• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Just son durum ne? Devam ediyor mu mesajla tacize?
Gerci havlayan kopek isirmaz derler bilirsin. Icip icip gaza gelmistir.
Ama kendimi guvende hissetmiyorum diyorsan kiz kardesim Izmir'de. Onun yaninda kalabilirsin bir muddet. Hem ogrenci evi senlikli olur, biraz icin acilir:)

Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü

"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi

ya ben korkuyorum napıcam :KK43:
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var :KK43:

Justt inanamıyorum buna,öküz herifi hemen savcılığa şikayet ediyorsun..
Gerekirse koruma talebinde bulun,anneninde gelme imkanı varsa yanına gelsin yanlız başına kalma evinde.

dikkatli ol ama ona korktuğunu belli etme sakın..ve mesajları da asla silme ..karakola git ve şikayetçi ol..

Pis alkolik güzellikle olmadı zorla döndürürümdiyor demek ki, güvenlik önlemini al canım biber gazı taşı yanında anında sıkıverirsin namussuzun yüzüne

İnanın hem o hayvan adama sinirlendim hemde sizin için endişelendim. Mobil olduğum için yeni yorum yazdınız mı göremedim. Umarım herşey yolundadır. :KK43:

Böyleleri genelde boş konuşmuş oluyor. sinirinden nereye saldıracağını şaşırmış sadece...
Ama tedbiri elden bırakma bence Just...herkesin dediği gibi koruma talep edebilirsin, ancak koruman bitince için rahatlayana kadar tekrar koruma talep etmeyi ihmal etme...

"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi

yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
hadi bakalım......
canım anneni babanı yanına çağır allah korusun...bende korktum şimdi yaaa

Hemen polise gidin, mesajlari gösterin, koruma talep edin, anneniz gelebiliyorsa gelsin yaniniza, sizde o adamin oldugu sehirden artik gitmege bakin, devamli bu korkuyla yasanmaz ki...:ssz:

korunaklı gez yanında biber gazı bıçak falan olsun şahsen ben ölcegime öldürürüm nefsi müdaafadan ceza da yemezsin hem korkma , kendini koru...

yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
Korkmaa! !!!!!! Tabiri caizse isiran kopek dis gostermez derler. Ama yinede sen gerekli yerlere sikayet edip onlemini al. Is bosanmaya geldigine gorede onunla yasamak zaten olmussunuz anlamina gelir.

Koruma talebi için savcılığa deil karakola başvuruyorsun, durduğun kabahat ara 155 i hemen ben korkuyorum de. Hemen ekip bekletiyorlar kapında. Ben yaptım ordan biliyorum:KK53:

siz de mi boşandınız

Allah Allah herife bak..
Kadını evlilikten bezdiriyor elini taşın altına koyduğu yok
boşanmaya sıra gelince seni bilmemne yapıcam.. yok yaa..
Çok mu seviyormuşta boşanmak istemiyormuş nedir yani şer...siz...

yok sevgiyle alakası olduğunu sanmıyorum seviyor olsaydı ben bunca geri düzeltmek istedim o zaman saçmalamak yerine o da unuturdu olanları sanki suçlu benmişim gibi

Koruma kolay kolay verilmiyor. Muhtemelen 100 metreden daha fazla yaklasmama karari verilir. Yaklastigi zaman polis cagirirsiniz zaten. Ama telefon tacizlerinin önüne kolay gecilmiyor. En olmadi farklı numaralardan arar durur.
Kadin yaninda koruma oldugu halde korumasiyla beraber olduruldu.
Ben yaklasmama karari verdirdigim halde sokakta yerlerde suruklendim.
Bilemiyorum, tek önerim sakin olmaniz konusunda. Mesajlara cevap vermeyin. Tacizlere kulak asmayin ki daha fazla kudurmasin.

inanmıyorum ya terbiyesiz herif o sürüklenme olayını ben de yaşadım nasıl gurur kırıcı bişey biliyorum :KK43:

Banada öyle demişti, ama boşandık geçen sene.
Sonra yine hazmedemedi, tehdit etti beni ve ailemi.
Savcılığa dilekçe verdim şikayet ettim.
Duruşmaya katılmadı, sonra duruşmaya katılmadığı için gecenin bir yarısı polis gelmiş almış bunu 1 gece içerde kalmış.
Ama iyi şu an vazgeçti tehditlerinden. İçerde 1 gece yattığı için vazgeçmedi ama, onun öncesinde pes etti.
Hiç bir mesajına cewap vermeyin, sadece size attığı mesajları saklayın.
Ben hiç cvp vermemiştim daha çok çıldırıyor ama olsun sonra pes ediyor zaten. Havlayan köpek ısırmaz misali canım :KK66:

duruşmaya gelmezse öyle yapabiliyor muyuz ya harika ben gelmez diye korkuyodum
bir de kaç celse sürdü acaba

just şıktayım,canım hemen savcılığa şikayet et. tehdit edildiğini söyle. ayy sabah sabah sinirim bozuldu şimdi

haklıydınız oky boşuna umutlanmışım :(

Just son durum ne? Devam ediyor mu mesajla tacize?
Gerci havlayan kopek isirmaz derler bilirsin. Icip icip gaza gelmistir.
Ama kendimi guvende hissetmiyorum diyorsan kiz kardesim Izmir'de. Onun yaninda kalabilirsin bir muddet. Hem ogrenci evi senlikli olur, biraz icin acilir:)

bu aldığım 3. teklif ya ne güzel insanlarsınız siz :KK60:

Hemen polise gidin, mesajlari gösterin, koruma talep edin, anneniz gelebiliyorsa gelsin yaniniza, sizde o adamin oldugu sehirden artik gitmege bakin, devamli bu korkuyla yasanmaz ki...:KK14:

biz aynı şehirde değiliz zaten onunla sadece yakında dibimde

korunaklı gez yanında biber gazı bıçak falan olsun şahsen ben ölcegime öldürürüm nefsi müdaafadan ceza da yemezsin hem korkma , kendini koru...

tövbe de canım ya oralara kadar varmasın iş

siz de mi boşandınız

yok sevgiyle alakası olduğunu sanmıyorum seviyor olsaydı ben bunca geri düzeltmek istedim o zaman saçmalamak yerine o da unuturdu olanları sanki suçlu benmişim gibi

inanmıyorum ya terbiyesiz herif o sürüklenme olayını ben de yaşadım nasıl gurur kırıcı bişey biliyorum :KK43:

duruşmaya gelmezse öyle yapabiliyor muyuz ya harika ben gelmez diye korkuyodum
bir de kaç celse sürdü acaba

haklıydınız oky boşuna umutlanmışım :KK43:

bu aldığım 3. teklif ya ne güzel insanlarsınız siz :KK60:

biz aynı şehirde değiliz zaten onunla sadece yakında dibimde

tövbe de canım ya oralara kadar varmasın iş
Devletle oyun olmaz, eğer ortada bir dava varsa ona katılmak zorunda..
Kii kaldı ki tehdit davasıydı bu..
Oyuzden devleti yanılttığı için mahkemeye gitmediği için tıktılar içeriye :KK76:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X