Canım Yanıyor

Wa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
7
-4
1
35
Merhaba, kizlar ben 1 yıldır konuştuğumuz bir adama aşık oldum. Yaşım 35 hayatımda ilk defa birine aşık oldum.hic evlenmedim daha önce.Esnafim, bu bey'de Esnaf. Arkadaş ortaminda tanıştık. 12-13 yıldır hayatımda kimse olmamıştı çünkü daha önce 5 yıllık ciddi ilişkim vardı, aldatıldım ve ayrıldım. Onun acısını atlatamadigim için kimseyi hayatıma almamistim uzun yıllar. Neyse, bu bahsettiğim adamla 1 yıldır konuşuyoruz, sürekli görüşmüyoruz ama arkadaşça veya flört tarzında diyelim.ama sevgili vs olmadık..ama ben adama aşık olduğumu hissettim.ve bir süre bekledim,belki o bana artık açılır birşey söyler vs diye..çünkü hep flörtöz konuşmaları oldu.Evlilik, benim beklentilerim vs gibi..ben bu adama açıkça söyledim ne hissettiğimi 2 hafta önce. Bana aynen şöyle tepki verdi ; ne aşkı? Şaka mı yapıyorsun? Lütfen bizi bataklığa çekme. Seni kaybetmek istemem. Bu nerden çıktı gibi..ben şok oldum.tabii bunlar Whatsappta oluyor..o an ne hissedecegimi bilemedim..sinirlendim,kırıldım..karmakarışık oldu ruhum duygularım..sen dedim ne diyorsun? Bunca zaman konuştuk, dalga mı geciyorsun? Bu tepki nedir? Birşey hissetmiyorsan nazikçe söyleyebilirsin anlarım.konuyu kapatırım.birdaha asla gorusmeyiz. Resmen dalga geciyorsun, üstüne üstlük 2 bin kusur kadını takip ediyorsun, uyarıyorum saygı sıfır..sırf bunlari hissettiğim.icin görmezden geldim katlandim bitti deyip kapattım,engelledim heryerden..o sinirle neler söyledim, ne kadar kırıldım.tahmin bile edemezsiniz.2 Hafta agladim gece gündüz, için o kadar yandı ki..hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum..ve dün bana mesaj atmış başkasından..geçmişte sevdiğini birini unutamamis..o yüzden sevemiyormus,evlenmiyormus,ciddi dusunemiyormus..ölene kadar onu sevecekmis..sadece sohbeti iyi gelen kadınlarla normal arkadaş olmak kendini iyi hissetmek onu mutlu ediyormuş..beni affet seni kaybetmek istemiyorum, için soğuyunca normal arkadaş olup eskisi gibi olabiliriz hep bekleyeceğim seni yazmış birde.. cildiricam..Adam sandım, hayatımda ilk defa inandım,sevdim,güvendim..o kadar yaralı ve acı doluyum ki..haykırmak bağırmak çağırmak çığlıklar atmak istiyorum..en kotusude ailem evde,yanlarında mutluluk maskesi takıyorum yemeği zor yiyorum .kimseye anlatamıyorum,sizden başka .Hayatta ne sorunlar var,bu da sorun mu dert mi diyorsunuz belkide,haklısınız..herseyinide bin şükür..ama tek taraflı sevdiğini anlamak çok acı veriyormus..çok zor..hayatım zehir oldu...içimdeki acı geçmiyor...ne yapayım nolur akıl verin😭😭

Siz duygu beslediğiniz ve karşılığı olmadigi için aci duymanız üzülmeniz normal ama burda adami da suçlayacak bi durum yokki. Arkadaşlık çerçevesinde takılmış. İlerletmemiş umut vermemiş. Siz aşık olduğunuz için olabilir gözüyle bakmışsınız ama olmamış. Bundan sonrası da yapacağınız şey saygı duyarak kendi yolunuza bakmak olur.

Karşısına aklındaki gibi biri çıkarsa o sevdiği kişiyi de unutur. Seni yarabandı olarak görmüş, o gözle bakmamış
Evet, bunu kabullenmek istemiyor içim böyle olduğunu biliyorum..haklısınız..bu kadar hasar alıp nasıl yeni birini seveceğim😭😢 biz kadınlar çok mu iyi niyetli yüz veya saf duygulu,fedakar, çok çabuk mu kapiliyoruz bilmiyorum..adamın umrunda bile değil belkide benim üzülmem kirilmam..hemen yeni birine gecebiliyor mesela erkek milleti..biz kadınların yıllar sürebiliyor 😢 bu acı hep kalıyor sanki..

Çok üzücü olmuş…buna benzer bir şey benim başıma üniversitede 1.sınıftayken gelmişti. Lise yıllarımda kimseye aşık olmamıştım, ilk defa üniversitede onu görünce aşık oldum ve o da sürekli bana bakıyordu , ortak arkadaşlarımız da vardı. Öğlen yemeklerini de beraber yiyorduk grup halinde ve o hep yakınıma oturuyordu, hatta bir gün dersi astı benim boş dersimin olduğu gün. Bunu benim için yaptı, üni kantininde benle oturmak konuşmak için. Bütün işaretler benden hoşlandığını gösteriyordu. Bir süre bekledim ondan bir adım. Akşamları msn ‘de yazışırdık ya da facebookta ( o zaman henüz instagram ve whatsapp yoktu ) . Bir akşam cesaretimi toplayıp, senden hoşlanıyorum bilmek istersen… diye bir cümle kurdum. Birkaç saniye sonra gelen cevap, ben seni arkadaşım olarak görüyorum oldu. Ben tabiki çok utandım, üzüldüm , kırıldım. Üstelik ilk aşkımdı , ertesi gün grup olarak denk geldiğimizde soğuk bir şekilde merhaba dedim arkadaşlarımız da yanımızdayken be zamanla da görmezden gelip, iletişimi kestim. Duygularınızı çok iyi anlıyorum yani… ama şimdi benim için komik bir anı. Zaman her şeyin ilacı ki bu olaydan sonra başka aşkların da oldu ve en sonunda gerçek aşkı buldum eşimde…kendinizi zamana bırakın ve sosyalleşin, gezilere vs katılın. Eve kapatmayın kendinizi. Onun yaptığı ego tatminiydi, muhtemelen sizin ona olan ilginizi fark etti ve bu ilgi hoşuna gitti , bazı insanlar böyle acımasız ne yazıkki… inşallah doğru kişiyi bulursunuz en kısa zamanda 🙏🌷

Merhaba, kizlar ben 1 yıldır konuştuğumuz bir adama aşık oldum. Yaşım 35 hayatımda ilk defa birine aşık oldum.hic evlenmedim daha önce.Esnafim, bu bey'de Esnaf. Arkadaş ortaminda tanıştık. 12-13 yıldır hayatımda kimse olmamıştı çünkü daha önce 5 yıllık ciddi ilişkim vardı, aldatıldım ve ayrıldım. Onun acısını atlatamadigim için kimseyi hayatıma almamistim uzun yıllar. Neyse, bu bahsettiğim adamla 1 yıldır konuşuyoruz, sürekli görüşmüyoruz ama arkadaşça veya flört tarzında diyelim.ama sevgili vs olmadık..ama ben adama aşık olduğumu hissettim.ve bir süre bekledim,belki o bana artık açılır birşey söyler vs diye..çünkü hep flörtöz konuşmaları oldu.Evlilik, benim beklentilerim vs gibi..ben bu adama açıkça söyledim ne hissettiğimi 2 hafta önce. Bana aynen şöyle tepki verdi ; ne aşkı? Şaka mı yapıyorsun? Lütfen bizi bataklığa çekme. Seni kaybetmek istemem. Bu nerden çıktı gibi..ben şok oldum.tabii bunlar Whatsappta oluyor..o an ne hissedecegimi bilemedim..sinirlendim,kırıldım..karmakarışık oldu ruhum duygularım..sen dedim ne diyorsun? Bunca zaman konuştuk, dalga mı geciyorsun? Bu tepki nedir? Birşey hissetmiyorsan nazikçe söyleyebilirsin anlarım.konuyu kapatırım.birdaha asla gorusmeyiz. Resmen dalga geciyorsun, üstüne üstlük 2 bin kusur kadını takip ediyorsun, uyarıyorum saygı sıfır..sırf bunlari hissettiğim.icin görmezden geldim katlandim bitti deyip kapattım,engelledim heryerden..o sinirle neler söyledim, ne kadar kırıldım.tahmin bile edemezsiniz.2 Hafta agladim gece gündüz, için o kadar yandı ki..hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum..ve dün bana mesaj atmış başkasından..geçmişte sevdiğini birini unutamamis..o yüzden sevemiyormus,evlenmiyormus,ciddi dusunemiyormus..ölene kadar onu sevecekmis..sadece sohbeti iyi gelen kadınlarla normal arkadaş olmak kendini iyi hissetmek onu mutlu ediyormuş..beni affet seni kaybetmek istemiyorum, için soğuyunca normal arkadaş olup eskisi gibi olabiliriz hep bekleyeceğim seni yazmış birde.. cildiricam..Adam sandım, hayatımda ilk defa inandım,sevdim,güvendim..o kadar yaralı ve acı doluyum ki..haykırmak bağırmak çağırmak çığlıklar atmak istiyorum..en kotusude ailem evde,yanlarında mutluluk maskesi takıyorum yemeği zor yiyorum .kimseye anlatamıyorum,sizden başka .Hayatta ne sorunlar var,bu da sorun mu dert mi diyorsunuz belkide,haklısınız..herseyinide bin şükür..ama tek taraflı sevdiğini anlamak çok acı veriyormus..çok zor..hayatım zehir oldu...içimdeki acı geçmiyor...ne yapayım nolur akıl verin😭😭
Seninki de dert demeyiz dememeliyiz çünkü her dert kişisini en çok yaralayandır o anda. Başka dertler var diye sizin ki küçümsenemez lakin 2 bin kadın takip eden bir adamdan ne bekliyordunuz ki asıl hesabında bunu yapan başka nerelerde neler yapıyordur. Ciddi şeyler başlamadan böyle bir kaypaktan kurtuldum diye sevinmelisiniz gibime geliyor,yoksa birkaç yıl sonra burda başlık açan bazı hanımefendiler gibi ' aldatıldım, bosaniyorim,ne yapacağım' şeklinde 2 çocukla ortada kalmış olabilirdiniz. Yapılabilecek en iyi şey adam görmezden gelip tabiri caizse gördüğünüzde başınızı çevirip kendiniz odaklanmanız. Umarım süreç sizin için hayırlı ve umduğunuzdan daha güzel işler :)

adamın umrunda bile değil belkide benim üzülmem kirilmam.
Bir erkek ilgi duyuyorsa ilgisini mutlaka belli eder. Hele hoşlanıyorsa önünde kimse duramaz zaten adım atar. Bu saatten sonra onunla kesinlikle görüşmeni önermiyorum. Erkekler böyle durumlarda ego tatmini yapabiliyor onu sevmesem de beni beğenen biri var konuşayım vakit geçireyim gibisinden. Daha fazla seni umutlandırmasın iletişimi komple kes

35 yaşındasınız. 18 değilsiniz ki adam sizi kandırmış olsun. Bence karşı tarafı suçlayacak bir şey yok. Soru sormuş cevabını almışsınız. Önünüze bakın.
Zaren 2bin kadını takip ediyormuş. Nasıl bir arayış içinde olduğunu anlamadınız mı yani?

Erkek senin için ne kadar çabalarsa o kadar sevilirsin bunu da unutma. Yani diyelim ki adımı sen attın o saatten sonra onun ilgisi daha yoğun olmalı. Erkeğe çabalayacak alan açmalısın. Bu kişi için demiyorum ama sonraki konuştuğun kişiler için aklında bulunsun

Şaka mı yapıyorsun? Lütfen bizi bataklığa çekme. Seni kaybetmek istemem. Bu nerden çıktı gibi..ben şok oldum.tabii bunlar Whatsappta oluyor..o an ne hissedecegimi bilemedim..sinirlendim,kırıldım..karmakarışık oldu ruhum duygularım..sen dedim ne diyorsun? Bunca zaman konuştuk, dalga mı geciyorsun? Bu tepki nedir? Birşey hissetmiyorsan nazikçe söyleyebilirsin anlarım.konuyu kapatırım.birdaha asla gorusmeyiz. Resmen dalga geciyorsun, üstüne üstlük 2 bin kusur kadını takip ediyorsun, uyarıyorum saygı sıfır..sırf bunlari hissettiğim.icin görmezden geldim katlandim bitti deyip kapattım,engelledim heryerden..
Özellikle burası
sırf bunlari hissettiğim.icin görmezden geldim

Bütün cevaplarınız burada aslında 🫤

Siz adama aşık olmuşsunuz, siz hayaller kurmussunuz, açılmışsınız ve reddedilmissiniz. Bunda adamin bir suçu yok ki. Size oyle umit falan da vermemis anladigim kadarıyla.

Uzun suredir yalniz olmanın ve sonunda birine bir seyler hissetmenin verdigi heyecanla fazla yuksekten yasiyorsunuz duygularinizi ama ortada olan biten bir sey yok. Nasil ki siz sizden hoşlanan herkesten hoslanmiyorsaniz, adam da sizden o anlamda hoslanmamis. Hepimizin hayatinda olmuştur arkadas olarak gordugumuz ama bize duygu beslemeye başlayan insanlar. Normal seyler bunlar.

Ilk tepkisi hos degil, daha farkli yaklasabilirmis, o dogru.

Olene kadar o kadini seveceğim de bahane. Ciddi iliski dusunmuyor, takilmak istiyor, siz de oyle biri olmadığınız için bunun ardina siginiyor.

Arkadas olarak gorusmeyi kaldıramayacağınızı dusunuyorum o yuzden bence en iyisi kokten kesmek.

Hesabında 2 bine yakın kadını takip eden ve geçmiş ilişkisini unutamadığını söyleyen erkekten hayır gelmez. Engeli açmayın öyle kalsın. Başka hesaplardan yazarsa yine engellersiniz. Sizinle arkadaşça kalma isteğinin sebebi ego tatmini yapmak. Amacı sizin gibi evlilik değil, laylaylom muş ne yazıkki. Umarım karşınıza bundan sonra daha iyi birisi çıkar .

Yani karşı taraf çok fazla ışık yakmamış size ama sizin de ona karşı olan ilginiz rahatsız da etmemiş onca zaman..

Bence ağlamaktansa gidip şükredin, siz duygularınızı anlattıktan sonra bu kadar saçma cevaplar veren-umursamayan bir erkek, günü gelince neleri sallamazdı.. Kibarlık sıfır, anlayış sıfır..

Hayırlı zamanda hayırlı birisi çıkar karşınıza umarım 🤷🏻‍♀️

dün bana mesaj atmış başkasından..geçmişte sevdiğini birini unutamamis..o yüzden sevemiyormus,evlenmiyormus,ciddi dusunemiyormus..ölene kadar onu sevecekmis..sadece sohbeti iyi gelen kadınlarla normal arkadaş olmak kendini iyi hissetmek onu mutlu ediyormuş..beni affet seni kaybetmek istemiyorum, için soğuyunca normal arkadaş olup eskisi gibi olabiliriz hep bekleyeceğim seni yazmış birde.. cildiricam..
Adam yalan söylüyor. Sizinle görüşerek duygusal açlığını giderip, özgüvenini ve moralini yüksek tutmayı seviyor.

Sakın bu adamla tekrar görüşmeye, arkadaşlık etmeye kalkışmayın. Tüm iletişim kanallarından engelleyip, önünüze bakın.

2 bin küsür kadını takip eden adam neyine güvendiniz tam olarak? Ayrıca 1 yılda bir şeyler olacaksa da olurdu zaten. Kendi kendinize hayaller kurmuşsun sadece.
Bazı insanlar dram seviyor, sizinki de o misal.

2 bin küsür kadını takip eden adam neyine güvendiniz tam olarak? Ayrıca 1 yılda bir şeyler olacaksa da olurdu zaten. Kendi kendinize hayaller kurmuşsun sadece.
Bazı insanlar dram seviyor, sizinki de o misal.
Hayır inaninki dram vs sevmiyorum. Sadece bocaladim canım yandı. O kadar kadını takip ettiğini son haftalarda gördüm..yani aşık olduğumu anladıktan sonra..açıkça sordum..rahatsız olduğumu söyledim..al şifremi sil istersen sıkıntı yok dedi..ama ben niye yapayım? İçinden gelse o yapardı zaten beni kaybetme korkusu yoktu diye düşündüm.. gerçekleri görüyorum kabullenemiyirum aşık olduğum için 😢

Evli olabilir mi?
..geçmişte sevdiğini birini unutamamis..o yüzden sevemiyormus,evlenmiyormus,ciddi dusunemiyormus..ölene kadar onu sevecekmis..sadece sohbeti iyi gelen kadınlarla normal arkadaş olmak kendini iyi hissetmek onu mutlu ediyormuş

Back
X