• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:KK57::KK57::KK57:
Ya bunlari soyleyen birinin sagi solu belli olmaz hersey beklenir, koruma mi talep etseniz?

Siz şuan aynı sehirde degilsiniz dimi just,en azından o iyi bir sey.

Savcılığa ver demekten başka fikir gelmiyor aklıma.

Bir de havlayan köpek ısırmaz derler ama, hayatından olan bir dolu kadın var gerçekte.

Koruma talep et.

Bir şey yapacağını zannetmiyorum, başının derde gireceğini bilmesi ona yeter ama yinede dikkat et, Allah korusun belli olmaz, fazla da yaklaşma yüzüne gözüme bişey atmasın....

Sakın bısey yapmaz dıyerek boşluguna gelmesın bu eslerını olduren pıslık herıfler caniler gözü bır anda donduklerı ıcın yapıyor yanı yapmaz bana kıymaz dmeme hemen polıse gıt allahım korusun bosanana kadar aıle fertlerınden bırının yanına gıt yada onlar gelsın

Hangi ilde olduğunuzu biliyor mu:KK57:

Ay boyu devrilesice, bir müddet bir otelde filan mı kalsanız?:KK57:

Kendinize çok dikkat edin ne olur.

Türk erkeklerimizin çoğu nedense kadın boşanirsa sapitiyor. Yediremiyolar nedense kendilerine. Hey allahım ya
Arkadaşlarin dediği gibi şikayet et. İnşallah ayrılık sürecini iyi bir şekilde arkanda bırakırsın.

Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü

"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi

ya ben korkuyorum napıcam :KK43:
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var :KK43:
delil işte.

Bu durumu ailene iletmek zorundasin.once polise sonra ailene.ya sen onlarin yanina gideceksin ya onlar gelecek.su durumdan daha onemli bisey yok.havlayan kopek isirmaz diyemiyorum cunku daha once isirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X