Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kem gözlerden sakınsın,bu dünyadada ahirettede hiççç ayrı gayrı koymasın.Aminnn
Canım hiçbirşey tek taraflı yürümez o ne kadarsa eminim sende bir o kadarsın ki sonunda uyum olmuş.
Bu arada eşinin burcu ne:roflol:kıyısından,köşesinden tiyolar alalımyerimseniben
allah mutluluğunu daim etsin canım...nice mutlu günleriniz, aylarınız,yıllarınız olsun..MUTLULUKLAR...
nice mutlu yıllara canım ,hep ailenle birlikte inşallah , dilerimki mutluluğun ömür boyu sürsün ,
Allah nazarlardan korusun
ne güzel yazmışsın duygularını talincim , yüreğine sağlık, sabah sabah duygulandırdın beni, teşekkürler , mutluluklar a.s.
Ne kadar güzel daha nice senelere inşallah canım:1hug:
19...29...39...49... tüm bu zamanlar içinde de 9.yılındaki kadar mutlu ve huzurlu olursun inşallah
Az kalmıştı ağlamama yani tam zamanında bitirmişsin.Ben de hep derim ki iyi erkekler nadir.Allah sahiplerini bağışlasın.örneği az bulunur erkek yok derdim ama varmış onunlada evli olan senmişsin.Vallahi içim titredi kız anlattıklarına bu nasıl sevgidir.Maşallah maşallah yavrucuğum Allah bozmasın nazarlardan saklasın,bizede nasip etsin yeni koca değil tabi,olanının bazı huylarının düzelmesine ayyyyy çok etkilendim hayatım seni tebrik kocanı takdir ediyorum.Mutluluğun ebedi olsun canımmmm oyyyy oyyyyyyyyy
Canim Arkadasim,,,,
Mutlulugunu Bizlerle Paylasmis Duygularini Dile Getirmissin,,,
Senin Icin En güzelin Herseyini Diliyorum Canim Benim,,,,
Yüreginiz Huzursuzluklar Yasamasin,,, Allahim Bir Mutlulugunuzu Bin Etsin Insallah,,, Gülen Yüzünden Gülücükler Eksik Olmasin,,,,
Daha Nice Senelere Bir Ömür Boyu Diyorum Canim,,,,
Enistemizide Ayriyeten Kutluyoruma.s.a.s.
Kalbinize ve Kendinize Iyi Bakin:asigim:
DipNot:Gurbaaya Katiliyorum
öncelikle maşallah diyeyim:):) allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:):) ne kadar güzel yaa ben bile okurken bir huzur doldu içime:):) inşallah benimde şansım iyi olur evlilik konusunda, gerçi şimdilik bir şüphem yok gibi. darısı bizim başımıza:):):)
canım ınankı cok duygulandım allah senı ve aılenı cok mutlu etsın allah ayırmasın canım
sevdıklerınle,nıce mutlu yıllar daha gecır inşallah.Allah nazarlardan korusun.
şu anda sen içerde horuldayarak uyuyorsun:1rolleyes:...olsun ben senin uyurken horlamanı bile seviyorum:asigim:.bu yazdığım satırlardan büyük bir ihtimalle haberin bile olmayacak.sen okuyasın diye de yazmıyorum zaten.sen seni ne kadar çok sevdiğimi zaten sen çok iyi biliyorsun..buradaki dostlarımla paylaşmak istedim sadece seni,senin ne kadar özel bir eş olduğunu:asigim:
tam 9 yıl önce tanıdım arkadaşlar eşimi...çok mutsuz,çok yalnız olduğum bir dönemde,tam da sevgiye ve ilgiye o kadar çok ihtiyacım olduğu bir dönemde...herşeyin en güzelini,en farklısını en özelini yaşattı bana bitanecik eşim..beni hep el üstünde tuttu,hiç kırmadı,hiç yalnız bırakmadı.başka bir kadına yan gözle bile bakmadığından adım kadar emin olarak,hiç kuşku duymadan yaşadım bugüne dek..beni çokk ama çook sevdi,çook ama çook seviyor....şimdi belki diyeceksiniz ki nasıl bu kadar eminsin be kadın bu adam seni bu kadar mı çok seviyor yani ,erkek işte her erkek aldatır diye.....ama yoook işte sevgi böyle birşey,işte sadakat ,saygı,dürüstlük,evlilik,mutluluk böyle birşey...ben o kadar şanslıyım ki arkadaşlar ve o etrafımdaki yapmacık,ikiyüzlü evlilikleri gördükçe şükretmesini o kadar iyi öğrendim ki.....eşimle gurur duyuyorum bu dünyada ender bulunan,nesli tükenmiş erkeklerden sadece bir tanesi olabilecek kadar özel bir insan olduğu için .ve çok şanslıyım ki ben bu özel erkeğe sahibim...ve çok ama çok çok daha şanslıyım ki bu özel erkeğin bir kopyasına da sahibim..biricik oğlumaa.s
17 aralıkta evlilik yıldönümümüz kızlar..8 seneyi geride bırakıyoruz hayırlısıyla..tabiyiki hayat her zaman tozpembe olamıyor,olmamalı da..zor günler de yaşadık elbet eşimle..ama birlik oldukça, huzur oldukca ve en önemlisi de SEVGİ oldukca hallolmayan hiçbirşey kalmıyor şu hayatta...herşey boş..sevgi varsa herşey var....
son olarak hayata teşekkür ediyorum bu kadar mutlu bir ailem olduğu için
ve herkesin en az benim kadar mutlu bir ailesi olmasını diliyorum allahtan...
sevgiyle kalına.s.
beni de çok mutlu ettin talin yerimseniben böyle mutlu evlilikler duyduğuma inanamıyorum Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın bu arada güzel haberlerinizi de bekliyoruz inşallah çok tatlı bi kız bebişiniz olur süprizzzzz
canım ya rabbim inşallah sana da nasip eder böyle bir mutluluğu...evlilikler biraz da şans işi be canım.insan bazen evlendiği kişinin ne kadar değiştiğine inanamıyor,bu muydu benim sevdiğim adam diyorsun...ama şükürler olsun ki eşimi tanıdığım şu 9 yıl içinde bir saniye olsun ben hata mı yaptım acaba diye düşünmedim hiç..gerçekten de çok şanslıyım sanırım,ve emin ol etrafımdaki saçmasapan evlilikleri gördükçe kıymetini çok iyi biliyorum canım eşimin ve bu güzel ailemin...
güzel dileklerin için çok sağol:1hug:
sevgiyle kala.s.
canim önceliklle kusura bakma simdi cevap yazabiliyorum guzel dileklerin icin sagol. Haklisin sansin olacakki öyle bi ese sahip olacaksin sans meselesi dedigin gibi, cok nadir olanlar var senin gibi sansli olanyerimseniben bende tam tersi sense kiymetini iyi anliyorsun esinin bense sacmasapan evliliklleri gördummu korkuyorum ya sevdigim deyisirse ya siddet uygularsa diyesenağlamasenağlamasenağlama biz öyle bi devirdeyizki artik eski evliliklerde kalmadi diye dusunuyorum insan guvenemiyo kolay kolay karsindakine:çok üzgünüm: bu gidislle evde kalacam sanirimsırnaşık şey