canıma......

Talincim evet sen çok şanslısın böyle bir eşe ve çocuğa sahip olduğun için..ama unutmaki eşin ve oğlunda çok şanslı :1rolleyes: Allah mutluluğunuzu daim etsin,nazarlardan korusun inşallah canım:nazar: :nazar: Şeniz

Talincim evet sen çok şanslısın böyle bir eşe ve çocuğa sahip olduğun için..ama unutmaki eşin ve oğlunda çok şanslı :1rolleyes: Allah mutluluğunuzu daim etsin,nazarlardan korusun inşallah canım:nazar: :nazar: Şeniz

canım benim çok sağol...
evet dediğin gibi eşim de şanslı tabıyıkı.bu konuda tevazu gösteremiycem doğrusu:roflol:ama bazen iyi olmak da para etmıyor be canım.beiz ne kadar yi olursak olalım karşımızdakinde iş yoksa olmuyor işte:sm_confused:
dilerim herkes benim kadar şanslı olsun
sevgilera.s.

amin.. demekki güzle bakınca güzel şeyler çıkıyor karşına sevgi dolusun ve sevgi dolu bi eş vermiş rabbim gönlüne göre yani.. okurken inşallah benimde böyle olur bende bu kadar emin konuşabilirim dedim.. Allah mutluluğunuzu daim etsin böyle güzel eşlerden kaldıysa bizede nasip etsin :utangac:

amin.. demekki güzle bakınca güzel şeyler çıkıyor karşına sevgi dolusun ve sevgi dolu bi eş vermiş rabbim gönlüne göre yani.. okurken inşallah benimde böyle olur bende bu kadar emin konuşabilirim dedim.. Allah mutluluğunuzu daim etsin böyle güzel eşlerden kaldıysa bizede nasip etsin :utangac:

allah razı olsun canım benim ne güzel kelimeler bunlar böyle
inşallah darısı sana olsun
sevgilera.s.

biraz da şansımızı kendimiz yaratıyoruz be canım.ama genelde hep mutsuz ve şanssız oluyoruz nedense:sm_confused:evet dediğin gibi ben şanslı olanlardanım ve bunun değerini gerçekten de çok iyi biliyorum
canım sana tavsiyem her zaman korkan gözlerle bakma hayata..mutlaka bir yerlerde seni bekleyen sana ait olan bir yürek vardır ve zamanı geldiğinde onu bulacağına eminim..herşey güzel olacak
allah kalbine göre versin:1hug:
sevgiyle kala.s.
iyi seneler

haklisin canim ya biraz urkek ver korkan gözlerlle bakttigim icin askttan yana sansim yok ama yinede tavsiyen tskller artik korkak gözlen bakmamaya calisacam ne kadar denediysemde olmadi insallah bu sefer oluryerimseniben evli ve mutllu ciftler gördugumde cok duygulaniyorum hemen gözlerim de yaslar suzuluveiyorsenağlama dedigin gibi canim mutlaka vardir biyerde bana ait olan bi yurek belki de bu kisi tryededir diye dusunuyorum yurdisinda kaliyorum burda da erkeklere pek guven olmuyor:kızgın: istte hersey nasip kismet isi insallah allahim 2008 hayirlisi neyse onu versin insallah bu yil tryemiz icin huzurllu ve savassiz bi yil gecer...

Guzel dileklerin icin sagol canim inaniyorum herseyin guzel olacagina:1hug:
yeni yilin kutlu olsun canim insallah bu 2008 de diledigin hersey gerceklesir saglik ve nice mutllu yillar diliyorum..

Ve tum burdaki uyelerin yeni yillarini kutluyorum saglik nice guzel yillar diliyorum.......

sevgiyle ve sagliklla kal......

Talin senin adına çok sevindim ne güzel bir aileye sahip olduğun için ,rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmanı diliyorum ailenle ve sevdiklerinle daha nice mutlu senelere 9 senelere sevdiğinle..

haklisin canim ya biraz urkek ver korkan gözlerlle bakttigim icin askttan yana sansim yok ama yinede tavsiyen tskller artik korkak gözlen bakmamaya calisacam ne kadar denediysemde olmadi insallah bu sefer oluryerimseniben evli ve mutllu ciftler gördugumde cok duygulaniyorum hemen gözlerim de yaslar suzuluveiyorsenağlama dedigin gibi canim mutlaka vardir biyerde bana ait olan bi yurek belki de bu kisi tryededir diye dusunuyorum yurdisinda kaliyorum burda da erkeklere pek guven olmuyor:kızgın: istte hersey nasip kismet isi insallah allahim 2008 hayirlisi neyse onu versin insallah bu yil tryemiz icin huzurllu ve savassiz bi yil gecer...

Guzel dileklerin icin sagol canim inaniyorum herseyin guzel olacagina:1hug:
yeni yilin kutlu olsun canim insallah bu 2008 de diledigin hersey gerceklesir saglik ve nice mutllu yillar diliyorum..

Ve tum burdaki uyelerin yeni yillarini kutluyorum saglik nice guzel yillar diliyorum.......

sevgiyle ve sagliklla kal......

hani korktuğumuz her zaman başımıza gelir ya bu da öyle birşey işte canım..sen iyi olacağına canı gönülden inanırsan eminim ki herşey güzel olacaktır..dilerim 2008 de o biryerlerdeki beyaz atlı prensin seni bulur:1hug:
sevgiyle kala.s.

ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN.DAHA GÜZEL MUTLULUKLARI TADARSINIZ İNŞALLAH:nazar: DARISI BENİM VE BENİM GİBİ HATUNLARIN BAŞINA :roflol:

allah herkese nasip etsin inşallah daim olsun tüm beraberlikler tüm mutluluklar:1hug:
sevgiyle kalına.s.

bu topiği çok uzun zamandır başıboş bıraktığımı farkedince birkaç satır daha karalamak istedim biricik eşim için
belki duyanlarınız olmuştur ben hamileydim
babasının kopyası oğluma,yine babasının kopyası bir kardeş gelsin istedik
ama olmadı:(
geçen hafta düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım:çok üzgünüm:
eşim her zamanki hassasiyetiyle her anımda yanımdaydı
çok zor günler geçirdim,beni hiç yalnız bırakmadı
tüm sızlanmalarıma,tüm kaprislerime rağmen hep benimle beraber tam yanıbaşımda durdu,yeri geldi işe bile gitmedi....
biliyormusunuz??
sanırım ben eşime her geçen gün daha da fazla aşık oluyorum
bu nasıl güzel bir duygudur Allahım diye hep şükrediyorum:nazar:

dilerim hepiniz benim kadar şanslı olursunuz:1hug:

sevgiylea.s.

ben konuyu ılk sımdı okudum ımrenerek okudum sonunda uzuldum ama uzulme allah yıne verır gecmıs olsun
allah mutlulugunuzuda bozmasın bızede nasıp etsın oyle es ve ask ısallh kendıne ıyı bak

ben konuyu ılk sımdı okudum ımrenerek okudum sonunda uzuldum ama uzulme allah yıne verır gecmıs olsun
allah mutlulugunuzuda bozmasın bızede nasıp etsın oyle es ve ask ısallh kendıne ıyı bak

çok sağol canım
ama biliyormusun ben üzülmüyorum
hayırlısı neyse nasılsa öyle olsun demek en doğrusu sanırım
demek ki şimdi olmaması gerekiyormuş
güzel dileklerin için teşekkürlera.s.

talincim cok gecmis olsun cnm
ben hamile oldugunu bile simdi duyoyorum.
kendini hic üzme ama allah yeniden verir cnm bnm
bak esin oglun yaninda allah onlarla mululugunu bozmasina.s.

çok geçmiş olsun...hayırlı si hakkınızda ...her işde bir hayır vardır deyip şükredelim bu günümüze..sevgiler

talincim, çok çok geçmiş olsun. siz birbirinize böyle aşık oldukça daha çok bebeler yaparsınız. aşk bebeleri:)
nasip değilmiş bu sefer ama inşallah istiyorsan Allah gönlüne göre versina.s.

Ağzınızın tadı da hiç bozulmasın, Allah nazarlardan, kem gözlerden korusun:nazar:

şu anda sen içerde horuldayarak uyuyorsun:1rolleyes:...olsun ben senin uyurken horlamanı bile seviyorum:asigim:.bu yazdığım satırlardan büyük bir ihtimalle haberin bile olmayacak.sen okuyasın diye de yazmıyorum zaten.sen seni ne kadar çok sevdiğimi zaten sen çok iyi biliyorsun..buradaki dostlarımla paylaşmak istedim sadece seni,senin ne kadar özel bir eş olduğunu:asigim:
tam 9 yıl önce tanıdım arkadaşlar eşimi...çok mutsuz,çok yalnız olduğum bir dönemde,tam da sevgiye ve ilgiye o kadar çok ihtiyacım olduğu bir dönemde...herşeyin en güzelini,en farklısını en özelini yaşattı bana bitanecik eşim..beni hep el üstünde tuttu,hiç kırmadı,hiç yalnız bırakmadı.başka bir kadına yan gözle bile bakmadığından adım kadar emin olarak,hiç kuşku duymadan yaşadım bugüne dek..beni çokk ama çook sevdi,çook ama çook seviyor....şimdi belki diyeceksiniz ki nasıl bu kadar eminsin be kadın bu adam seni bu kadar mı çok seviyor yani ,erkek işte her erkek aldatır diye.....ama yoook işte sevgi böyle birşey,işte sadakat ,saygı,dürüstlük,evlilik,mutluluk böyle birşey...ben o kadar şanslıyım ki arkadaşlar ve o etrafımdaki yapmacık,ikiyüzlü evlilikleri gördükçe şükretmesini o kadar iyi öğrendim ki.....eşimle gurur duyuyorum bu dünyada ender bulunan,nesli tükenmiş erkeklerden sadece bir tanesi olabilecek kadar özel bir insan olduğu için .ve çok şanslıyım ki ben bu özel erkeğe sahibim...ve çok ama çok çok daha şanslıyım ki bu özel erkeğin bir kopyasına da sahibim..biricik oğlumaa.s

17 aralıkta evlilik yıldönümümüz kızlar..8 seneyi geride bırakıyoruz hayırlısıyla..tabiyiki hayat her zaman tozpembe olamıyor,olmamalı da..zor günler de yaşadık elbet eşimle..ama birlik oldukça, huzur oldukca ve en önemlisi de SEVGİ oldukca hallolmayan hiçbirşey kalmıyor şu hayatta...herşey boş..sevgi varsa herşey var....
son olarak hayata teşekkür ediyorum bu kadar mutlu bir ailem olduğu için:nazar:
ve herkesin en az benim kadar mutlu bir ailesi olmasını diliyorum allahtan...
sevgiyle kalına.s.
canım benim gönlü güzel arkadaşım nediyeyim sana beraber yaşlanacağınız çok güzel bir ömür diliyorum.mutluluğun daim olsun .sevgiyle kal canım.Şeniz

biliyormusunuz kızlar
hayattaki sınavlar,girintile çıkıntılar,acılar ,zorluklar hiç ama hiç bitmiyor
sanırım bu başımıza gelenler bizi daha güçlü,daha dayanıklı yapıyor
yaşanan herşeyden sonra bile hala beraberseniz,ve bir kez olsun' ben bu adamla neden evlendim' demediyseniz işte gerçek sevgiyi bulmuşsunuz demektir
çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içina.s.

allah mutluluğunuzu daim etsinn inşallahh. mutluluklar seninle olsun canım

ne kadar güzel, herkes eşinden dert yanarken sen sevgiyle memnuniyetle bahsedebiliyorsun.
dilerim beraber yaşlanırsınız, Rabbim ayırmasın sizi

ne kadar güzel, herkes eşinden dert yanarken sen sevgiyle memnuniyetle bahsedebiliyorsun.
dilerim beraber yaşlanırsınız, Rabbim ayırmasın sizi

benim de eşimden dert yandığım günler olmadı değil tabiyiki
polyannacılık oynamayalım buradakaydirigubbakcemile3
ama sevgi olduğu sürece hallolmayacak hiçbirşey olmuyor kızlar
ben bunu der bunu bilirimyerimseniben

ayrıca canım ya
bu ne kadar güzel bir dilek böyle:1hug:
dilerim beraber yaşlanırız canım dediğin gibi:nazar:

Back
X