Canım yanıyor

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Birini seviyorsunuz karşıdaki de farkında ve umrunda değil. Canım yanıyor. Bana görücü geliyor diyorum (gerçek yani blöf değil). Yine umrunda değil. Öyle arkadaş arkadaş takılıyor. Ağlaya ağlaya ders çalışıyorum test falan çözüyorum. Oturuyorum durduk yere ağlayasım geliyor. Şu an dersteyim yüzüm yanıyor gözlerim doluyor. Hayır yaşım da küçük değil ergen değilim ki. Düştüğüm hale bak diyorum.

Siz nasıl unuttunuz? Zamana mı bırakmalıyım?

Neler unutulmuyor ki? Zaman her şeyin ilacı. Bir de başka şeylere odaklanın

Konuşma onunla. Yani niye hüzünlü prenses modundasiniz hep anlamıyorum ki. Kendinize gelin artık

Yaşın kaç?
Eğer 23 ise hala ergensin, ergeniz..
Fikirlerin oturması, olaylara mantıklı açıdan bakması 30u buluyormuş genelde.

Bu arada umursamaması normal, görücü gelecek dediğinde takmaması normal. Normal olmayan senin bu kadar üzülmen. Sana umut verip sonra arkadaş durumuna mı bağladı.
Ve ne olursa olsun şunu söyleyeyim, geçecek. Unutacaksın, bitecek. Yani öyle diyollağ.
Ama bana sorarsan, ben unuttum mu, hayır.

Tabiki de ona belli etmiyorum, haberi yok bu kadar üzüldüğümden

Sizi umursamayan birini umursamayın

Tabiki de ona belli etmiyorum, haberi yok bu kadar üzüldüğümden
Ona belli edip etmemeniz değil ki konu, kendinizi yıpratmayın diyorum ben, illaki unutup başkasını seveceksiniz bir süre sonra, ya da gerçekten biriyle bir hayat kuracaksınız günün birinde, o yüzden gençliğimizi böyle üzülerek harcamamalıyız bence geçici acılar için

Bunu tahmin ettiğim için blöf değil diye dedim size. Blöf yapacak olsam 2 yıldır beklemezdim heralde
Neden görücü geliyor?İstemeden mi yoksa sizde onayladiniz mi?Aileniz zorla evdirmek mi istiyor sizi? Çünkü siz şuan başkasını seviyorsunuz o sebeple soruyorum

gonul ferman dınlemıyor dımı.. oncelıkle senın sevdıgın senı sevmek zorunda değil ki:)) daha kımlerı sevr gonul nelerı unutur nelere alısır. zamanla bısı gecmıyor olsa ölümlü dunyada acıdan kıvranır da yasamak ne bılemezdık yakınlarımızı gomdukten sonra... gecıyor elbet.. sadece buna ınanman gerek. bu hayat senın . eskıden olsa daha gozun acılmadn evlendırıyorlarmıs.. sımdı herkesın bı sevdıgı oldu cogumuzun yanı. asık olmadan hayat mı gecer. sonra bırını daha sevdı bu yurek . cok kahroldugun yasayamam onsuz dedıgın bırını unutup baskasını sevdı.. bunu yasayan ne ılk ne son kısısın.. senı su an uzaktan seven aglayan bırı vardır mısal. onun için uzulurmuydun ..?? hayatını ona adar mıydın. tek taraflı olmuyo.. kendıne zaman tanı daha neler yasayacaksın nelerrr:)))

Bugunku aklimla eger gecmise geri donebilseydim, benden hoslanmadigi dusundugum hic bir erkek icin uzulmezdim. Bir hayale asik oldunuz herhalde. Size deger vermedigi acik. Size asik olsun da beraber olun diye bekliyorsunuz. Yok oyle bir dunya.. baska erkekler de milyon tane bekliyor disarda. Ne gerek var biri icin aglamaya. Hemde gorucu ne alaka? Evlenmek icin aceleniz mi var?

yani sevmiyorsa napacaksın ki, bugün sevmeyen yarın karasevdaya mı tutulacak? hayır.. o zaman ağlaya ağlaya unutacaksın, unutmak için kendine fırsat versen unutursun zaten ama şu an o acı inceden inceye hoşuna gidiyor senin inşallah en kısa zamanda kurtulmak ister ve kurtulursun

Neden görücü geliyor?İstemeden mi yoksa sizde onayladiniz mi?Aileniz zorla evdirmek mi istiyor sizi? Çünkü siz şuan başkasını seviyorsunuz o sebeple soruyorum
Yok kimse zorlamıyor ama eş dost beni tavsiye ediyor insanlar gelmek görmek istiyor

gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim...ferhat göçer yıllarım gitti dinleyin. kendinizi sevin hayatı sevin size değer verenleri sevin ama onu sevmeyin artık...

haklısın 18 de bı afan tufan ne kalp haklı ne beyın ıse yarıyo 23 de ahaaaa ben buyum karakterım oturdu büyüdüm derken 27 oluyosun hersey bı acaıp gelıyo artık herkes ergenmıs gıbı gelıyo verdıgın tepkıler degısmıs oturaklı olmssun ama ıcınde hala cocuk var gııbı cogu genc tayfaya katlanamıyosun bu nee yaa falan ve ben bı bıreyım tek basıma yeterım modu.. 30 da o hamdım piştim yandım oldu da bıttı .. genc enerjım sacmalamam hayalperestlıgım bıttı 3 yılda degısımın en zırvesını gordum... mantıken hersey o ka degısıyo kı:)) 35 de artık yaslıymısım gıbı trıplere gırerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…