kızlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim,insan yaşadıklarını en yakınına bile anlatamıyor yeri geldiğinde ama hepiniz bana birer arkadaş oldunuz...
aslına bakarsanız boşanmamak için hiçbir sebebim yok çünkü çalışıyorum zaten iyi kötü geçinebilirim fakat...
nerden başlayacağımı bilmiyorum,bu evliliği ben çok istedim mezhep farkımız var,ben bunu önemsemedim annem baştan çok karşı çıktı ama onlar da kabullendiler sonradan...ben küçük bir şehirde yaşıyordum ve kimse yüzüme bşy diyemedi belki ama arkamdan çok konuşuldu eminim...eşimin ailesi de mezhep farkına karşı çıkmadılar aslında ama evlendikten sonra her kavgamızda kaynanam bunu ima etti,bizden birini alsaydın diye eşime...şimdi boşansam tükürdüğümü yalamak olacak,herkesi haklı çıkartmış olucam....bir de bekarken gerçekten beni çok isteyen oldu ama ben kendi elimle bulup evlendim,küçük düşme korkusu belki de kendim ettim kendim buldum misali...
diğer yandan eşim annesiyle benim aramda çok kaldı,tabiki benim de hatalarım olmuştur,ama tek başıma eşim için memleketimi bırakıp bilmediğim bir şehre gelin geldim...onun için...o,ne tek taraflı anasını ne de beni tuttu,anasıyla tartıştı,benimle de...ama annesinden çok etkilenip olmadık şeyler yüzünden kavgalar ettik...
evleneceğimiz sırada babam trafik kazası geçirmişti,ölümden dönmüştü ve o dönemde maddi olarak çok kötüydük,kendi annesi başta dediler herşeyi biz yaparız ederiz,onlar acele ettiler,biz zorlamadık,etmedik.Allah razı olsun iğneden ipliğe herşeyleri yaptılar ama ne oldu her defasında başıma kakıldı,namkör ilan edildim,keşke bir eşyam olmasaydı da huzurum olsaydı,sonuçta çalışan insnalarız,hepsini yapardık yine...
aldatma olayına gelince... ilk defa başbaşa tatile çıktık,çok özenmiştim...ben eşimden 1 ay önce ailemin yanına gittim,o da arkadan geldi ve tatile çıktık...bir gün orada sohbet ederken rastgele öğrendim...benim bir akrabam ile eşimde tanışıyor neyse onun eşi de benim gibi ailesinin yanına gitmişti,ben de akrabamı sordum yalnız ne yaptı orda görüştünüz mü diye...o da valla birini bulacaktı orda yalnızken dedi ve öyle başladı işte.ben bunu duyunca şok oldum eşimin üzerine gittim nasıl olur sen de yaptın mı diye falan...
3 gün didikledim tatili zehir ettim ve itiraf etmek zorunda kaldı,bunlar hepsi beraber masaj salonuna gitmişler ve orda tek gecelik bşy yaşamış...ben hastalar oldum orada,ağlama krizlerine girdim,özür diledi çocuğumun üzerine yemin etti bi daha olmayacak diye...
ama benim gururum kırıldı,yıkıldım...
dayak olayı ise ilk defa yaşandı...tokat attı...ben ne yapacağımı bilmiyorum,bilemiyorum...