CANIM yaniyo.. Nefesim DARALYO. Atlattigim depresyona davetiye cikti yine

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Çok canım yaniyo iki gündür erkek arkadasimdan ayrildim. Bişi yiyip içmiyorum.. Yatamiyorum. Elim sürekli telefonda.. Gelmiyo tek mesaj.. Aslinda kafamda bitirdim sanmistim. Ama canim cok yaniyo . Cok özlüyorum. Bi daha kimseyi sevemem kimse beni sevemez gibi geliyo. Nasil gecicek zaman. Zaman lazim biliyorum ama nasil gecicek. Mesaj atarsam son derece gurursuzca davranmis olurum. Ama kendimi zor tutuyorum. ((

Aile farkliligindan ve ilgisizlikten biten bi iliski oldu.. Sebebini merak eden arkadaslar icin..

Kiz arkasasların varsa cik bi gezin tozun alışveriş yapin zaman gecirin beraber kolaylasir biraz

kendine farklı bir meşkuliyet bul
oturup beklersen dayanamaz msj atarsın

Kafamda bitirdim dediğine göre geleceği olmayan bi ilişkiydi. Doğru kararı verdiğine inanıyorsan zamanla alışırsın. Adam ilgisizse kendini tutamayıp atacağın mesaja da cevap vermez, iyice çıldırırsın. Tut kendini mesaj falan atma, başka şeylerle ilgilenmeye çalış. Emin ol geçecek.

Aile farkliligi demissiniz..asilmiycak sorunlarsa zor bi durum...ayriligin kendisi zaten zor yaa...atlaticaksin,unutucaksin ama biraz zor,guc ve zaman alicak zamanlar seni bekliyor....ama umarim cabuk atlatirsin..ayrilik olumden beterrrr

Geçer canım ilk zamanlar bunu yaşaman normal. Ama ne acılar unutuluyor öyle düşün. Kendini oyalayacak uğraşlar bul eğer evdeysen

Yok kesinlikle gelecegi yoktu ama cok sevdigim icin alisa alisa ayrildim ama iki gun önce tamamen bitti..

sakın mesaj yazmayın. bırakın sizi merak etsin, bu dönemde sizden haber alamazsa, siz adım atmazsanız, döner. dönmezse de yapacak bir şey yok, zorla güzellik olmaz dersiniz.
kendinizi meşgul edin, bir süre müzik dinlemeyin, emin olun ki geçecek.

Geçer canım ilk zamanlar bunu yaşaman normal. Ama ne acılar unutuluyor öyle düşün. Kendini oyalayacak uğraşlar bul eğer evdeysen

Gecicek biliyorum . Kursum var devam ettigim. Evdede mesguliyet bulurum genelde. Ama geceleri konusurduk biz hep. Geceleri cok zor oluyo ve cok sigara tüketiyorum

Evet haber almazsa merak eder diyo tüm arkadaslarim. Yani seviyorum. Pisman oldum simdiden..

Arkadaslar firsat buldukca cevap vericem arada cikmak zorunda kaliyorum ama tek tek okuycam. Kusura bakmayin lütfen. Hepinizden allah razi olsun

Zor bir süreç olacak senin için. Ama patlatılamaz değil sen istedikten sonra. Yürüyüşler yap kısa kısa, kitap oku, arkadaşlarımla gez ve dua et. Yani seni oyalayacak şeyler bul. Boş kalırsam mesaj atarsın, canın daralır. Umarım en kısa zamanda atlatırsın canım

Acını çekeceksin kaçışı yok.
Bence mesaj atıp laçkalaştırma olayı.
Kendini tutamaman normal , herkes yaşar bunu ama mecbur iradene hakim olacaksın.

Once devam edip etmek istemedigine karar ver...
Su an sende gordugum, o kabul etse hemen barisirsin ama kendi agzinla bu iliskinin gelecegi yoktu diyorsun...
Bunu sen daha iyi bilirsin...
Adim atarsa doneceksin o kesin, atmazsa da belki sen adim atacaksin...
Benim tavsiyem ayrilik icin de onun adim atmasi icin de arayan soran sen olma...
Umarim basarabilirsin...

Canım çok büyük aşılamayacak bir problem yoksa kendini yiyip bitireceğine aşkının peşinde koş o aramıyorsa sen ara karşılığında kötü davranırsa en azından soğursun kendini kasmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…