- Konu Sahibi serseri sittin
-
makas dayadigindada dunku olaydada ickili degildi. icip geldgnde kavga cikar bazende gelir yatar eve. ben cok sogudumAlkol tüketince akıl sağlığını yitiren tiplerden sizin eşiniz...
Eeee şişede durduğu gibi değil tabi...
Böyle bir ortamda çocuk da sağlıklı yetişmez...
Tehditlere boyun eğmeyin...
Zayıf noktanızdan yakalamış,müsamaha göstermeyin...
calisiyorum kaynana bakiyo kizima okuldan geldgnde. sabah beslenmesini hazirlayip kizimi giydirip sacini tarayip oyle gidiyorum ise. kizim ucbucukta okuldan geliyo bende dort dort bucuk arasi evdeyim. benim anneligimi sorguluyor. kendisi calismiyo tek bi gun oturup cocuguyla ders calismaz. oglen yemek yapmiyomusum. sen calis ben evde kalip yapayim o zaman dedim
Ha yani aklı başındayken oluyor bu olaylar...makas dayadigindada dunku olaydada ickili degildi. icip geldgnde kavga cikar bazende gelir yatar eve. ben cok sogudum
aileme zarar vermesinden korkuyorumHa yani aklı başındayken oluyor bu olaylar...
Size zarar verecek potansiyel var adamda...
Daha ne duruyorsunuz o evde?
söylenecek daha da fazla bişey yok zaten. O çocuk o manzarayı gördü ya, film orda kopmuş zaten. Bundan sonra ne yaparsan yap o çocuk, o izleri hep taşıycak.Kızının iyiliği için polise git, uzaklaştırma al. Güçlü ol, korkma. Dava aç. Boşan.
Lütfen!
bana sinirlenmis ondan dayamis. konuda aileni sil dedi bana. ailem biraz uzak kocama karsi. cunku gecmistede kolumu morartti. babam konustu kizimi uzersen bnde seni uzerim diye. kendi ailesi bana iftira atti hirsiz diye simdi iyiyiz ama o zaman kendin niye silmedin aileni bnde silmem dedim. arabadaydik. arabayi hizli surdu sinirlenip cocuk var arabada yapma dedim. arabayi durdurdu in dedi ben inerken makas dayadi bogazima. arabadan inmeye calisirkende surudu beni inemedemBoğazınıza makas dayayan biri ile evli misiniz hala? Boşanın, çocuğu alamaz merak etmeyin. Mahkemede hakim çocuğa sorar kimde kalmak istediğini, yaşı büyük çünkü.
Ve ilerde annesine kızacak kendini bu adama mecbur bıraktığı için, boşanmadığı için.söylenecek daha da fazla bişey yok zaten. O çocuk o manzarayı gördü ya, film orda kopmuş zaten. Bundan sonra ne yaparsan yap o çocuk, o izleri hep taşıycak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?