yerde kin kusuyorsunuz ya
Hadi adam serefsizde.. Saçma sapan tartisma cikaranlar ne onu bilemedim* insan gerçekten hayret ediyor..
Abla allah seni korusun ona emanetsin dikkat et kendine çokça. Sizi tanimiyorum ama inanin dua edeceğim.
Boşanınca başanmaya adım atınca neden insanlıktan çıkar bu erkekler ? Tanıdığın bildiğin kişi olmaktan vazgeçip pislik bir şeye dönüşürler?
Yemişim duygusal mesajlarını. Ben sizin konularınızı okumuştum daha önceleride. Allah yardımcınız olsun. Pasif kalmayın önlem alın güçlü olun. Şimdi esaslı birşeyler söylemek istiyorum da banlanırım ilk kez değmez.benim boşanmak isteme sebebim zaten buna dönüşmesiydi canım
dengesiz ya
şimdi de duygusal mesajlar atıyor
Senin derdin ne diye yazsana su salaga. Delirtecek seni bu gidisle, mal.benim boşanmak isteme sebebim zaten buna dönüşmesiydi canım
dengesiz ya
şimdi de duygusal mesajlar atıyor
Yemişim duygusal mesajlarını. Ben sizin konularınızı okumuştum daha önceleride. Allah yardımcınız olsun. Pasif kalmayın önlem alın güçlü olun. Şimdi esaslı birşeyler söylemek istiyorum da banlanırım ilk kez değmez.
Senin derdin ne diye yazsana su salaga. Delirtecek seni bu gidisle, mal.
Sakın cevap verme... Sakın...özelden söylesene çok merak ettim
hayır hayır yasemincim o yollardan çok geçtim
bu tamamen uzatmak olur sen bilmiyosun onun yapısını
cevap vermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?