- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Çok canım yaniyo iki gündür erkek arkadasimdan ayrildim. Bişi yiyip içmiyorum.. Yatamiyorum. Elim sürekli telefonda.. Gelmiyo tek mesaj.. Aslinda kafamda bitirdim sanmistim. Ama canim cok yaniyo . Cok özlüyorum. Bi daha kimseyi sevemem kimse beni sevemez gibi geliyo. Nasil gecicek zaman. Zaman lazim biliyorum ama nasil gecicek. Mesaj atarsam son derece gurursuzca davranmis olurum. Ama kendimi zor tutuyorum.((
Disardayim zaten iki gündür. Gece cok zor oluyoKiz arkasasların varsa cik bi gezin tozun alışveriş yapin zaman gecirin beraber kolaylasir biraz
Yok kesinlikle gelecegi yoktu ama cok sevdigim icin alisa alisa ayrildim ama iki gun önce tamamen bitti..Kafamda bitirdim dediğine göre geleceği olmayan bi ilişkiydi. Doğru kararı verdiğine inanıyorsan zamanla alışırsın. Adam ilgisizse kendini tutamayıp atacağın mesaja da cevap vermez, iyice çıldırırsın. Tut kendini mesaj falan atma, başka şeylerle ilgilenmeye çalış. Emin ol geçecek.
Geçer canım ilk zamanlar bunu yaşaman normal. Ama ne acılar unutuluyor öyle düşün. Kendini oyalayacak uğraşlar bul eğer evdeysen
sakın mesaj yazmayın. bırakın sizi merak etsin, bu dönemde sizden haber alamazsa, siz adım atmazsanız, döner. dönmezse de yapacak bir şey yok, zorla güzellik olmaz dersiniz.
kendinizi meşgul edin, bir süre müzik dinlemeyin, emin olun ki geçecek.
Evet haber almazsa merak eder diyo tüm arkadaslarim. Yani seviyorum. Pisman oldum simdiden..
sabredin, sakın bir adım atmayın, geleceği varsa da gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?