Canım yanıyor

Teşekkür ederim hanımlar gerçekten haklısınız En çok kendimi sevmeliyim. Evet üzülüyorum diye beni sevecek de değil. Konuşmayı kesmek en doğrusu.
Mune konum kapansa olur mu

Evet bana da şimdi herşey havadan geliyor ama 30'da göreceğim kendimi :)

Kız bir yıl geçti sen hala aynı yerdesin hala bu çocukla mı ilgilisin

ben 23lerdeyken oooo 30 ne ya, insanın o saatten sonra yaşlılıktan bişey yapası gelmez derdim. hayat 30da başlıyo. ve 20ler gerçekten toyluk, özellikle 25 ve öncesi. bence kadınlar 25ten itibaren daha kadın kadın bakmaya başlıyorlar olaylara

Bu kişi tam olarak neyiniz oluyor eski sevgiliniz mi? Yoksa normal bir arkadaşınız mı?

Eski sevgiliyse bence artık uzatmayın bir gururunuz olsun sizin de. Yani istemeyen birine ne yapabilirsiniz ki? Tam tersi bir erkek size bu durumu yaşatsa istemediğiniz halde ısrar eder gibi davransa hoşnut olur musunuz?

Normal bir arkadaşınızsa eğer demek ki platonik aşk acısı çekiyorsunuz. Bunun böyle olması normal yani istemeyeni zorlamayacaksın çekeceksin kendini önüne bakacaksın.

Hanımefendi asker arkadaşlar bile birbirlerine bu kadar vurdumduymaz davranmıyorlar, sizinkisi ilişki olmaktan çıkmış.
Siz canım yanıyor dedikce adam yanan canınıza benzinler döküp iyice yakacak.

Bunu tahmin ettiğim için blöf değil diye dedim size. Blöf yapacak olsam 2 yıldır beklemezdim heralde
Ne bekliyorsun ben onu anlamadım. Ya çik açık konuş adma duygularını şöyle yada drama çevirme hayatını bak yoluna . Ne yani görücü geliyor diyince beyaz atla filan gelip senimi kaçıracak.

Ne bekliyorsun ben onu anlamadım. Ya çik açık konuş adma duygularını şöyle yada drama çevirme hayatını bak yoluna . Ne yani görücü geliyor diyince beyaz atla filan gelip senimi kaçıracak.
Abla bi’ zahmet sizi dinlemesin şimdi allama viski alarak halay başı eşliğinde çocuğa dökülür. Allah korusun.

sevgiliydiniz ayrıldınız ve sen böyle hissediyorsun doğru mu anladım?
öyleyse eğer bir tık gideri var da platonik ve böyle hissediyorsan o çok kötü.
karşılık alamadığım bir duygu için asla kendimi böyle heba etmezdim. sonuçta reddedeliyorsun düşünsene. gururum kırılır hırs yapardım umursamamak için.

Yok kimse zorlamıyor ama eş dost beni tavsiye ediyor insanlar gelmek görmek istiyor
Bana bu olay çok komik geliyor ya.
Bir insan bir insana bu iyi biri derse o insanlar çıkar görüşür dışarda kafalar uyuyorsa devam edilir. Tavsiye uzerine maaile gelip bakmak nedir. Kendimi hayvanat bahcesindeki bir fil yavrusu gibi hissederdim sanırım

Bosuna kendini uzuyorsun zaman herseyin ilaci

e söyleyin hoşandığınızı.
adam nereden bilsin bir de erkekler düz oluyor, anlayamayabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…