Canımdan öte annem..

Cok gecmis olsun ve Allah yardımcın olsun. Annem iki makineye bagli. 10 gunde bir ancak disari cikabiliyorum. Bunaliyorum ama sonra Allah'tan umit kesilmez diye teselli ediyorum kendimi.

Cok gecmis olsun ve Allah yardımcın olsun. Annem iki makineye bagli. 10 gunde bir ancak disari cikabiliyorum. Bunaliyorum ama sonra Allah'tan umit kesilmez diye teselli ediyorum kendimi.
Size de çok çok çok gecmiş olsun. Allah annenize şifalar versin tez zamanda.
Dün ümitsizliğe kapıldım giderse naparım diye düşünmekten alamadım kendimi.
Ama bugün anneme destek olmak için iyi olmak zorundayım. Artık siz gibi ümidimi kaybetmeyeceğim.

Allah acil şifalar versin canım anneler babalar en değerlilerimiz Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin

Bir yandan her gününüzü son gününüz gibi , diğer yandan hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayın.
Ablam kanseri hastalığı yok sayarak atlattı. Allahtan geldi, şifasınıda o verecek dedi.
Yakınlar için çok zorlu bir süreç ağlayıp, sızlanmayı sakın aklınızdan bile geçirmeyin. Olumlu olun,olumlu olsun

aynı durum muydu ? böbrek üstü bezi kanseri yani ? Nerde ameliyat oldu bilgi vermenizi rica etsem.
Bize böbrek üstü bezinde kitle olduğunu söylemişti, Ankara’da oldu ameliyatını, kemo görmedi sadece ilaç alıyor sürekli. Arayıp sorup size yazarım.

Canim öncelikle Rabbim safi isminden şifalar versin inşallah...benim anamda milyonda bir görülen böbrek üstü kanseri yakalandı...geçen sene ve şu an tüm tahlilleri çok iyi çıkıyor elhamdülillah...kemoterapi almadı sadece radyo terapibve akıllı ilaçla geçti şu an çok iyi sadece ameliyat yeri ağrıyor ara sıra...moral çok iebmli hemen bir psikolog yardımı alın annem çok ağlardı ki tasavvuf dersleri alan bir kadındır...birde rabbim iyi doktorlara düşüşün insaallah

Şimdi konuştum, Ankara İbn-i Sina Hastanesi Doç.Dr. Volkan Genç imiş doktoru. Bu tür ameliyatlarda aranan bir isim dedi.

bende babamı akciğer kanserinden kaybettim..
ciğerlerin bitmiş hiç birşey yapılamaz demişlerdi ve birden cıktı ortaya yanı sinsi bir kansermis..
hissettiğin duyguları çok iyi bilirim..
annene acil şifalar diliyorum bol bol mutlu edin mutluluk hormonu vucutta salgilaninca hastaliklar daha cabuk atlatilir yada daha dayanilir hal alir..bu konuda tıbbi bilgim yok ama daima duacin olacağım

Çok çok geçmiş olsun..Dilerim çok iyi doktorlara denk gelirsiniz anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Rabbim sifa versin siz ek olarak sarmisak yagi gibi seyler verin

sarmisak yagi Kanser hücrelerini yenebiliyormus bi cok kisiden duydum

hatta bir yakinimizn akrabasi 2 Ay ömrü ya var yada yok demisler adam suan cok saglikliymis her gün sarimsak yagi vermisler

Alternatif Tip arastirip bakin ve icinize sinen olursa ek olarak uygulaya bilirisiniz tabi Kemoterapi fln aksatmadan

Her an moral motivasyon sanki grip olmuş gibi davranın Yanında uzuntunuzu göstermeyin Sevdiği şeylerle ugrasmasin saglayin.. Kafası hastalıkla dolu olmasın.. Allah şifa versin Annenizi size bagislasin Rabbim

Allah yardımcınız olsun. Hersey insanlar için. Bir bilgim yok Malesef.

Rabbim şifa arayan herkese şifa versin inşallah

Annenize ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum.stresten uzak durması gerek

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Zeytin yagı gibi içirecek miyiz ?

Anneniz adına çok sevindim inşallah benim annem de çok iyi olur. Bu hastalıgın nüksetme oranı fazlaymış ya sürekli kontrol altında mı anneniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…