ahhhhh inşallah ahhhhhhNe kadar zor olduğunu iyi bilirim. Allah şifa versin. İnşallah bu lanet hastalığa artık kesin çözüm bulurlar.
çok nadir görülen bir kanser türü olduğu için tam tedavisi de bulunamamış. Sizin dediğiniz gibi vucudun heryerine sıçrama ihtimali varmış. Bu yıl İzmir Ege'de bu hastalık için 11 kişi başvurmuş o sebepten İzmir'e götürmeyi düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkür ederim. Kalanlarınızın da sağlık dolu hayatı olsun inşallah.Geçmiş olsun...
Pet CT çekildi mi bilmiyorum, önce ona bakılacak. Vücudun başka yerine sıçramış mı kontrol edilecek. Kaçıncı evre olduğu tespit edilecek. Belki kemo belki ışın tedavisi belki radyoterapi görecek.
Mesela annemin akciğer kanseri 4.evreydi. Bütün vücudu sarmıştı. Dayımın da beynine sıçramıştı, akciğer kanseri çok agresif ilerleyen bir kanser türü. Böbrek üstü bezini bilmiyorum ama birkaç doktora götürün derim. Annemin de dayımın da doktoru Cerrahpaşa hastanesindeydi. Çok iyi bir doktordur.
Allah yardımcınız olsun.
Hastane ve doktoru biliyorsanız eğer benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin öncelikle...
Bu hastalığı ameliyat eden, edip de başarılı olan sayısı türkiyede çok az diye biliyorum. Komşumun akrabasının ankarada bir doktora böbreği bile zarar görmeden kurtulduğunu biliyorum. Ama doktor biraz pahalı yapıyormuş bu ameliyatı. Durumunuz müsaitse bi araştırın
mesajınız gözlerimi doldurdu..Annene destek ol, yaninda ol. Sev sar op oksa.. benim icinde bir kez olsun op ellerinden. Rabbim tez zamanda sifasini versin
amin... amin.... Çok teşekkür ederim.Merhabaoncelikle size sabır dilerim.Anneciginize de sifâ.Anne basligi gorunce cok etkileniyorum.Allah annelerimizi ve sevdiklerimizi bize bağislasin.Dermansiz dert vermesin.
Başınız sağolsun. İnanın çok üzüldüm.Acil şifalar diliyorum. Zor bir süreç size nacizane tavsiyem kemoterapi için birkaç doktora görüşün. Ben kardeşim i kemoterapi yan etkisiyle 3 ayda kaybettim kanserden. Kemoterapi gerçekten çok dikkat edin yanından ayrılmayı n kardeşime kemoterapi yan etkisi ile pihti attı. Seni korkutma k için değil uysrmaj için yazdım. Allah yar ve yardımcınız olsun
Size özel mesaj yolladım lütfen okuBaşınız sağolsun. İnanın çok üzüldüm.
Ben de İzmir'e götürmeyi düşünüyorum annemi. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Allah sizlere sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.
teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun
Konu hakkında hiçbir fikrim yok ama Allahım şifasını versin demeye geldim. Rabbim yardımcınız olsun. Annesini yakın zamanda kaybeden biri olarak annenizi bu süreçte hiç yalnız bırakmayın ve sıkıca sarılıp destek olunDün hayatımın en berbat günüydü sabahı zor ettim. Annemin milyonda bir görülen böbrek üstü bezi kanserine yakalandığını öğrendim. Ve annem bizden bunu saklamış kahroldum. Öyle kesin sonuç veren tedavisi de yokmuş. Eminim etrafınızda kanser olan birçok insan vardır. Bu süreçte annem için neler yapabilirim ? Kemoterapi alacaksın yüksek ihtimal demiş doktor. Bu işler nasıl olur ? Nasıl ilerler ?
Bunu duymak bile beni kahrederken annesini ebediyete gönderen arkadaşlarımızı düşündüm. Dayanamadım.. Allah hep sizinle olsun
Acılarımız aynı değil belki amaDün hayatımın en berbat günüydü sabahı zor ettim. Annemin milyonda bir görülen böbrek üstü bezi kanserine yakalandığını öğrendim. Ve annem bizden bunu saklamış kahroldum. Öyle kesin sonuç veren tedavisi de yokmuş. Eminim etrafınızda kanser olan birçok insan vardır. Bu süreçte annem için neler yapabilirim ? Kemoterapi alacaksın yüksek ihtimal demiş doktor. Bu işler nasıl olur ? Nasıl ilerler ?
Bunu duymak bile beni kahrederken annesini ebediyete gönderen arkadaşlarımızı düşündüm. Dayanamadım.. Allah hep sizinle olsun
hani hep derler ya keşke anneler ölümsüz olsa diye.Acılarımız aynı değil belki amamedusares
Bende sabahı zor ettim hatta Ölüm gibiydi bana çok canım yandı deliririm diye korktum Annemin yanındaydım sabaha kadar Annemi izleye izleye uyudum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Kuzum İnşallah Allahu teala şifasını verirde Anneni sana bağışlar Süreç nasıl ilerler bilmiyorum Ama dualarımız Annenle
Amin. Aminn... Ettiğim dualarda annenize de yer vereceğim.Allahım anneciğine de,benim anneciğime de ve tüm hastalara da acil şifalar versin inşallah.
annemin yanında ağlamak, üzülmek, durgun durmak yok. Dün ağladım bağırdım çağırdım bitti. Bugün ve diğer günler iyi olmak zorundayım.Rabbim annenize şifa versin, sizlere bağışlasın inşallah. Bilgim yok hastalıkla ilgili. Tek bildiğim moralin yüksek olması gerektiği. Öncelikle siz kendi moralinizi yüksek tutmaya bakın, dik durun ki anneciğiniz de olumsuz düşüncelere kapılmasın.
Tekrar şifalar dilerim.
Başınız sağ olsun. Sabır hep sizinle olsun. Acınız nasıldır bilemiyorum benim bile yüreğim bu kadar yanarken.Konu hakkında hiçbir fikrim yok ama Allahım şifasını versin demeye geldim. Rabbim yardımcınız olsun. Annesini yakın zamanda kaybeden biri olarak annenizi bu süreçte hiç yalnız bırakmayın ve sıkıca sarılıp destek olunanne acısı hiçbir şeye benzemiyor
çok teşekkür ederim.Allah yardımcıınız olsun, bir fikrim yok ama şifa dilemeye geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?