canıma yetti artık

hımmm bence bu durumlara takılmayın hayat onlardan ibaret değil lise dönemlerinde oluyor malesefkii inanınki ilerde çok saçma gelecek yaşadıklarınız,diyebileceğim kendinizi ezdirip büzdürmeyin mesafe koyun anlaşabileceginiz bir arkadaş bulun kendinize ve en önemlisi onların dediklerine bozuldugunuzu belli etmeyin hatta bu işi gerçekten yapın boşverin gitsin okulu formalite olarak görün;) bende lisede ilk yıl adepte olamadım buna benzer sorunlar yaşadım ama sonraki yıllar akıllı davranıp kimseyi sallamadım derslerime sarıldım sonrası çok güzel geçti:))

lise mi?? lisenin l'sini hatırlamaycaksın.lise ne ki yaa:)daha ne ortamlara girip ne insanlar tanıyacaksın.bekle bakalım üniversiteyi bir kazan bak gör.kendini bulacaksın emin ol. özgürlüğün gözüne vuracaksın.istediğini söyleyeceksin kimse çıkıp sen de ne diyosun diyemeyecek.benim de lise dönemim çok buhranlı geçti.kusasım geliyordu okula giderken nefret ettim. sonra üniversiteyi bi kazandım,kendime göre arkadaşta buldum ortamda kurdum.her istediğimi de söyledim üniversite hocalarına atar yaptım:Dkimse bana öte git diyemedi.diyemez.bu böyle.takma kafana.:34:başarılarının devamını diliyorum canım.inşallah çok güzel yerlere gelirsin

Canım bu klasik bir hadisedir, sen başarılı olduğunda sürekli kıskanılırsın, bu çok normal bir durum ama arkadaşların saygısızlığı bence anormal. Sanıyorum ki kendi başarısızlıklarının üzerini seninle dalga geçerek kapatmaya çalışıyorlar çünkü hedeflerinde senin gibi başarılı olabilmek var belki kendilerine bile itiraf etmeseler de.

Kendine güvenini hiç bir zaman yitirme, onlardan daha başarılı ve kültürlü olduğuna inanıyorsan kendine güvenmeye ve inanmaya devam et. Bir de lise dostlukları çok nadir sürüyor, ben sadece bir arkadaşımla görüşüyorum liseden en yakın dostumla, çok yakın olduğum diğerleri mail adresimi telefonlarımı dahi bilmelerine rağmen bir çaba sarf etmemişlerdir. Ki üniversite daha kötü bir ortam, rekabeti hissedip, insanların çirkin yüzlerini daha bariz görebildiğin bir ortam. Tabiki üniversite yılları güzel geçen insanlar da vardır ama azıcık dertleşsen herkesin aldığı bir ders vardır insanlardan. Hele üniversitede insanları tanımak da zordur, sağ gösterip sol vururlar, burada hiç değilse baştan beri gerçek yüzlerini gösteriyorlar..

Başarılarının devamını dilerim, kafana takma ve unutma sen güçlü ve takmaz oldukça onların eğlence seviyesini epey aşağılara çekeceksin!:34:

canım benim bunların hepsi geçicek:)
bak bende zor dönemler yaşadım kekeliyordum babam sayesinde sorunlarım vardı
insanlardan korkuyordum çekiniyordum biri bana dokunsa ağzımı açamazdım
ama ne oldu zamanla ve dua ederek kendime olan güvenimi kazandım.
birde benim burnumda et vardı ondanda olabiliyordu kekeleme ama en büyük nedeni
arkadaşlarımda beni eziyorlar kekelediğimde erkekler gülüyor ortaokuldaydım o zaman
lisede kız mesleğe gittim ezilme gibi durumum olmadı
ama üniversite de ki özel okul okudum şımarık kızlarda vardı ama ortamam çok iyiydi
gerçi ortamdan eser kalmadı okul bitti arkadaşlık bitti şimdi herkez kendi hayatına bakıyıor.
sadece bir arkadaşım kaldı
neyse zamanla aşıcaksın ve en hayat tecrübeninin asıl başlangıcını üniversiteyi kazanınca girdiğim ortamlara bakıcaksın
sen doğru yoldasın boşver o kızları her yerde karşına çıkıcak okul bitse işte çıkıcak karşına kaçış yolu yok mücadele etmen lazım
bak ben o kadar güvensizlikten sonra anasıfı öğretmeni oldum veliler müdürler çocuklar alıştım artık
şimdi bir açıldım babama bile laf söylüyor susmuyorum artık içimde kalmasın diyorum karşımdakine söylüyorum
açıldım artık fazlasıyla hemde:)
umarım senin de her şey istediğin gibi olur:16:

Canım sen onları başarınla mahvediyorsun farkında mısın? Hiç umursama onları.. Eğer sen onların dediği şeylere üzülüp bir kenara çekilirsen kendilerini daha bi değerli sanarlar.. Dünya onların etrafında dönmüyor, onlar dalga geçti diye senin kaliten mi azaldı? Ya da yaptığın şeyler çok mu salakça oldu? Onların dalga geçmeleri kişiliklerinin yetersizliğinden kaynaklanıyor. Otur onlarla ve anlat, de ki benimle konuşacaksanız saygılı olun aksi takdirde konuşacak hiçbir şeyimiz olmaz, kaybedecek de hiçbir şeyim olmaz de.. Ve sonra da şarkı mırıldanarak uzaklaş.. Hayat senin hayatın.. En güzel şekilde, hiç kimseyi takmadan yaşa.. Bil ki en önemli SENsin.. ;)

sanırım Liseye gidiyorsun
kıskandıkları belli.. kedi ulaşamadıgı ciğere mundar der biliyorsun
zaten okulların kapanmasına ne kaldı ki şunun şurasında
üniversitedeki insanlar daha olgun oluyor
allah yardımcın olsun

onlarin hic biri umrunda olmasin inadina daha cok calis inadina onlardan daha yuksek puan al

insanlarin senin hakkinda ne dusundugunu onemseme onemli olan senin onlarin hakkinda neler dusundugun

bir gun nasil olsa icinde iyi niyetleri olan arkadaslarin olacak kiskanmayan incitmek istemeyen en yakin zamanda o insanlar ile tanisman dilegi ile:9:

destek olduğunuz için çok teşekkür ederim :)
onlar da çok başarılı aslında gerçekten ben onların başarılı olduğunu biliyorum sınavlarda en fazla 10 puan yüksek alıyorum onlardan. sınıftaki en başarılı öğrenci de ben değilim. benim gibi ve benden daha iyi 4-5 arkadaşım daha var. biri gerçekten çok başarılı bir arkadaşımız asosyal filan değil ama sınıfı az çok anladığı için kimseyle muhattap olmuyor. öteki arkadaş da okula dereceyle girmiş ben de sonlarda girdim okula bana okula sonunculukla giren kız nasıl benle aynı puanı alır gibi davranıyor :) diğeri en yakın arkadaşım geçen gün ona tüm bu rahatsızlıklarımı anlattım. onun içinde de epey bir şey varmış o da baya anlattı bana. ikimiz takılıyorduk zaten. onun da dalga geçme huyları vardı ama son bir aydır fark etti densizlik yaptığını bıraktı bu huyunu.

ya neden birisiyle yarışmak zorunda hissediyorlar kendilerini anlayamıyorum çalışsınlar işte. bütün bunlardan ziyade bana salakmışım gibi davranmalarına çok kırılıyorum. cahil yerine koyuyorlar beni. benim bildiklerim günümüzde hiç bir işe yaramıyor onu anladım. ne siyasetten anlıyorlar ne felsefeden. sonra da ben spartacus ü izlemiyorum diye cahil oluyorum

Back
X