herkese merhaba bu gün annem kendine fal baktırmış ama kadın hep benim hakkımda bişeyler söylemiş ona sevgilim var 1 seneyi geçti annem biliyo ailemden sadece abim çok karşı kadın anneme erkek arkadaşı bir yılan onun çok kötü şeyler yapcak kızına onunla evlenirse yüzü gülmücek çocuk seviyo ama sevgisi nefrete intikama dönüşcek eğer devam ederse kzınız ailede felaketler olcak demiş yeni araba aldığını nsl biri olduğunu falan söylemiş kızını çok kötü günler bekliyo eğer ayrılmassa demiş annem aradı söyledi ne yapcağımı bilemedim arkadaşım vardı yanımda hoca bir kadın var dedi ona gidelim bi baksın sana dedi gittik kadın ellerimi tuttu gözümün içine baktı ben ağlamaya başladım ama sanki ben değil içimde bişey ağlatıyodu kadın sende uğrak var dedi sonra dua okudu ben kendimden geçtim bu senin mutsuz olmanı üzülmeni sağlıyo falan dedi falı sordum inanma ddi kafam çok karışık çok kötüyüm ne yapcağımı bilmiyorum sevgilimi çok seviyorum bi fal için asla ayrılmam ama içim çok kötü şu an ne yapcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum