Canımın tehlikede olduğunu ispatlarsam tek celsede biter mi arkadaşlar
"Aleni bir şekilde eşi ölümle tehdit etmek bir kere bile yapılmış olsa dahi boşanma davası esnasında hakim tarafından boşanma kararı vermek için yeterlidir. " yazıyor.
Bu durumu ailene iletmek zorundasin.once polise sonra ailene.ya sen onlarin yanina gideceksin ya onlar gelecek.su durumdan daha onemli bisey yok.havlayan kopek isirmaz diyemiyorum cunku daha once isirdi.
tek celsede biteceğini sanmıyorum, zira boşanma kararının yanı sıra tazminat, nafaka ve velayet gibi konular da söz konusuysa sırf tehdit sebebiyle tek celsede boşanma kararı verilmez..
Umursamıyordu bile durduk yere ne olmuş ki?Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
ya ben korkuyorum napıcam
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var
çocuğum yok
nafaka da tazminat da istemiyorum yakamdan düşsün
Eşin kro bir tip mi?Değilse ya içkilidir ya bir şeydir .İnşallah geçer bu manyaklığı .Nasıl oturmuş içine .Koruma filan vermiyor devlet .3 ay 5 ay uzaklaştırma verir ancak.Ülkede ağır ceza reislerine bile koruma yokGeçmiş olsun kardeş
Umursamıyordu bile durduk yere ne olmuş ki?
Numarasını versen de biz de topluca onu mu taciz etsekya neler nelr yazdı içiyomuş
ben kimmişim biz kimmişiz y...k kafalıymışız falan
ya dehşete düştüm hayatımda böyle laflar duymadım ya
annem ve ben kimmişiz onu def etmişiz
bunları duruşmada ifade edin ancak unutmayın ki bu haklarınızdan vazgeçtiğinizi ifade ettiğinizde ve bu şekilde hüküm kurulduğunda bir daha bu yönde talepte bulunamazsınız..o yüzden eşinizin tazminat talebi varsa illa ki dava uzayacaktır, bu süreçte bu taleplerinizden vazgeçmeyin derim..
bir avukatınız varsa o sizi daha doğru yönlendirecektir, benim elimden bu kadarı geldi..
Allah yar ve yardımcınız olsun bu mübarek cuma gecesi..
Iciyormus demissiniz. Yani sarhos ve akli yerinde degilken yaziyor bunlari degil mi? Ayikken de boyle mi, gun icinde filan? Bosanmakla ilgili normal zamanlarda nasil konusuyor?
Hırs yapmıştır birşey çıkmaz. Nerde oturuyorsun? İstanbuldaysan bize gelnasıl vermiyor ya uzaklaştırmaya uymazsa kim kntrol edicek kim korucak beni yani
konuşmak istedi bikaç gündür mesaj atıyodu cevap vermedim
ya şiddet uygulayan o bi de tazminat mı isticek benden daha neler
Hırs yapmıştır birşey çıkmaz. Nerde oturuyorsun? İstanbuldaysan bize gel
isteyebilir ancak daha kusurlu olan taraf olduğu için bu yönde karar verilmez..yine de dava uzar anlaşmalı boşanma olmadığı sürece..
çünkü kimin daha kusurlu olduğunu tek celsede tespit etmez/edemez hakim..ve her ihtimale karşı tazminatların hesaplanması için bilirkişi raporu hazırlatır..
ölümle tehdit ederse 2 yıla kadar hapis cezası varmış bak, emsal dava var, 5 ay hapis cezası vermişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?