Canım yanıyor

ffaattmmaa4

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
7
0
1
31
22 yaşındayım.Tekrar hazırlandığım için bir yıl kaybım var.Üniversite son sınıf öğrencisiyim.Geçen sene Nisan-Mayıs aylarında arkadaşımın arkadaşı haber yolladı. O benim bir üst sınıfımdı. Hayır dedim önce. Çocuk çok ısrarcı davrandı. Namazında abdestinde birisiymiş.Çok iyi birisi olduğundan bahsettiler. Aynı zamanda okulda da çok aktif biriydi. Dersleri de çok iyiydi. Böyle sürekli haber yollattı. O dönemde 7 ay öncesi falan başımdan geçen biri yüzünden ben çok üzgündüm ve hala onun etkisi de sürdüğü için hayır dedim. Bunu ona söylemişler "ben öyle değilim, herkesi bir tutmak çok yanlış" demiş. Neyse yavaş yavaş aklıma yatmaya başladı ama arkadaşıma söylemedim acele etmemek için.
Yazın facebook üzerinden mesaj attı. Ailesinde gördüğüm bir takım çok ciddi şeylerden dolayı hayır dedim. Ablam olmaz dedi yapamazsın dedi. Gerçekten gördüklerim çok büyük şeylerdi. Ben yine böyle hayır dedim ama konu benim için de onun içinde kapanmadı tabi.
Eylül gibi mesaj attı yine bir sonuca ulaşamadık. Sonra okul açıldı ve öğrendim ki geçiş yapmış.. Kendisi doğu tarafında ve bir anda kilometrelerce mesafe girdi araya.Çok üzüldüm sürekli ağlıyordum. Ailemi de karşıma alacağım dedim ve en sonunda mesaj attım.Böyle böyle bir konuşma başladı.Eylül'den Nisan ayına kadar geldik.Kendisi sınava hazırlanıyordu.
Hep anlayış gösterdim günde 2 kere attığı mesajlara.Bir kere bile yanıma gelmedi hiç yüz yüze görüşmedik.Ben bir kere gelmesini söyledim " beni anla eğer olumsuz olursan ben uzun süre sınava çalışamam o yüzden sevgili olmadan gelemem" dedi.Sonra ben itiraz edince evet haklısın saçma geleyim dedi bu seferde ben çok kızdım gelme dedim.Zaten ben yüz yüze oturmadan sevgili olmayı kabul etmediğim için anca böyle konuşma oldu.
Tabi bu süreçte "bitanem, hayatım" diye konuştu benimle. Evleneceğimizden bahsetti. Nasıl evlenme teklifi yapacağından.. Mart sonunda bana 2 günde bir mesaj atmaya başladı.Bende kızdım.Çok sinirlendim hatta "kurtulduğun tek şey sınavın olmayacak" falan dedim. O da "yemin ederim gelir alırım seni ordan" gibi şeyler söyledi sonra Dikkat edeceğim dedi.
Nisan ayı geldi benim vizelerim başladı.Sınava giriyorum hiç sormuyor bile nasıl diye.Ertesi gün selam diye mesaj atıyor. Benim doğum günümdü o sıra bekledim ne kargo ne bir yanıma gelme hiçbir şey olmadı. Akşam 7de doğum günün kutlu olsun bitanem iyi ki varsın gibi bir mesaj geldi.Çok sinirlendim. Sonra upuzun bir mesaj attım bundan sonra yokum dedim.İlkten yapma yazık etme ikimize, bak sınavım geçsin hiç kimsenin yapmadıklarını yapacağım ben sana, Allah aşkına biraz sükunet et gibi şeyler söyledi. Sonra yazıyorum yine 2 günde bir mesaj geliyor(bu tartışma devam ederken).Ben en sonunda dedim bu umursamaz ve gıcık tavırlarında ne yapmaya çalışıyorsun diye?annem gibi azarlıyorsun ne yazdığına bak dedi.Ben de o kadar kendimi paralıyorum belli ki umrunda değil öyle yapıyorsun ama bir de ben söyliyeyim;keyfine bak dedim. O da keyif meyif kalmadı boşver yazmış.Mesajın diğer kısımlarına hiç cevap gelmediğini ve yine saatler sonra cevap geldiğini görünce bir daha cevap yazmadım.
20-25 gün geçti.Çok kötü oldum bu esnada. Mezuniyeti olmuş. Mesaj attım hayırlı olsun diye.Teşekkür edip halimi hatrımı sordu hatta bir fotoğrafı beğendi ama 2 mesajla yine bitti. 6-7 gün sonra sınav vardı.Ben yine sınavı için başarı diledim. Ona cevaben 2-3 mesaj oldu yine konuşma bitti. Yaklaşık 1 ay oldu şu an ve hiç mesaj atmadı derken dün bir baktım silmiş beni (bu arada sadece whatsapp'tan silmiş instagramda hala duruyor ve facebook'ta isteği bekliyor, muhtemelen onu da sınav sonrasına bırakıyor olur da kendisini etkiler diye)...
Gerçekten dünyam başıma yıkıldı. Bir sürü hayal kurdum ve aşırı derece inanıp güvendim. 1 yıldır adı olmasa bile sevgili gibiydik.Bu yıl sınavım var ve nasıl hazırlanacağımı bilmiyorum.O muhtemelen atanacak ve biriyle evlenirse nasıl dayanacağım bilmiyorum.Sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum. Onun için ailemi karşıma almayı göze aldım.Arkadaşlarıma anlatamadım bile istemediler çünkü. Kendimi suçlamaya başladım çok ağır konuştum galiba acaba şöyle mi böyle mi diye .. Gerçekten onca hayıra rağmen hep istekli oldu ve cidden peşimden koştu.. Lütfen bana akıl verin..

NOT:LÜTFEN BENİ CİDDİYE ALIN.HAYATIMDA DAHA ÖNCE KİMSEYLE BİR ŞEY YAŞAMADIM.İLK DEFA BİRİNE BÖYLE OLUP, EVLENECEĞİM İNSAN GÖZÜYLE BAKTIM. GERÇEKTEN CANIM YANIYOR..

Son düzenleme:
Onsuz yaşayamam tarzı konuşmuşsun da e adam zaten hayatında yokmuş ki hiç.
Sınavları olsa bile 2 günde bi mesaj nedir ya wcye de mi gitmiyor bu adam? Yemekte mi yemiyor? Atacak olan adam atardı mesaj, atomu parçalamıyor sonuçta.
Bu arada ailesiyle ilgili ne öğrendin onu da ekle bence konuna, imkansızdı ailemi karşıma almayı göze aldım diyorsun da içerik yok, sebep yok.
Ve sınavına odaklan, bu adam erişimini tamamlayamamış, sınavını mınavını takip edip tebrik etmeyi bırak, sonunda yine sen üzülürsün.

Doğru düzgün bir paylaşımınız yok, birlikte bir sinemaya bile gitmişliğiniz yok, simitçiden simit alıp bir banka oturup yemişliğiniz yok vb... Totalde ilişkiniz mesajlaşmalardan, telefonlaşmalardan ibaret. Ne derece sağlıklı bir flört dönemi olabilir bu? Sizin için ne emek verdi bu insan ve tersine siz onun için ne emek verdiniz?

Ona nazaran birkaç satır daha fazla cümle kurarak mesaj attınız o kadar, ilişkide emek midir bu?
Konuşmak en kolayı, canım bitanem demek hele çok basit, ama ne kadar canıydınız, ne kadar bitanesiydiniz? İcraat nerede? Bir kere bile yanınıza gelmemiş, ne bitanesi ne canı?

Nasıl evlenme teklifi yapacağını tarif etmiş, ben de oturayım nasıl yemekler yapacağımı bütün gün anlatayım kocama, "Vay parmaklarını yersin, şunu da yapayım bunu da yapayım" diye anlatayım ama o yemekleri yapmayayım. Eee? Bu adamın karnı doydu mu? Var mı kıymeti?

Kafanızdaki adama aşık olmuşsunuz siz.
Bi de onun için ailemi karşıma aldım demeyin, aynı zamanda kendiniz için de ailenizi karşınıza aldınız, onunla birlikte olmayı istemeseniz ailenizi karşınıza almazdınız.

Bu ilişkinin tutar yanı olmamış ki zaten, hayali, havada... Ve kimse aşkından ölmüyor merak etme.

keske yanindayken firsay verseydin daha yakindan gorup bu sacma davranislarini sen ayrilirdin belkide.
bence sen adim atmasaydin diger okula gecis yaptiginda zaten bir daha aramayacakti. sen olumlu cevapla gidince bir sure takildi muhtemelen.
ve evy ne yazikki yakinda basksini bulup evlenemsi soz konusu olabilir, normalde evlenemsi zaten.
bence tamamen bu sayfayi kapat ve hayatina devam et. zmnla unutursun

Onsuz yaşayamam deme insanlar ne acılarla sinaniyor boşver inan ki unutacaksin aklına geldikçe ne salakmisim diyeceksin ben yaşamadım ölüp bitiyordum şimdi diyorum ki ya ben bunun için mi kendimi üzdüm bu kadar.

Seninle aynı okulda iken senden hoşlanmış tanımak istemiş. Sende istememişsin.
Sonra o uzağa gidince sana cazip gelmiş,yakınında olsa belki istemeyecektin bile. Çocukta da güçlü bir duygu olmadığı için bu kez o istememiş.
Yani ortada bir aşk yok.
Bu yüzden bence artık yoluna bakman lazım. Bu çocuktan birşey bekleme.
Daha önce söylenmiş ama yinede söyleyeyim. Gerçekten sevildiğinde bunun öyle birşey olmadığını anlayacaksın

İlk başta o peşinden koşmuş , sonra ya bıkmış ya da gerçekten çok yoğun. Bir şey dikkatimi çekti kargo beklemek nedir ya menfaat üzerine kurulmuş bir ilişki gibi ayrıca doğum gününü de kutlamış ...yaşın küçük çok toz pembesin şeker

Senin durumuna benzer bir şey bende yaşamıştım. 1,5 sene beraberdim. Ben resmen yalvarıyodum ama artık görüşelim buluşalım diye. mesafe vardı bizimkinde tabi biraz da o yüzden. Sonunda ortada kalan tabi sen oluyorsun. zerre kadar seni düşünmeyen biri için bu kadar üzülmek hırpalanmak niye? sen bunları yazarken o kim bilir kimlerle gülüp eğleniyor. Yapacak bir şey yok kader deyip boynumuzu eğip önümüze bakcaz. Daha iyisi çıkacak karşına emin ol.

Niye başka okula geçiş yaptı ben onu anlamadım.
Arkadaşlarına göre benim yüzümden.Kendisine sorduğumda okulda çok aktif olduğu(topluluğu falan vardı organisazyonlar yapıyordu) ve bundan geri duramayacağı için ve bizim okulun hocaları fazla zorladığı için sınava hazırlanamayacağını söyledi.
Çok teşekkür ederim öneriniz için, o kısım çok yoruma açık olduğu için belirtmek istemedim yazayım dedim ama yazma konusunda tereddüt ettim açıkcası
Çok haklısınız. Benim de kendime en çok kızdığım nokta bu hiçbir şey yaşamadan nasıl bu hale geliyorum diye.. Ama inanın ben onları kendi içimde yaşadım.Arkadaşımla tartıştım anlattım gerçekten destek oldu hep yanındayım falan dedi.Yüksek lisans düşünüyordu ben öğretmenlik daha mı rahat dedim sen iste onu yapayım gibi şeyler söyledi. Böyle böyle ben sürekli bir hayal dünyasına daldım.Sanırım bu çok doğru ben kafamdaki adama aşıktım. Haklısınız ikimiz için demek daha doğru

Bir kaç yıl sonra bu yazdıklarını okuyup ne kadar saf mışım diyeceksin. Değmez. Defolsun gitsin, boşver.

adam canı sıkıldıkça yazmş istemedikçe yazmamış boşver bence

Onsuz yaşayamam deme insanlar ne acılarla sinaniyor boşver inan ki unutacaksin aklına geldikçe ne salakmisim diyeceksin ben yaşamadım ölüp bitiyordum şimdi diyorum ki ya ben bunun için mi kendimi üzdüm bu kadar.
Çok teşekkür ederim hepinize gerçekten bu yazdıklarınız yüreğime su serpiyor

Hayatında başkası hatta başkaları olmuştur emin ol. Tavırlarından bu çok belli. Unut gitsin. Gerçek aşkı bekle.

Keşke öyle olsaydı. Belki zaten başından farklı olacaktı olay ama hiç gelmedi ki yanıma.Evet muhtemelen öyle sonra mesaj attığımda ben sana Eylül'de attığımda olumlu olsaydın geri gelecektim okula ama olmayınca sebep yok dedim dedi.O zaman yakın olsun tek isteğim bu
Bir noktada öyle ama internetten tanışan insanlar gibi bir durum yok.Ben onunla koridor vs çok karşılaştım göz göze de geldim. Farklı masalarda karşılıklı yemek bile yediğimiz oldu.
Haklısınız baştaki hissimde vicdan azabı çekme kısmın da vardı çünkü beni suçladılar gidişinden. Doğru diyorsunuz güçlü bir duygu olsa olayları bu noktaya getirmezdi. İnşallah bir gün gerçekten sevilirim.

Yoğunluk durumu KPSS'ye hazırlanması ve harıl harıl çalışması yoksa okulda falan doğru düzgün dersi yoktu üstten almış çoğunu.Kargo olayı şöyle:beni aradılar kargo geldi not isim hiçbir şey yok ben ondan sandım kimi düşünebilirim ki..Meğer başka birindenmiş.Beni çok sevdiğini söyleyen, eşi olacağımı söyleyen birinden bunu göstermek adına da olsa bir şey beklemem normal değil mi kesinlikle yanlış anlamayın hediye boyutu değil olay. Gün bitimine bırakmadan güzel bir mesaj atabilirdi, şiir yazabilirdi (daha önce şiir yazıp hem de sınıfın ortasında ilan-ı aşk ederek okuduğunu biliyorum)

Sizi çok iyi anlıyorum. Mesafe bu olayında belki baş nedeni oldu. Kesinlikle sonunda olan bize olmuş. Çok haklısınız kim bilir nasıl mutlu şu an.İnşallah çıkar bu günlere gülerüm, inşallah sizinde karşınıza en iyisi çıkar :)

Hayatında başkası hatta başkaları olmuştur emin ol. Tavırlarından bu çok belli. Unut gitsin. Gerçek aşkı bekle.
Bir tane sevgilisi olmuş. Yalnız şöyle bir şey duydum sınıfında da platonik sevdiği biri olmuş.Şiir yazıp bütün sınıfın önünde ilan-ı aşk etmiş.Hatta kızdığım şeyde buydu.Ona böyleyken nasıl benim için bir şey yapmaz diye cevabı da "ben onları 2-3 ayda unuttum senin 1 yıldır peşindeyim" oldu. İnşallah bir an önce toparlanmak istiyorum. Umarım o gerçek aşk beni bir gün bulur

Kurtulmussunuz. Hayat size güzellikler getirsin

Mesaj atmakla sevgili falan olunmaz. Bu kadar sanal bir ilişki ilginç dogrusu. Keske reeldede az biraz gorusseydiniz iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…