canımdan çok sevdiğim kocam hem aldattı hem de el kaldırdı...

eşinizin size yapmadığı saygısızlık kalmamış hala boşanmayı düşünmüyosunuz üstelik bunlar pişman bile değil anladığıma göre. aslında bence yapılacak şey belli ama karar sizin tabi. ama bu evliliği devam ettirseniz bile eskisi gibi olabilecek misiniz yani aynı hataları yapmayacağına garanti verebilecek misiniz veya tekrar yaparsa yine görmezden mi geleceksiniz. bence düşünüp iyi bir karara varın ömür boyu üzülüp yıpranmayın. ben kocamı seviyorum diyip kendi değerinizi düşürmeyin bence siz seviyosunuz ama saygı görmüyosunuz ne anlamı var o zaman sevginin aşkın

Eşiniz kendisini bu kadar seven ve çocuk veren bir eşe bu kadar kötü davranabiliyor anlamıyorum. Daha önce de şiddet uygulamış mıydı? Şimdi pişman mı yaptığından? Bence şikayetçi olmasanızda darp raporunu al...Kaynanan gerçekten kötü bir kadın, eşinde annesin çok fazla tutuyor. Sorunun kaynağı bu gözüküyor ama olaylar sizi uzaklaştırmış. Aldatma olayını anlamadım, itiraf mı etti, yoksa yakaladın mı? İtirafsa bunu bir erkeğin yapabilmesi için farklı nedenler aramak gerekir. Ya gerçekten pişmandır, af dilemek için anlatır; ya gerçek değidir canını yakmak için söyler; ya da kaybetmeyi göze almıştır. Normalde hiçbir erkek söylemez nedensiz...Ciddi olarak konuşmanız gerekiyor, sen eşini çok sevdiğin için kaybetmekten korkuyorsun ama korkma...Seni hak etmiyorsa, ezecekse bırak...Bunu yapamıyorsan blöf yap, seni kaybedebileceğini görsün...

yani dayagı ve ihaneti sidirmissin üzüldüm...

konu sahibini bilemiyorum ama aynısını arkadaşım da yaşadı, sanırım bunun adı şok...Olayın içindeyken birşey algılayamıyorsun, ben mahvoldum, tek başıma ne yaparım kaygısıyla ağlıyorsun. Arkadaşım hep bu şekilde göz yaşı döktü, yıllarına emeğine acıdığını söyledi...Hazmetmek zor, hazmedilmiyor da; ilişkiler farklı farklı...Arkadaşım devam ediyor ve şu an çok mutlu; akıl sır erdirmek mümkün değil, ilişkilerini yargılamakta bana düşmez zaten...Demek istediğim devam edilebiliyor, herşeye rağmen...Kadınları yeniden başlamak çok korkutuyor...

konu sahibini bilemiyorum ama aynısını arkadaşım da yaşadı, sanırım bunun adı şok...Olayın içindeyken birşey algılayamıyorsun, ben mahvoldum, tek başıma ne yaparım kaygısıyla ağlıyorsun. Arkadaşım hep bu şekilde göz yaşı döktü, yıllarına emeğine acıdığını söyledi...Hazmetmek zor, hazmedilmiyor da; ilişkiler farklı farklı...Arkadaşım devam ediyor ve şu an çok mutlu; akıl sır erdirmek mümkün değil, ilişkilerini yargılamakta bana düşmez zaten...Demek istediğim devam edilebiliyor, herşeye rağmen...Kadınları yeniden başlamak çok korkutuyor...

ben anlayamıyorum nasıl böyle mutlu devam edebiliyolar. benim başıma bu tür olaylar gelse ben bi daha asla güvenemem ki o kişiye ve bu güvensizliğimi de yansıtırım.her fırsatlar acaba tekrar yapar mı diye düşünürüm ve husursuz olurum özellikle aldatma konusunda. bu olaylar insanların kalplerini kıracak türden olaylar sadece o an kızıp unutabileceğin birşey değil ki. insanın kalbi kırılmışsa da tamamen düzelmez mutlaka içinde bi soğukluk kalır ve hiçbirşey eskisi gibi olmaz. eskisi gibi ısınamazsınız. ama tabi kendi başıma gelse nasıl davranırım o an ben de bilemiyorum tabi.

kaynananın bu şekilde yapması seni sahipsiz olarak görmesi bence ailene anlatmalısın gelip senin yanında olsunlar ... yaşadıkların içinde bişey diyemicem malesef çok kötü şeyler allah sabır versin ama ailenden gizleme sakın

Allah sabır versin ama olaya yarın bir gün öyle bir babaya baba dedirtmek daha ağır gelmeyecek mi ? El kaldırması psikolojikman ortada kalmaktan kaynaklansada affetirici herhangi bir yönü yoktur fakat aldatmasına gelince tek lafım ne yazık ki bu daha sadece ilkidir..devamıda gelecektir..inşallah tekrar inanıp daha büyük hatalara düşmessiniz.

Allah sabır versin.Rabbim ana oğul yolunuzu açık etsin.

kızlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim,insan yaşadıklarını en yakınına bile anlatamıyor yeri geldiğinde ama hepiniz bana birer arkadaş oldunuz...

aslına bakarsanız boşanmamak için hiçbir sebebim yok çünkü çalışıyorum zaten iyi kötü geçinebilirim fakat...
nerden başlayacağımı bilmiyorum,bu evliliği ben çok istedim mezhep farkımız var,ben bunu önemsemedim annem baştan çok karşı çıktı ama onlar da kabullendiler sonradan...ben küçük bir şehirde yaşıyordum ve kimse yüzüme bşy diyemedi belki ama arkamdan çok konuşuldu eminim...eşimin ailesi de mezhep farkına karşı çıkmadılar aslında ama evlendikten sonra her kavgamızda kaynanam bunu ima etti,bizden birini alsaydın diye eşime...şimdi boşansam tükürdüğümü yalamak olacak,herkesi haklı çıkartmış olucam....bir de bekarken gerçekten beni çok isteyen oldu ama ben kendi elimle bulup evlendim,küçük düşme korkusu belki de kendim ettim kendim buldum misali...

diğer yandan eşim annesiyle benim aramda çok kaldı,tabiki benim de hatalarım olmuştur,ama tek başıma eşim için memleketimi bırakıp bilmediğim bir şehre gelin geldim...onun için...o,ne tek taraflı anasını ne de beni tuttu,anasıyla tartıştı,benimle de...ama annesinden çok etkilenip olmadık şeyler yüzünden kavgalar ettik...

evleneceğimiz sırada babam trafik kazası geçirmişti,ölümden dönmüştü ve o dönemde maddi olarak çok kötüydük,kendi annesi başta dediler herşeyi biz yaparız ederiz,onlar acele ettiler,biz zorlamadık,etmedik.Allah razı olsun iğneden ipliğe herşeyleri yaptılar ama ne oldu her defasında başıma kakıldı,namkör ilan edildim,keşke bir eşyam olmasaydı da huzurum olsaydı,sonuçta çalışan insnalarız,hepsini yapardık yine...

aldatma olayına gelince... ilk defa başbaşa tatile çıktık,çok özenmiştim...ben eşimden 1 ay önce ailemin yanına gittim,o da arkadan geldi ve tatile çıktık...bir gün orada sohbet ederken rastgele öğrendim...benim bir akrabam ile eşimde tanışıyor neyse onun eşi de benim gibi ailesinin yanına gitmişti,ben de akrabamı sordum yalnız ne yaptı orda görüştünüz mü diye...o da valla birini bulacaktı orda yalnızken dedi ve öyle başladı işte.ben bunu duyunca şok oldum eşimin üzerine gittim nasıl olur sen de yaptın mı diye falan...
3 gün didikledim tatili zehir ettim ve itiraf etmek zorunda kaldı,bunlar hepsi beraber masaj salonuna gitmişler ve orda tek gecelik bşy yaşamış...ben hastalar oldum orada,ağlama krizlerine girdim,özür diledi çocuğumun üzerine yemin etti bi daha olmayacak diye...

ama benim gururum kırıldı,yıkıldım...

dayak olayı ise ilk defa yaşandı...tokat attı...ben ne yapacağımı bilmiyorum,bilemiyorum...

şimdi diyorsun ki etraf ne der. böyle bir düşünceden sıyrıl lütfen.bu dünya da başkaları için yaşamıyoruz. ve dünyaya da bir kere gelicez tek hakkın var yani bunu nasıl değerlendireceğinde sana kalmış durumda.

aldatma dediğin gibiyse olabilir sonuçta işin içine duygusallık aşk ya da bir ilişki girmemiş her gerzek erkeğin yapabileceği basit hatalardan birini yapmış eşinde bence bu affedilebilir bir durum.kimileri bunu da kaldıramaz ama affedilebilir olduğunu düşünüyorum.yinede allah hiç birimize göstermesin.

dayak olayı ise işin en hassas noktası ki bir tokatsa eğer dayaktan kastın ani bir sinir patlamasıyla yapmış olabilir , bunu bir kere yaptıysa evet bir daha yapabilir ancak şuan ki pişmanlık dereceside çok önemli.bunu ancak sen anlayabilirsin eşinin gözlerinden.

bence evlilikler kolay kurulmadığı gibi kolayda yıkılmıyor.boşanmak en son çare ama evlilik kurtarma sürecinde onurunu , gururunu da koruman gerekir. ayrılmamak için yalvarmalar ağlamalar sızlamalar olmamalı çünkü bunlar seni eşinin gözünde daha da değersiz yapar.yani ben öyle düşünüyorum.bunlar sadece fikir değerlendirip hareket etmek sana kalmış.

yani bütün bunları yaşayan bir kadın hala kocasını sevebilir mi? bekarken düşünseydim asla derdim,kendime çok kızıyorum,yediremiyorum ...
boşanmak istemiyorum ama burnu sürtsün,benim kıymetimi anlasın,değer versin istiyorum...
inanın ki kaynanam hayatımızda olmasa sorunlarımızı yüzde sekseni bitacek ama kahretsin ki kara çalı...psikolojik olarak da rahatsız kimseyle geçinemeyen bir tip...kendi akrabalarıyla da..herkes biliyor ki tedavi görmesi lazım ama yanaşmıyor da buna,delimiyim ben diyor..kendi kız kardeşi bıkmış,şuan küs onunla...ne diyim ki geçimsizliğimizin büyün nedeni o,Allahımdan bulsun inşallah...

kızlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim,insan yaşadıklarını en yakınına bile anlatamıyor yeri geldiğinde ama hepiniz bana birer arkadaş oldunuz...

aslına bakarsanız boşanmamak için hiçbir sebebim yok çünkü çalışıyorum zaten iyi kötü geçinebilirim fakat...
nerden başlayacağımı bilmiyorum,bu evliliği ben çok istedim mezhep farkımız var,ben bunu önemsemedim annem baştan çok karşı çıktı ama onlar da kabullendiler sonradan...ben küçük bir şehirde yaşıyordum ve kimse yüzüme bşy diyemedi belki ama arkamdan çok konuşuldu eminim...eşimin ailesi de mezhep farkına karşı çıkmadılar aslında ama evlendikten sonra her kavgamızda kaynanam bunu ima etti,bizden birini alsaydın diye eşime...şimdi boşansam tükürdüğümü yalamak olacak,herkesi haklı çıkartmış olucam....bir de bekarken gerçekten beni çok isteyen oldu ama ben kendi elimle bulup evlendim,küçük düşme korkusu belki de kendim ettim kendim buldum misali...

diğer yandan eşim annesiyle benim aramda çok kaldı,tabiki benim de hatalarım olmuştur,ama tek başıma eşim için memleketimi bırakıp bilmediğim bir şehre gelin geldim...onun için...o,ne tek taraflı anasını ne de beni tuttu,anasıyla tartıştı,benimle de...ama annesinden çok etkilenip olmadık şeyler yüzünden kavgalar ettik...

evleneceğimiz sırada babam trafik kazası geçirmişti,ölümden dönmüştü ve o dönemde maddi olarak çok kötüydük,kendi annesi başta dediler herşeyi biz yaparız ederiz,onlar acele ettiler,biz zorlamadık,etmedik.Allah razı olsun iğneden ipliğe herşeyleri yaptılar ama ne oldu her defasında başıma kakıldı,namkör ilan edildim,keşke bir eşyam olmasaydı da huzurum olsaydı,sonuçta çalışan insnalarız,hepsini yapardık yine...

aldatma olayına gelince... ilk defa başbaşa tatile çıktık,çok özenmiştim...ben eşimden 1 ay önce ailemin yanına gittim,o da arkadan geldi ve tatile çıktık...bir gün orada sohbet ederken rastgele öğrendim...benim bir akrabam ile eşimde tanışıyor neyse onun eşi de benim gibi ailesinin yanına gitmişti,ben de akrabamı sordum yalnız ne yaptı orda görüştünüz mü diye...o da valla birini bulacaktı orda yalnızken dedi ve öyle başladı işte.ben bunu duyunca şok oldum eşimin üzerine gittim nasıl olur sen de yaptın mı diye falan...
3 gün didikledim tatili zehir ettim ve itiraf etmek zorunda kaldı,bunlar hepsi beraber masaj salonuna gitmişler ve orda tek gecelik bşy yaşamış...ben hastalar oldum orada,ağlama krizlerine girdim,özür diledi çocuğumun üzerine yemin etti bi daha olmayacak diye...

ama benim gururum kırıldı,yıkıldım...

dayak olayı ise ilk defa yaşandı...tokat attı...ben ne yapacağımı bilmiyorum,bilemiyorum...

bu aldatma olayları bii başlarsa kolay kolay bitmiyo maalesef çevremdede çok gördüm ben bu durumları bi de tek gece filan diye önemsememezlik etme bence bugün onu yapanın yarın birini bulmayacağı ne malum.baksana sen tatile gitmişsin hemen birini bulmaya koyulmuş.tam olarak doğruları söyleyip söylemediği de belli değil. hem çalışıyomuşsunda niye gururunu ayaklar altına alıyosun ki sanki o olmazsa sen ölüp bitecek misin. neden kendinizi böyle dünyayı sonu gelmiş psikolojisine sokuyosunuz ki. boşanma ya da boşanmama kararını kendin düşünüp verirsin. ama eğer boşanmayacaksan da bu olayı hemen affetme bence süründür biraz ya. o her istediği saygısızlığı onursuzluğu yapacak sen bi iki gün surat yapacaksın onun başı ağrıyacak sonra eskiye dönecek hiçbirşey yapmamış gibi var mı böyle birşey ya.

Her koyun kendi bayağından asılır.Ali ne der veli ne der ayşe fatma bizi ilgilendirmez..Mutlumusun ? Memnun musun ? Sen yaşıyorsun bu hayatı onlar değil. Eşinin her akşam yüzüne sen bakıp onla aynı yastığa sen baş koycaksın..Kaynanan bir süre sonra oğlum senden hevesini aldı imalarına bürünecek potansiyelde biri çok özür dileyerek söylerim ki ya herkesin ağzını tamamen kapatp eşinin bir daha asla seni aldatmayacagına inanacaksın yada sadece resmiyette bitireceksin..Ben şuna inanırınm..Bir bayan güvencini bir kere yitirmişse bir daha asla ve asla o güüven yeri gelmez..tekrar tekkrar söylüyorum.. bu hayatı sen yaşıyorsun ailene ufaktan anlatmalara başlaman senin açından daha faydalı onlar snn ailen unutma.

allah yardımcın olsun çok zor gerçekten okuyunca korktum bende internetten biriyile tanıstım ama gorusmk istemedım ıyıkıde gorusmemişim olmadı nelr var bende ya bana o kelımeyı kullanıyorsa dıye korkmustum hep zaten nıyetıde bellı oldu zaten ıyıkı olmamıs sizin adınıza uzuldum maddıyatınız varsa durmayın

başlık bile tuhafıma gitti seni aldatan döven adama!!! hala canımdan bile çok sevdiğim adam diye başlık açmışsın.sorun burada zaten sen önce kendini sevmelisin sonra bebeğini sonrada eğer senin sevgini hakediyorsa kocanı... öncelik kendimiz olmalıyız biz kendimizi sevip değer vermeliyizki karşındakilerde senin değerli olduğunu kendine güvendiğini tek basınada ayakta durabileceğini bilmeliler bunu onlara hissettirmelisin yoksa aynı şeyleri tekrar yaşamak zorunda kalırsın canım.aldatılmak affedilemez bi unsur benim için bi insan aldatıyorsa saygı sevgi herşey bitmiştir bana göre herşeyi göze almıştır seni kaybetmeyi bile ... seni kaybetmeyi göze alan ve sensizlikten korkmayan bi adamdan birşey beklenmez güçlü ol boşanıp cocuğuna bakan ne anneler var bu bi kısır döngü bu adam asla düzelmez bide affetmişsin affedince erkeklerin gözünde 1 :0 yenik duruma düşüyorsun nasıl olsa boşanamaz beni bırakamaz diye kendilerini bişey zannediyorlar ben sana boşan demiyorum bu bana düşmez ama bence sen onu sevmiyorsun sadece inat ediyorsun iyi düşün ve boşanmasan bile eğer birdaha dayak aldatma vs gibi şeyler olursa ona onu bırakabileceğin imajını verki gözü korksun haaa tekrar buna yeltenirse adam seni kaybetmekten korkmuyor demektir ki zaten böyle bi adamlada evlilik devam ettirilemez sevgilerle...

Katlanılacak şeyler değil yaşadıkların...Devamı fazlasıyla gelir gibi gözüküyor...Biz de insanız ya elbette hata yapıcaz...Neden etrafta konuşulanlara bakıyorsun o kadar....

Aldatılmış,dayak yiyen huzuru olmayan bir kadın olmak,birilerinin zevk alarak yaptığı dedikodudan daha mı iyi???

Boşanmazsan daha çok şey yaşamak zorunda kalabilirsin,belki daha kötüleri...İşte o zaman eve dönmek,herkesi susturmak daha zor olacak senin için....Şu durumda en azından ilk aldatılmayı ve dayağı affetmeyen gururlu bir kadın olarak döneceksin yuvana....Ama aksi takdirde her geçen gün umudunu,yaşama isteğini,kendine olan güvenini tamamen kaybedeceksin....Olayı başkası yaşıyormuş gibi uzaktan izle ve iyi düşün....

Allah yardımcın olsun....

Ha bu arada bende internetten tanıştım 2 sene tanıdıktan sonra evlendim.Şuan 4 senelik evliyim....İnternet veya değil.yaşanılacak şeyler varsa yaşanıyor.Şükürler olsun ben huzurluyum şuan...Allah kalbine huzur versin senin de....

canm benm durumuna cok üzüldüm rabbim yardımcın olsun...
senin eşin bence bu gidişle hayatını daha cok zorlastıracak ve sen hep böyle altta kalan ezilen biri olacaksın o yüzden kesinlikle ailene bu durumu anlatmalısın...
aşk sevgi bi yere kadar bu adamın sana saygısı kalmamıs öyle bir aşk olmayıversin unutursun gider ya bence hemen ailene anlat eger arkanda dururlarsa boşan demiyorum en azından biraz eşinden uzak dur değeri anlasın eger baktın yine aynı ve yine üzüyor o zman boşanma yolunu düşünürsn..
bunu söylemek kolaydır biliyorum o yüzden sana boşan diyemem ama düşün ve artık bu evlilik için bi karar ver bişeyler yap..
insallah hersey yoluna girer mutlu olursun canm..

Son düzenleme:
ölmek boşanmaktan daha kolay öyle mi
ilginç

yani bütün bunları yaşayan bir kadın hala kocasını sevebilir mi? bekarken düşünseydim asla derdim,kendime çok kızıyorum,yediremiyorum ...
boşanmak istemiyorum ama burnu sürtsün,benim kıymetimi anlasın,değer versin istiyorum...
inanın ki kaynanam hayatımızda olmasa sorunlarımızı yüzde sekseni bitacek ama kahretsin ki kara çalı...psikolojik olarak da rahatsız kimseyle geçinemeyen bir tip...kendi akrabalarıyla da..herkes biliyor ki tedavi görmesi lazım ama yanaşmıyor da buna,delimiyim ben diyor..kendi kız kardeşi bıkmış,şuan küs onunla...ne diyim ki geçimsizliğimizin büyün nedeni o,Allahımdan bulsun inşallah...

aldatma olayını da kaynanan mı tezgahladı, lütfen yapmayın bu kadar

Back
X