- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Kocam degil ama olmasini cok istedigim biriydibosver kiz delisimisin senn kocan degil ya benim konularima girmeni tavsiye ederim ozaman ustune bide 2 rekat sukur namazi kilarsin valla takma hic uzme tatli canini
Ileride canin yanacagina simdi canin yansin simdi üzül binkat daha iyi emin ol hem zaman herseyin ilaci tatlim kim askindan ölmüş ki sen dayanamiyasin cik dolas mutsuz oldugun gunlerin acisini cikar canim benim hem ilgisizlik hem aile farki diyksun ikisi de onemsiz sorunlar degil emin ol
Birakiyorum ama geceler gecmiyo. Mesaj atsam rahatliycam. Ama atarsam bak bensiz yapamiyo havasina girerZamana bırak her şeyi...
Aşkta gurur olmaz diyorlar ama tabii senin karar vereceğin bir şey bu :) senin için yapabileceğim bir şey var mı?Birakiyorum ama geceler gecmiyo. Mesaj atsam rahatliycam. Ama atarsam bak bensiz yapamiyo havasina girer
tamam iste kocan degilmis okadar uzulme cnm ben kocamdan ayriliyorum beni dusunebiliyormusun ama Rabbim sabrini veriyor sukurler olsun bol bol dua et merak etme gecicekKocam degil ama olmasini cok istedigim biriydi
Allah razi olsun. Ne yapabilirsinki. Cevap atmissin. Bugunluk bana yapacagin en güzel iyilikti.Aşkta gurur olmaz diyorlar ama tabii senin karar vereceğin bir şey bu :) senin için yapabileceğim bir şey var mı?
Tesekkur ederim..tamam iste kocan degilmis okadar uzulme cnm ben kocamdan ayriliyorum beni dusunebiliyormusun ama Rabbim sabrini veriyor sukurler olsun bol bol dua et merak etme gecicek
Sen de kendini daha fazla hırpalamayarak bana iyilik yapabilirsin :)Al
Allah razi olsun. Ne yapabilirsinki. Cevap atmissin. Bugunluk bana yapacagin en güzel iyilikti.
Sen de kendini daha fazla hırpalamayarak bana iyilik yapabilirsin :)
Evet katılıyorum. Erkekler bize göre baya odunsu varlıklar :) ve bizler bu odunlar için yeri geliyor göz yaşı döküyoruz. Çok ironik değil mi?Biz kizlar cokk ama cok safiz valla bacim.. Onlarin umrunda bile degil ama biz duygusal naif varliklariz..
Evet katılıyorum. Erkekler bize göre baya odunsu varlıklar :) ve bizler bu odunlar için yeri geliyor göz yaşı döküyoruz. Çok ironik değil mi?
Cok ama cok iyi ettin simdi belki saglikli dusunemiyosun ama ileride iyiki bitmis diyceksi davul bile dengi dengine unutma canim benimZaten ilerde canim yanmasin mantigiyla bitirdim.. Iyimi ettim kötümü bilmem. Cok üzgünüm
Azcık sevgi görmek için odun yontmaya değer mi bilemedim :)Ama bayanlar da sevgisiz yasayamaz diye düsünüyorum
biliyorum cnm nede yazsam icin ferahlamiycak su an ama her serde bir hayir vardir Rabbim sabir versin ne diyimA
Tesekkur ederim..
Azcık sevgi görmek için odun yontmaya değer mi bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?