Merhaba, kizlar ben 1 yıldır konuştuğumuz bir adama aşık oldum. Yaşım 35 hayatımda ilk defa birine aşık oldum.hic evlenmedim daha önce.Esnafim, bu bey'de Esnaf. Arkadaş ortaminda tanıştık. 12-13 yıldır hayatımda kimse olmamıştı çünkü daha önce 5 yıllık ciddi ilişkim vardı, aldatıldım ve ayrıldım. Onun acısını atlatamadigim için kimseyi hayatıma almamistim uzun yıllar. Neyse, bu bahsettiğim adamla 1 yıldır konuşuyoruz, sürekli görüşmüyoruz ama arkadaşça veya flört tarzında diyelim.ama sevgili vs olmadık..ama ben adama aşık olduğumu hissettim.ve bir süre bekledim,belki o bana artık açılır birşey söyler vs diye..çünkü hep flörtöz konuşmaları oldu.Evlilik, benim beklentilerim vs gibi..ben bu adama açıkça söyledim ne hissettiğimi 2 hafta önce. Bana aynen şöyle tepki verdi ; ne aşkı? Şaka mı yapıyorsun? Lütfen bizi bataklığa çekme. Seni kaybetmek istemem. Bu nerden çıktı gibi..ben şok oldum.tabii bunlar Whatsappta oluyor..o an ne hissedecegimi bilemedim..sinirlendim,kırıldım..karmakarışık oldu ruhum duygularım..sen dedim ne diyorsun? Bunca zaman konuştuk, dalga mı geciyorsun? Bu tepki nedir? Birşey hissetmiyorsan nazikçe söyleyebilirsin anlarım.konuyu kapatırım.birdaha asla gorusmeyiz. Resmen dalga geciyorsun, üstüne üstlük 2 bin kusur kadını takip ediyorsun, uyarıyorum saygı sıfır..sırf bunlari hissettiğim.icin görmezden geldim katlandim bitti deyip kapattım,engelledim heryerden..o sinirle neler söyledim, ne kadar kırıldım.tahmin bile edemezsiniz.2 Hafta agladim gece gündüz, için o kadar yandı ki..hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum..ve dün bana mesaj atmış başkasından..geçmişte sevdiğini birini unutamamis..o yüzden sevemiyormus,evlenmiyormus,ciddi dusunemiyormus..ölene kadar onu sevecekmis..sadece sohbeti iyi gelen kadınlarla normal arkadaş olmak kendini iyi hissetmek onu mutlu ediyormuş..beni affet seni kaybetmek istemiyorum, için soğuyunca normal arkadaş olup eskisi gibi olabiliriz hep bekleyeceğim seni yazmış birde.. cildiricam..Adam sandım, hayatımda ilk defa inandım,sevdim,güvendim..o kadar yaralı ve acı doluyum ki..haykırmak bağırmak çağırmak çığlıklar atmak istiyorum..en kotusude ailem evde,yanlarında mutluluk maskesi takıyorum yemeği zor yiyorum .kimseye anlatamıyorum,sizden başka .Hayatta ne sorunlar var,bu da sorun mu dert mi diyorsunuz belkide,haklısınız..herseyinide bin şükür..ama tek taraflı sevdiğini anlamak çok acı veriyormus..çok zor..hayatım zehir oldu...içimdeki acı geçmiyor...ne yapayım nolur akıl verin