Bu kadar sorun yaşadığınız bir kişiyle aranıza mesafe koymak için daha neyi bekliyorsunuz.. =)
Canınızı sıkıp ortalığı karıştıran biriyse, selam naber nasılsından öteye gitmesin muhabbetiniz..
Ahh bu börümceler ah benimde başımda aynı sorun var bana laf sokmaya çalışıyor bende iyi konuşarak cevabını yapıştıriyorum eşim de birşey diyemiyo o yüzden tatlı dille söyliycegimi söylüyorum başta böyle değildim ama onlara göre şekillendim.Arkadaşlar kendisinden 5/6 yaş büyük olduğum görümcemle bazı sebeplerden ötürü anlaşamıyoruz sürekli bişileroluyo aramızda..kimseyle tartışmak huyum değil ama bir bakmışım konuşmalarımız tartışmaya doğru ilerliyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz..onun yüzünden eşimle bile aramız bozuluyor o derece yani..ailesi ben haklıda olsam haksızda olsam hep onu tutuyolar bense haksız duruma düşüyorum ve onların karşısında bocalıyorum sürekli..eşimde sessiz kalıyo korkuyo ailesiyle aramız bozulacak diye..
Uzak durun bence Kpnuşmaya bile değmez Mecburi ilişkilerinizi sürdürün Nasılsın iyi misin ben de iyiyim den öte gitmesin muhabbetiniz Önemsemeyin Her dediğine hı deyin bitsin Dediğini yapmayın ama he deyim geçsinArkadaşlar kendisinden 5/6 yaş büyük olduğum görümcemle bazı sebeplerden ötürü anlaşamıyoruz sürekli bişileroluyo aramızda..kimseyle tartışmak huyum değil ama bir bakmışım konuşmalarımız tartışmaya doğru ilerliyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz..onun yüzünden eşimle bile aramız bozuluyor o derece yani..ailesi ben haklıda olsam haksızda olsam hep onu tutuyolar bense haksız duruma düşüyorum ve onların karşısında bocalıyorum sürekli..eşimde sessiz kalıyo korkuyo ailesiyle aramız bozulacak diye..
Valla arkadasım allah sabır versin ne diyim isin zor buisler böyle yapcak bisey yok en güzeli uzak olmak azıcık asım agrısız basım demisArkadaşlar kendisinden 5/6 yaş büyük olduğum görümcemle bazı sebeplerden ötürü anlaşamıyoruz sürekli bişileroluyo aramızda..kimseyle tartışmak huyum değil ama bir bakmışım konuşmalarımız tartışmaya doğru ilerliyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz..onun yüzünden eşimle bile aramız bozuluyor o derece yani..ailesi ben haklıda olsam haksızda olsam hep onu tutuyolar bense haksız duruma düşüyorum ve onların karşısında bocalıyorum sürekli..eşimde sessiz kalıyo korkuyo ailesiyle aramız bozulacak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?