Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Talincim evet sen çok şanslısın böyle bir eşe ve çocuğa sahip olduğun için..ama unutmaki eşin ve oğlunda çok şanslı :1rolleyes: Allah mutluluğunuzu daim etsin,nazarlardan korusun inşallah canım![]()
Şeniz
amin.. demekki güzle bakınca güzel şeyler çıkıyor karşına sevgi dolusun ve sevgi dolu bi eş vermiş rabbim gönlüne göre yani.. okurken inşallah benimde böyle olur bende bu kadar emin konuşabilirim dedim.. Allah mutluluğunuzu daim etsin böyle güzel eşlerden kaldıysa bizede nasip etsin![]()
biraz da şansımızı kendimiz yaratıyoruz be canım.ama genelde hep mutsuz ve şanssız oluyoruz nedense:sm_confused:evet dediğin gibi ben şanslı olanlardanım ve bunun değerini gerçekten de çok iyi biliyorum
canım sana tavsiyem her zaman korkan gözlerle bakma hayata..mutlaka bir yerlerde seni bekleyen sana ait olan bir yürek vardır ve zamanı geldiğinde onu bulacağına eminim..herşey güzel olacak
allah kalbine göre versin:1hug:
sevgiyle kala.s.
iyi seneler
haklisin canim ya biraz urkek ver korkan gözlerlle bakttigim icin askttan yana sansim yok ama yinede tavsiyen tskller artik korkak gözlen bakmamaya calisacam ne kadar denediysemde olmadi insallah bu sefer oluryerimseniben evli ve mutllu ciftler gördugumde cok duygulaniyorum hemen gözlerim de yaslar suzuluveiyorsenağlama dedigin gibi canim mutlaka vardir biyerde bana ait olan bi yurek belki de bu kisi tryededir diye dusunuyorum yurdisinda kaliyorum burda da erkeklere pek guven olmuyoristte hersey nasip kismet isi insallah allahim 2008 hayirlisi neyse onu versin insallah bu yil tryemiz icin huzurllu ve savassiz bi yil gecer...
Guzel dileklerin icin sagol canim inaniyorum herseyin guzel olacagina:1hug:
yeni yilin kutlu olsun canim insallah bu 2008 de diledigin hersey gerceklesir saglik ve nice mutllu yillar diliyorum..
Ve tum burdaki uyelerin yeni yillarini kutluyorum saglik nice guzel yillar diliyorum.......
sevgiyle ve sagliklla kal......
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN.DAHA GÜZEL MUTLULUKLARI TADARSINIZ İNŞALLAHDARISI BENİM VE BENİM GİBİ HATUNLARIN BAŞINA :roflol:
ben konuyu ılk sımdı okudum ımrenerek okudum sonunda uzuldum ama uzulme allah yıne verır gecmıs olsun
allah mutlulugunuzuda bozmasın bızede nasıp etsın oyle es ve ask ısallh kendıne ıyı bak
canım benim gönlü güzel arkadaşım nediyeyim sana beraber yaşlanacağınız çok güzel bir ömür diliyorum.mutluluğun daim olsun .sevgiyle kal canım.Şenizşu anda sen içerde horuldayarak uyuyorsun:1rolleyes:...olsun ben senin uyurken horlamanı bile seviyorum:asigim:.bu yazdığım satırlardan büyük bir ihtimalle haberin bile olmayacak.sen okuyasın diye de yazmıyorum zaten.sen seni ne kadar çok sevdiğimi zaten sen çok iyi biliyorsun..buradaki dostlarımla paylaşmak istedim sadece seni,senin ne kadar özel bir eş olduğunu:asigim:
tam 9 yıl önce tanıdım arkadaşlar eşimi...çok mutsuz,çok yalnız olduğum bir dönemde,tam da sevgiye ve ilgiye o kadar çok ihtiyacım olduğu bir dönemde...herşeyin en güzelini,en farklısını en özelini yaşattı bana bitanecik eşim..beni hep el üstünde tuttu,hiç kırmadı,hiç yalnız bırakmadı.başka bir kadına yan gözle bile bakmadığından adım kadar emin olarak,hiç kuşku duymadan yaşadım bugüne dek..beni çokk ama çook sevdi,çook ama çook seviyor....şimdi belki diyeceksiniz ki nasıl bu kadar eminsin be kadın bu adam seni bu kadar mı çok seviyor yani ,erkek işte her erkek aldatır diye.....ama yoook işte sevgi böyle birşey,işte sadakat ,saygı,dürüstlük,evlilik,mutluluk böyle birşey...ben o kadar şanslıyım ki arkadaşlar ve o etrafımdaki yapmacık,ikiyüzlü evlilikleri gördükçe şükretmesini o kadar iyi öğrendim ki.....eşimle gurur duyuyorum bu dünyada ender bulunan,nesli tükenmiş erkeklerden sadece bir tanesi olabilecek kadar özel bir insan olduğu için .ve çok şanslıyım ki ben bu özel erkeğe sahibim...ve çok ama çok çok daha şanslıyım ki bu özel erkeğin bir kopyasına da sahibim..biricik oğlumaa.s
17 aralıkta evlilik yıldönümümüz kızlar..8 seneyi geride bırakıyoruz hayırlısıyla..tabiyiki hayat her zaman tozpembe olamıyor,olmamalı da..zor günler de yaşadık elbet eşimle..ama birlik oldukça, huzur oldukca ve en önemlisi de SEVGİ oldukca hallolmayan hiçbirşey kalmıyor şu hayatta...herşey boş..sevgi varsa herşey var....
son olarak hayata teşekkür ediyorum bu kadar mutlu bir ailem olduğu için
ve herkesin en az benim kadar mutlu bir ailesi olmasını diliyorum allahtan...
sevgiyle kalına.s.
ne kadar güzel, herkes eşinden dert yanarken sen sevgiyle memnuniyetle bahsedebiliyorsun.
dilerim beraber yaşlanırsınız, Rabbim ayırmasın sizi