Canım yanıyor 2008 unutmak istiyorum, yaşamamak istiyorum...

iyi seneler bu yıl umarım uğurlu gelir şansın bol zamanla unutacaksın eminim zaman öyle hızlı geçiyorki hatta idda ediyorum ay ben bunlamı evlendim bunun içinmi üzüldüm diyeceksin :) hayat üzüntü yaşamayacak kadar kısa

iyi seneler bu yıl umarım uğurlu gelir şansın bol zamanla unutacaksın eminim zaman öyle hızlı geçiyorki hatta idda ediyorum ay ben bunlamı evlendim bunun içinmi üzüldüm diyeceksin :) hayat üzüntü yaşamayacak kadar kısa

gamyoncuiremsu inşallah herşey dediğin gibi olur tatlım
öpdümm

canım bende seninle aynı durumdayım,2008 yılı tam bir kabustu benim için de.dayakla hakaretle geçti..ve ben de ayrılıyorum eşimden..Allahım büyük..inşallah hepimize yaşadığımız acıları unutturacak bir ömür nasip eder..ve 2009 yıl gözyaşlarımızın karşılığında güneş bizim için doğar..hep dua et sevgiyle kal canım..Şeniz:1hug:kaydirigubbakcemile3yerimseniben

umarım dediğin gibi olur tatlım

her birimiz 2008de kötü anilar biraktik sanirim..
ama püf noktasi orda zaten "biraktimi" yada hala "beaberimizdemi?"..
söyle bir silkenelipte tüm dertleri siQintilari üzerimizden atabilseydik..
ama hayat bu kadar kolay degil..
önümüze Allah bilir daha nice zorluklar engeller cikacak..
ama insallah bunlarinda üstesinden gelecegiz..
Rabbim sizlere yar ve yardimci olsun..
bu siQintili günleri sizden alsin ve sizlere sabir versin insallah..

Başlığı şimdi gördüm 2008 de mutlulukla severek sözlendim. Ayrıldım,üzüldüm ,ağladım.Unutmak istedim.Sonra o kişi karşıma geldi.Mutsuzum beddua mı ettin diye. Allah beter etsin. halen unutmak istiyorum ama acılar ilk günkü gibi değil artık. Evlenmiş mutsuzmuş çocuğu olmuş.ne yaptım ben diyor .
Çok mutlu etti bu haber beni.her ikisiiçinde sevindim. Çünkü benle beraberken onunlada beraberdi sanıyorum.Neyse ohhhhhhhhhhh....... olsun.Bütün beddualarım tuttu. ARTIK 2008 İ UNUTABİLİRİM.aLLAH SÜLASESİNİN CEZASINI VERSİN.

anlamadığım bişi var nerden buluyosunuz 2 sene önce ki konuları da yazıyosunuz hayret.ben güncelleri bile okurken yoruluyorum:1:

Back
X