Canım yanıyor 2008 unutmak istiyorum, yaşamamak istiyorum...

kelebek07

fark var benimle senin ar
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
249
1
96
42
Antalya
kaydirigubbakcemile2 evet neden böyle bir başlık attım biliyorsunuzdur.
2008 i unutmak yaşamamak isityorum bitsin bu kabus isityorum

geçen sene Bu senelerde evllik hazırlığı yaparken çok mutluydum güzel bir yıla gireceğim sevdiğimle evleneceğim diye çok sevinçliydim mutluydum....
nerden bilebilirdim ki hayatımın hatasını yaptığımı?
3 ay evli kaldıkdan sonra ayrıyız ayrıldık mahkeme hala sürüyor
beni çok üzen bir yıl oldu hala sürüyor acım kanıyor yaram kanıyor geçmiyor
zamanla azalacak diyorsunuz ama sizler gelin görün ki olmuyor
eski beni çok özledim
2009 benim gibi herkezin mutlu güzel bir yıl olmasını herşeyden çok istiyorum
acaba 2009 da o salak eşimden kalan yaralar geçecek mi?kaybolacak mı
beni neler bekleyecek
HAYATIMDAN ARTIK GÜZEL ŞEYLER İSTİYORUM
ONUN İÇİN ÇABALICAM ESKİ BEN OLMAK İÇİN
VE SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR İYİ VARSINIZ VE YAZDIKLARINIZ BENİ RAHATLATIYOR
TEK OLMADIĞIMI GÖRÜYORUM

ÖPTÜM HEPİNİZİ hihoyyyt

Yeni yil, yeni umutlar canim...
yasadiklarin hic kolay degil, ve izleri kolay silinmeyecek bunu sende cok iyi biliyorsun.
ama zamanla insan herseye alisiyor,
en büyük acilar bile hafifliyor.
bak yeni yila giriyoruz, tüm olumsuzluklari, kötü düsünceleri kafandan silip bi kenara at bence.
Insaniz, hayat bu... insan maalesef istemedigi bi cok seyi yasiyor,
mühim olan kendini kaybetmemek ve basin dik yoluna devam etmek...

ALLAH sana güc versin, ve yeni yilin sana hep mutluluk getirsin...

canım 2008 benim içinde çok berbat bir yıl oldu. yaralar kapanıyor,bir bakıyorsun külleri bile kalmamış. biliyorum şimdi sana çokta önemli gelmeyecek bu söylenenler ama emin ol geçecek. yeni yıl,yeni bir hayat olsun senin için yaptığın hiçbirşeyden pişman olma her güne gülümseyerek uyan ve her uyandığında HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK diye başla güne. inşallah güzel haberlerini alırız.

2008 yılı kendisi için ne kadar kötü geçen arkadaşlarımız varsa hepsine 2009 ve ileriki yıllar için mutluluklar diliyorum.
Hayat malesef bazen acı bazen tatlı taraflarını sunuyor bize. Umarım bundan sonra kapanması çok zor yaralar almamamız dileğiyle....

allahım herşeyi istediğin gibi versin canım.hayatta ne yazıkki bi takım acılar yaşıyoruz.bu acılar zaman zaman büyük zman zaman küçük oluyor. ama yinede bizi yaratana karşı bizi yarattığından dolayı bi teşekkür borcumuz var ve aman aman isyan edip asi olmayalım. umarım herşey gönlünce olur canım.acı çekmek ne kadar acı verici bu durumda olsa senin bizlerden daha üstün bi yanın var bence. merhameti,saygıyı,sevgiyi,hayatı daha iyi öğrenmişsin.acı insanı olgunlaştırır. allah katında da inan baa güzel bi derecen vardır.
bak sana radyoda duyduğum bi cümleyi aktarayım; Y

allahım herşeyi istediğin gibi versin canım.hayatta ne yazıkki bi takım acılar yaşıyoruz.bu acılar zaman zaman büyük zman zaman küçük oluyor. ama yinede bizi yaratana karşı bizi yarattığından dolayı bi teşekkür borcumuz var ve aman aman isyan edip asi olmayalım. umarım herşey gönlünce olur canım.acı çekmek ne kadar acı verici bu durumda olsa senin bizlerden daha üstün bi yanın var bence. merhameti,saygıyı,sevgiyi,hayatı daha iyi öğrenmişsin.acı insanı olgunlaştırır. allah katında da inan baa güzel bi derecen vardır.
bak sana radyoda duyduğum bi cümleyi aktarayım; YARIN HAYATTA KALAN ÖMRÜMÜZÜN İLK GÜNÜ. hayata yeniden başla. yeni doğmuş bi bebek gibi. ben bazen öyle yapıyorum. hatta beynime format attım diyede espri yapıyorum halimi soranlaraaa:sm_cool::sm_cool:

cnm sanıyorum evlenip kısa bir süre içerisinde ayrılmak travma yaşatabilir insana.ancak ya kurtulamasaydın.ve bu dert seni sarıp sarmalasaydı çoluk çocuğa karışsaydın.o zaman işin çok daha zor olurdu.erkenden bitirmişsin evliliğini,gerçi sebeplerini yazdınmı daha önceden hatırlayamadım.her ne olursa olsun.mutsuz evlilikler insanı içerden kemiren kanser gibidir.sen derdini söküp atmışsın.oh ne güzel.umarım üzüntü kredin dolmuştur.rabbim bundan sonra mutluluk ve huzur dolu yıllar nasip etsin sana.şu an uzak görünebilir bu yazılanlar ancak zaman herşeyi onarır.kendine iyi bak.:1hug:

Bence eski sen olma unut eskiyi herşey geride kaldı. Geçmişi geçmişte bırak
Hayatında değişiklik yap farklı tatlar dene hiç yapmadığın şeyleri yapmaya çalış geriye dönüp arkana bakma bile. Umarım herşey dilediğin gibi olur. Hayatta senden önemli sağlığından huzurundan mutluluğundan önemli hiç birşey yok seni üzenleri çıkar hayatından. Mutlu bir 2009 diliyorum Tüm KK Topluluğuna a.s.
Sevgiler...

canım bende seninle aynı durumdayım,2008 yılı tam bir kabustu benim için de.dayakla hakaretle geçti..ve ben de ayrılıyorum eşimden..Allahım büyük..inşallah hepimize yaşadığımız acıları unutturacak bir ömür nasip eder..ve 2009 yıl gözyaşlarımızın karşılığında güneş bizim için doğar..hep dua et sevgiyle kal canım..Şeniz:1hug:kaydirigubbakcemile3yerimseniben

geçmişini eşeleyen,geleceğini yok edermiş...

sevmediğin birisiyle bir hayatı paylaşmak yerine

yolun başındayken, doğru olanı yapmışsın...

çünkü kızan her şeyin sonu,yangındır derler...

umarım bu yılın sana yaşattıklarını diğer yıllar mutluluk vererek telafi eder.........a.s.

Canım,senin yaşadığın durumu öyle iyi anlayabiliyorumki bende 1aylık evliliğimi bitirmek zorunda kaldım 2008 çok zor bir yıldı ama zaman herşeyin ilacı,umarım gelecek yıl umutlarla dolu bir yıl olur hepimiz için.

canım bende çok ii anlıyorum seni.. geçen sene bugün sözlenmiştim bende.. 2008 çok kötü geçti,sözlüm beni aldattı, başka olumsuz şeyler de oldu ve aradan 1 sene geçti sadece ama çok mutsuzum.. ama ama herşeye rağmen 2009 dan umutluyum ;)

"YETER Kİ GÜN EKSİLMESİN PENCEREMDEN"..................

SAĞLIKLI MISIN...yürüyebiliyor musun??beynin çalışıyor mu...dostun var mı içini dökebileceğin...
nefes alabiliyor musun.... eeeeee daha ne...

ben de 2007 de senin gibiydim...herşeyi zamana bırak zaman her şeyin ilacıdır.

bu satırları yazanın da okuyanların da dünyaaaa derdi var. önemli olan dertleri dert etmemen.işin sırrı burada...

elif şafak filiz akının programında şöyle dedi
"HÜZÜN MEVSİMİ DE VARDIR İNSAN HAYATINDA.OLMALIDIR DA...... DEPRESYONA GİRDİM.DEPRESYONDAN ÇIKTIĞIMDA YENİLENMİŞTİM.GÜÇLENMİŞTİM.BEN BİR BAŞKA BEN OLMUŞTUM.ACIM BANA GÜÇ VERMİŞTİ"

acılar insanı olgunlaştırıyor.bilgeleştiriyor.illa ki düzlüğe çıkacaksın bir gün. daha güçlü.daha sakin.daha olgun. her şeyi farklı görmeye başlarsın.geçmişi düşünüp "bu ben miydim" dersin.....

Yeni yil, yeni umutlar canim...
yasadiklarin hic kolay degil, ve izleri kolay silinmeyecek bunu sende cok iyi biliyorsun.
ama zamanla insan herseye alisiyor,
en büyük acilar bile hafifliyor.
bak yeni yila giriyoruz, tüm olumsuzluklari, kötü düsünceleri kafandan silip bi kenara at bence.
Insaniz, hayat bu... insan maalesef istemedigi bi cok seyi yasiyor,

ALLAH sana güc versin, ve yeni yilin sana hep mutluluk getirsin...

hihoyyyt
ne güzel söylemişsin Allah razı olsun
ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen gel gör ki olmuyor canın yanıyor yineeesenağlama

"YETER Kİ GÜN EKSİLMESİN PENCEREMDEN"..................

SAĞLIKLI MISIN...yürüyebiliyor musun??beynin çalışıyor mu...dostun var mı içini dökebileceğin...
nefes alabiliyor musun.... eeeeee daha ne...

ben de 2007 de senin gibiydim...herşeyi zamana bırak zaman her şeyin ilacıdır.

bu satırları yazanın da okuyanların da dünyaaaa derdi var. önemli olan dertleri dert etmemen.işin sırrı burada...

elif şafak filiz akının programında şöyle dedi
"HÜZÜN MEVSİMİ DE VARDIR İNSAN HAYATINDA.OLMALIDIR DA...... DEPRESYONA GİRDİM.DEPRESYONDAN ÇIKTIĞIMDA YENİLENMİŞTİM.GÜÇLENMİŞTİM.BEN BİR BAŞKA BEN OLMUŞTUM.ACIM BANA GÜÇ VERMİŞTİ"

acılar insanı olgunlaştırıyor.bilgeleştiriyor.illa ki düzlüğe çıkacaksın bir gün. daha güçlü.daha sakin.daha olgun. her şeyi farklı görmeye başlarsın.geçmişi düşünüp "bu ben miydim" dersin.....

evet doğru diyorsun acılar insanları olgunlaştıyor
artık bazı şeyleri eskisi gibi görmüyor
sanırım daha bi büyüdüm anlamlı oldu herşey çok basit şeylere üzülmüyorum
sağolun kızlar

Canım,senin yaşadığın durumu öyle iyi anlayabiliyorumki bende 1aylık evliliğimi bitirmek zorunda kaldım 2008 çok zor bir yıldı ama zaman herşeyin ilacı,umarım gelecek yıl umutlarla dolu bir yıl olur hepimiz için.

:Saruboceq:ah canım üzüldüm sana gerçekden zor bir durum sen neden ayrılmışdın
daha bir aylıkken
ah bu erkekler ahhhh
madem yapamayacaksınız evliliği neden evlenirsininiz?
inan böylererinin yaşamaması lazım yada aynı acıyı onlara yaşatmak gerekiyor
ki ne halt ettiklerini nasıl canlarımızın yandıklarını bilsinler
demi kızlar?

canım bende seninle aynı durumdayım,2008 yılı tam bir kabustu benim için de.dayakla hakaretle geçti..ve ben de ayrılıyorum eşimden..Allahım büyük..inşallah hepimize yaşadığımız acıları unutturacak bir ömür nasip eder..ve 2009 yıl gözyaşlarımızın karşılığında güneş bizim için doğar..hep dua et sevgiyle kal canım..Şeniz:1hug:kaydirigubbakcemile3yerimseniben

mrb evet bir de dayak ,konusu var bende öyle birşey olmadı ama lafları sözleri yetiyordu.
kadına dayak atan erkeklerin elleri kırırsın inşallah
sen kaç yıllık yada ne kadarlık evlisin çocuk varmı?
dayak atan bi adamla evli değil aynı odada durulmaz bile
inşallah herşey daha iyi olur senin için tatlımmm

Acılar iz bıraksada mutlaka bir müddet sonra şimdiki kadar canını acıtmıycak emin ol. 2009 senin ve tüm iyi kalpli insanların uğur yılı olsun. a.s.

Son düzenleme:
Back
X