Canımdan öte annem..

çok nadir görülen bir kanser türü olduğu için tam tedavisi de bulunamamış. Sizin dediğiniz gibi vucudun heryerine sıçrama ihtimali varmış. Bu yıl İzmir Ege'de bu hastalık için 11 kişi başvurmuş o sebepten İzmir'e götürmeyi düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkür ederim. Kalanlarınızın da sağlık dolu hayatı olsun inşallah.

Hastane ve doktoru biliyorsanız eğer benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Çok geçmiş olsun, umarım anneniz iyileşir. Allah hayırlı, uzun ömürler versin.

Merhaba oncelikle size sabır dilerim.Anneciginize de sifâ.Anne basligi gorunce cok etkileniyorum.Allah annelerimizi ve sevdiklerimizi bize bağislasin.Dermansiz dert vermesin.
amin... amin.... Çok teşekkür ederim.

Başınız sağolsun. İnanın çok üzüldüm.
Ben de İzmir'e götürmeyi düşünüyorum annemi. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Allah sizlere sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.

Size özel mesaj yolladım lütfen oku

Konu hakkında hiçbir fikrim yok ama Allahım şifasını versin demeye geldim. Rabbim yardımcınız olsun. Annesini yakın zamanda kaybeden biri olarak annenizi bu süreçte hiç yalnız bırakmayın ve sıkıca sarılıp destek olun anne acısı hiçbir şeye benzemiyor

Acılarımız aynı değil belki ama medusares
Bende sabahı zor ettim hatta Ölüm gibiydi bana çok canım yandı deliririm diye korktum Annemin yanındaydım sabaha kadar Annemi izleye izleye uyudum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Kuzum İnşallah Allahu teala şifasını verirde Anneni sana bağışlar Süreç nasıl ilerler bilmiyorum Ama dualarımız Annenle

Rabbim annenize şifa versin, sizlere bağışlasın inşallah. Bilgim yok hastalıkla ilgili. Tek bildiğim moralin yüksek olması gerektiği. Öncelikle siz kendi moralinizi yüksek tutmaya bakın, dik durun ki anneciğiniz de olumsuz düşüncelere kapılmasın.
Tekrar şifalar dilerim.

hani hep derler ya keşke anneler ölümsüz olsa diye.
İmkansız olduğunu bile bile onu diledim tüm anneler için. Annenizin de ne sıkıntısı varsa umarım hemen yok derdi kederi. Duam hepimizin anneleri için.

annemin yanında ağlamak, üzülmek, durgun durmak yok. Dün ağladım bağırdım çağırdım bitti. Bugün ve diğer günler iyi olmak zorundayım.

Başınız sağ olsun. Sabır hep sizinle olsun. Acınız nasıldır bilemiyorum benim bile yüreğim bu kadar yanarken.
Keşke hiç kimse anne yokluğu ne demek bilmese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…