Canımdan can gidiyor muhabbet kuşum ölüyor.

bi dk dk bir nefesini kontrol ediyorum sıcak su torbası yanında yatıyor ölü gibi kımıldamıyor ryemiyor içmiyor zorla ilaç verdim dua edin bu geceyi atlatalım

ay kıyamam ya içim gidiyor böyle şeyleri duyunca,inşallah iyileşir ama sabah ilk iş veterinere götürmelisiniz

Neden bu hale geldi ki?
Yemiyle alakalı bir durum falan mı acaba?

Çok ta anlamam ama çok severim kuşları..Kıyamam ona ben:5:

Elini tertemiz yika. Sabun filan kalmasin. Iyice durula . Sonra onu avucunla sar. Usuyordur o simdi, hem de cokk. Sicak su torbasi filan yetmez. Yatarken de havlu filan ort kafesinin ustune usumesin. O ilac bana cok uygun gelmedi. Yarin baska bir veterineri arastir, mumkunse git. Bir de pet forumlari var onlara yazabilirsin. Benimde kuslarim var , durumu kotu olmasa orda yatiyor gibi durmaz. Umarim iyilesir. Boyle tarif yazar gibi olmusum ama basima benim cok geldi biliyorum suan hissettigin aciyi.Ben veterinere goturdugum halde kurtaramadim.

Son düzenleme:
aramadıgım yer kalmadı muayenesi bile 100 tl ilaçları ile 300 bulur dediler.çokmu önemli 300 tl değil ama lanet olsun işte

bulunduğun yerde veterinerlik fakültesi varsa orada bakabiliyorlar diye biliyorum.varsa sabah mutlaka orayı ara sor canım..birde hastalığı ne bilmiyoruz şimdi ama kuşlar için bir tane ishal ilacı var bildiğim 4,5-5 lira filan yani demek istediğim belkide çok pahalı tutmayabilir..

bulunduğun yerde veterinerlik fakültesi varsa orada bakabiliyorlar diye biliyorum.varsa sabah mutlaka orayı ara sor canım..birde hastalığı ne bilmiyoruz şimdi ama kuşlar için bir tane ishal ilacı var bildiğim 4,5-5 lira filan yani demek istediğim belkide çok pahalı tutmayabilir..

Normal ishal ilaclari bazen ise yaramiyor. Acil durumlarda antibiotik veriyorlar. Hastaligi tam belirlemek icin kan testi ve x-ray gerekiyor. Ic organlarinda birsey yoksa kurtulabiliyor. Yarin guzel haberlerini bekliyoruz, minik kusun.

Bir de kuslar ne kadar hasta olsa da bazen son ana kadar belli etmiyor. Zayif , gucsuz gorunmek istemiyorlar. Hasta olduklarinda baska kuslar tarafindan rahatsiz ediliyorlarmis. Oyle yaratilmislar o yuzden.

Son düzenleme:
canım veteriner paran yoksa ,pet shop a git ,mutlaka bir ilacı damlası vardır ,onu verecektir sana 3-5 lira bişeydir ..benim yavrumda 7 yıl önce öldü ama hala unutamıyorum 13 yıl yaşadı ,mücadele etti son nefesine kadar yanındaydım ,gezmediğim veteriner ,almadığım ilaç kalmadı ama çok yaşlanmıştı normaldi ,astımı vardı ,ve o acı çekerken ben uyuyamazdım ,koynumda uyurdu ,bende sabaha kadar otururdum :((

Back
X