Canim yanıyor. .

bence yeterince sevmemiş. sana sahip çıkamayacak tip de biri.
kocaman insanlarsınız işiniz gücünüz var. şu birlikte yeyip içme nedir yaa??
sadece yatak arkadaşı mı olacaktınız??
insan çekirdek ailesiyle birlikte zaman geçirerek : birlikte yemek yapma, yemek, ev toplama, tartışma gibi durumları yaşayarak aile olduğunu anlar.
kesinlikle bu adamdan bir halt olmaz.
bak senin ailen de suçlu olabilir onun ailesi de.. önemli olan fedakarlık yapabilmek ama bu adam da o yok. kararının arkasında duramamış.
kurtulmuşsun.. zaten zor zamanları atlatmışsın bence tekrar aynı sıkıntılara girmeye değmez.

Kesinlikle sizden daha fazla şey gitmeden bitmesi iyi olmuş. Onlar da çok kotu insanlar değillermiş bir bakıma. Akıllarından ne geçiyorsa nasıl bir yasam vaadedeceklerse ( yemeniz içmemiz bir gibi) açıkça söylemişler baştan. Tahammül edilebilir şeyler mi ? Hayır elbette.
Bu yüzden iyi olmuş. Her şey geçer. Simdi içinde bulunulan zamanda hic geçmeyecek gibi geliyor ama öyle bir geçiyor ki.
Bastan soylenmedi..soylenseydi ona gore adim atardim.orada yasarsak bizim icin guzel olur.duzenimiz herseyimiz ayri sadece malvarligimiz var mecburum dedu.anlayis gosterdim.sonradan soylediklerine de yine tamam dedim.bunlari kabul etmedigim icin ayrilma gibi bi durumum olmadi

bence yeterince sevmemiş. sana sahip çıkamayacak tip de biri.
kocaman insanlarsınız işiniz gücünüz var. şu birlikte yeyip içme nedir yaa??
sadece yatak arkadaşı mı olacaktınız??
insan çekirdek ailesiyle birlikte zaman geçirerek : birlikte yemek yapma, yemek, ev toplama, tartışma gibi durumları yaşayarak aile olduğunu anlar.
kesinlikle bu adamdan bir halt olmaz.
bak senin ailen de suçlu olabilir onun ailesi de.. önemli olan fedakarlık yapabilmek ama bu adam da o yok. kararının arkasında duramamış.
kurtulmuşsun.. zaten zor zamanları atlatmışsın bence tekrar aynı sıkıntılara girmeye değmez.
Sevmemis diyorum da oyle bi inanmistim ki onun beno sevdigine hatta baslarda onun sevgisi karsisinda kendimi eksik ediyordum .onu haketmedigimi bile dusunuyordum.o kadar cok inanmistim.buradaki arkadaslarim bole hala soktalar kendimi gectum.ama su anladim ne kadar seversek sevelim bi o insani aile icinde tanimak daha onemliymis

Back
X