canım yanıyo ama kimse bunu görmüyo:((

bu saatte uyanık olanlar varsa biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım.. bugün mesela herkese çay ikram ediyodu bitek bana uzatmadı tepsiyi onca insanın içersinde (elim kırık değil ben kalkıp elırım tabi ama) ayıp değilmi sizce eşimde o cahil diyip duruyo 25 yaşında ama böyle durumlarda küçük cahil bu arkadaş

ben cvp veremiyorum işte doğru düzgün bocalıyorum

ailesiyle aranız bozulacak dıye korkuyorsa haddını bılmeyene bıldırcek
sonra çok bası agracak haberı yok.

ağzının payını verin bence
karşınıza oturtup konuşun "kardeş senin derdin ne, anlat bi hele, niye kaşınıyorsun" diye sormak lazım.
bir derdi var kuşkusuz ama size de anlatsın.
yok ben sana kılım, gıcığım, ondan yapıyorum derse, siz de onun gül yüzüne bayılmıyorsanız, görüşmeyi keseceksiniz, aranıza mesafe koyacaksınız.
çekilir mi bu yahu

sanırım o zamana kadar baya yıpranacağım..istiyorumki eşim uyarsın babam uyarsın ben girmiyim öle şeylere ama olmuyo inanın çivisi çıkmış korkusu yok bişiyden..

25 yasında kazık kadar kız. ya ne ayıp yaaa, kımse bişi demıyor mu bu haspaya? ne saçma iş o öyle yaa

yani, hep senı susturarak bir yere varamaz. içine ata ata patlarsın ve bır daha aılesıyle görüşmek bile istemezsın. yanlıs yapıyor eşin. sana çemkırdıgı gıbı kardesıne de az cemkırsın
hıh aynen anlattığınız gibi oluyo eşimle onlarca kez konuötuk bu konuyu ama hiçbirşey değişmiyor nerde ne yapmalıyım bilemyorum artık...

demiyo inan susup kalıyolar
iyi susuyorsa o zaman
sen patladıgın zaman çenesını açmayacak sana. bu ne saçma iş yaa
bunlar evlenınce sülalesıne varana kadar kıymetlı oluyor.. anladık kan bagınız yok, ama bu kadar haksızlık yapılmasına ızın verılmez bır ınsana. eşin en sevmedıgım insna modelı; haksızlıga susan!

ya bazı sorunlar yaşandı her ailede olduğu gibiama oldu bitti ben sünger çektim herşeye ben yeterki tatsızlık olmasın diye uzatmadım ama kin tutuyo 2 senedir düzelemedik..dayanamıyorum artık..eşimde beni arada soğukluk olduya neşe zamana bırakalım diyip geçiştiriyor sürekli

offf bunalıma girdim inan kardeşim..

insan yapısı farklı farklı
siz sabırlıymışsınız
ben şimdiye kadar o kadını bir kıyıda köşede sıkıştırmıştım
başlarım onun kinine

Meselemz doğum yaptığımda aynı sokakta olmamıza rağmen lağusalık dönemimi yalnız geçirip ne badireler atlattığımı bilmeyen bana bu süreç içerisinde bi kaşık çorba yapıp getirmeyen bu insanlara 2 aylık anne olarak küçük bebeğimizle bayramlaşmaya gittiğmizde bu hanımın bana yenge kek yapta yiyelim demesinden çıktı..içimde beslenen bu üzücü durumu dillendirmedim bile ,nanın şaka yollu ben misafirim bugün bebeğimle dedim arkamdan neler neler sonrasında..mesele bundan ibaret..

insan yapısı farklı farklı
siz sabırlıymışsınız
ben şimdiye kadar o kadını bir kıyıda köşede sıkıştırmıştım
başlarım onun kinine
tepki gösteriyorum işte arada ama elime yüzüme bulaştırıyorum rabbm bana güç versin ne diyim..kendimi tanıyamıyorum inanır çok sinirl, bir insan oldum çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…