Arkadaşlar merhaba 26 yasindayim 5 yıllık evliyim. Esimle son zamanlarda biraz sorunlarimiz oldu birbirimize karşı sevgi ve saygımızı yitrdik. Sanki hiç duzelemicez gibi geliyo. Aranizda böyle sevgi ve saygı eksikliği yaşayıp yine eskisi gibi cok mutlu olanlar var mi yoksa bosa mi cabaliyorm ayrilmali mıyız
2.5 yıldır böyle yazıyorum düzeleceğini sanmıyorum sevgi yerine gelebilen bir şey değil nereye kadar gider bilmiyorunArkadaşlar merhaba 26 yasindayim 5 yıllık evliyim. Esimle son zamanlarda biraz sorunlarimiz oldu birbirimize karşı sevgi ve saygımızı yitrdik. Sanki hiç duzelemicez gibi geliyo. Aranizda böyle sevgi ve saygı eksikliği yaşayıp yine eskisi gibi cok mutlu olanlar var mi yoksa bosa mi cabaliyorm ayrilmali mıyız
Direk ayrıl demiyorum ama düzelmiyor maalesefArkadaşlar merhaba 26 yasindayim 5 yıllık evliyim. Esimle son zamanlarda biraz sorunlarimiz oldu birbirimize karşı sevgi ve saygımızı yitrdik. Sanki hiç duzelemicez gibi geliyo. Aranizda böyle sevgi ve saygı eksikliği yaşayıp yine eskisi gibi cok mutlu olanlar var mi yoksa bosa mi cabaliyorm ayrilmali mıyız
Teşekkürler esimizle aramız düzeldi gerek kalmadiGelen yorumlara cevap verip biraz daha konuyu açsanız da insanlar daha iyi yorumlar yapsa.
Eşimle aramı duzelltiim tesekkurler yinedeKonuya bir guncelleme yapın,
Yanii konuyu iyice açin, biz ona gore yorum yapalim isterseniz.
Suan ne desek saglikli olmaz..
Erkek arkadaşımla sürekli şiddetli tartışmamız oldu. İster istemez birbirimize ekşi bi yoğurdu yemek zorundaymışız gibi hissettik. Ama bunun üzerine konuştukça tartışmalarımızın ardındaki nedenleri gördük. Yani demem o ki,insandaki sevgi bir sabah kalkınca bitmiyor ve iletişim,sakince konuşma önemliArkadaşlar merhaba 26 yasindayim 5 yıllık evliyim. Esimle son zamanlarda biraz sorunlarimiz oldu birbirimize karşı sevgi ve saygımızı yitrdik. Sanki hiç duzelemicez gibi geliyo. Aranizda böyle sevgi ve saygı eksikliği yaşayıp yine eskisi gibi cok mutlu olanlar var mi yoksa bosa mi cabaliyorm ayrilmali mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?