Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy bnde korktum bi an bide artık boyle seyler çok olunca elde degil cnm ailen yokmu yanlarında kalsan kndini daha guvende hissedersin neden erkekler boyledr ya neden medeni olarak ayrılamazlarki işi daha zora sokuyolar bunları taksimde sallandrcan ibret olacak tek hucreli yaratıklar

tek celsede biteceğini sanmıyorum, zira boşanma kararının yanı sıra tazminat, nafaka ve velayet gibi konular da söz konusuysa sırf tehdit sebebiyle tek celsede boşanma kararı verilmez..

"Aleni bir şekilde eşi ölümle tehdit etmek bir kere bile yapılmış olsa dahi boşanma davası esnasında hakim tarafından boşanma kararı vermek için yeterlidir. " yazıyor.

şükürler olsun

Bu durumu ailene iletmek zorundasin.once polise sonra ailene.ya sen onlarin yanina gideceksin ya onlar gelecek.su durumdan daha onemli bisey yok.havlayan kopek isirmaz diyemiyorum cunku daha once isirdi.

annemi çağırıcam

tek celsede biteceğini sanmıyorum, zira boşanma kararının yanı sıra tazminat, nafaka ve velayet gibi konular da söz konusuysa sırf tehdit sebebiyle tek celsede boşanma kararı verilmez..

çocuğum yok
nafaka da tazminat da istemiyorum yakamdan düşsün

ya neler nelr yazdı içiyomuş
ben kimmişim biz kimmişiz y...k kafalıymışız falan
ya dehşete düştüm hayatımda böyle laflar duymadım ya
annem ve ben kimmişiz onu def etmişiz

aynı şeyleri yazıp duruyorum ama şoktayım dehşetteyim ne yazcağımı da bilmiyorum ay kimsem de yok kusura bakmayın aynı şeyleri yazıyorum ne dediğimi bilmiyorum pek

Eşin kro bir tip mi?Değilse ya içkilidir ya bir şeydir .İnşallah geçer bu manyaklığı .Nasıl oturmuş içine .Koruma filan vermiyor devlet .3 ay 5 ay uzaklaştırma verir ancak.Ülkede ağır ceza reislerine bile koruma yokGeçmiş olsun kardeş

Umursamıyordu bile durduk yere ne olmuş ki?

çocuğum yok
nafaka da tazminat da istemiyorum yakamdan düşsün

bunları duruşmada ifade edin ancak unutmayın ki bu haklarınızdan vazgeçtiğinizi ifade ettiğinizde ve bu şekilde hüküm kurulduğunda bir daha bu yönde talepte bulunamazsınız..o yüzden eşinizin tazminat talebi varsa illa ki dava uzayacaktır, bu süreçte bu taleplerinizden vazgeçmeyin derim..

bir avukatınız varsa o sizi daha doğru yönlendirecektir, benim elimden bu kadarı geldi..

Allah yar ve yardımcınız olsun bu mübarek cuma gecesi..

nasıl vermiyor ya uzaklaştırmaya uymazsa kim kntrol edicek kim korucak beni yani

Umursamıyordu bile durduk yere ne olmuş ki?

konuşmak istedi bikaç gündür mesaj atıyodu cevap vermedim

ya şiddet uygulayan o bi de tazminat mı isticek benden daha neler

Iciyormus demissiniz. Yani sarhos ve akli yerinde degilken yaziyor bunlari degil mi? Ayikken de boyle mi, gun icinde filan? Bosanmakla ilgili normal zamanlarda nasil konusuyor?

Iciyormus demissiniz. Yani sarhos ve akli yerinde degilken yaziyor bunlari degil mi? Ayikken de boyle mi, gun icinde filan? Bosanmakla ilgili normal zamanlarda nasil konusuyor?

normalde biz anlaştık tamam dedi mutlu olmanı istiyorum anlaşmalı olucak dedi sevinmiştim hatta pisleşmeden biticek diye

ya şiddet uygulayan o bi de tazminat mı isticek benden daha neler

isteyebilir ancak daha kusurlu olan taraf olduğu için bu yönde karar verilmez..yine de dava uzar anlaşmalı boşanma olmadığı sürece..

çünkü kimin daha kusurlu olduğunu tek celsede tespit etmez/edemez hakim..ve her ihtimale karşı tazminatların hesaplanması için bilirkişi raporu hazırlatır..

Hırs yapmıştır birşey çıkmaz. Nerde oturuyorsun? İstanbuldaysan bize gel

izmirdeyim canım ya bu aldığım ikinci teklif çok iyisiniz ya sağolun duygulandım

anladım umarım istemez o zaman

ölümle tehdit ederse 2 yıla kadar hapis cezası varmış bak, emsal dava var, 5 ay hapis cezası vermişler..

gebersin ya nefret ediyorum ben bi de umutla kaç ay barışırız diye bekledim bunu ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…