- Konu Sahibi solmaz15646
-
Bizden ne gibi bi cevap seni tatmin eder? Ne duymam istiyorsun? Merakimdan soruyorumoluyorum olmuyorummu sanıyorsun ?
gayet normal takilcak bir sey degil bu. Herkes birbirine benzeyebilir, gozun kasin burnun dudagin sacin her seyimiz benzeyebilir. Kafana takma canim ama doktorunu da ihmal etme. Kimse seni uzmek icin soylemiyordur buna emin ol.bu olayı bir başkası nasıl değerlendiriyor diye merak ediyorum
cnm emin ol çabalıyorum .bir süre gayet iyiydim sonra bir daha geldi.sadece benzetmek olsa gülüp geçecegim ama abarttı yok tıpa tıpı yok aynısı yok senin halin.falan iyice sinir oldum.o öyle dedi diye öylemiyim acaba dedimBizden ne gibi bi cevap seni tatmin eder? Ne duymam istiyorsun? Merakimdan soruyorum
gayet normal takilcak bir sey degil bu. Herkes birbirine benzeyebilir, gozun kasin burnun dudagin sacin her seyimiz benzeyebilir. Kafana takma canim ama doktorunu da ihmal etme. Kimse seni uzmek icin soylemiyordur buna emin ol.
E benzetsim arkadasim ne var bunda baska derdin yok mu senin hepimizin derdi boyle olsa keske. Herkes herkese soylemistir suna benziyosun sen diye abartma takma kafanacnm emin ol çabalıyorum .bir süre gayet iyiydim sonra bir daha geldi.sadece benzetmek olsa gülüp geçecegim ama abarttı yok tıpa tıpı yok aynısı yok senin halin.falan iyice sinir oldum.o öyle dedi diye öylemiyim acaba dedim
Sana bu yakistirmayi yapan hep ayni kisi mi? Seni rahatsiz ediyorsa o sahisls arana mesafe koy. Seni bukadar tedirgin etmeye hakki yok cunku. Veya ' ben cok rahatsiz oluyorum lutfen birdaha beni kimseye benzetme de'cnm emin ol çabalıyorum .bir süre gayet iyiydim sonra bir daha geldi.sadece benzetmek olsa gülüp geçecegim ama abarttı yok tıpa tıpı yok aynısı yok senin halin.falan iyice sinir oldum.o öyle dedi diye öylemiyim acaba dedim
E benzetsim arkadasim ne var bunda baska derdin yok mu senin hepimizin derdi boyle olsa keske. Herkes herkese soylemistir suna benziyosun sen diye abartma takma kafana
Ayrica ailen de madem biliyor obsesif oldugunu neden hala seni birilerine benzetiyolar biraz daha dikkatli olsunlar!
söyledim zaten bir daha demiyor ama bir defa psikolojımı bozdu bir defa yaniSana bu yakistirmayi yapan hep ayni kisi mi? Seni rahatsiz ediyorsa o sahisls arana mesafe koy. Seni bukadar tedirgin etmeye hakki yok cunku. Veya ' ben cok rahatsiz oluyorum lutfen birdaha beni kimseye benzetme de'
Benzesen ne olur beni de o kadar cok kisiye benzetirler ki dayima kuzenime babanneme burcu gunese serenay sarikayaya hatta gecende arka sokaklardaki zelise benzettiler benzemoyorum bence ama desin dursunlar kafaya takacak ne varsöyledim zaten bir daha demiyor ama bir defa psikolojımı bozdu bir defa yani
İşte abisinin karısı ya illa görümcelik yapıcak maksat gıcıklık olsun.canım yapma böyle şeyler yaaYahu sana benziyor senin konuşkan halin dedi diye mi psikolojiniz bozuldu hayret yani o zaman size hiçbirşey denmesin şaka yapılmasın ne var bunda herkes herkese diyor yaa sana benziyor diye hatta yaa gevezesin bile diyen oldu. Boş boş konuşuyor demek sizin fikriniz size öyle geliyor olabilir çünkü sevmemişsiniz o insanı herşeyi batıyor boş konuşuyor dediğinizde bu yani. Belki ona göre de siz boş konuşuyorsunuzdur.
Benim de kucuk teyzem cok benzerdi onasaçımız ve özellikle de kaşlarımız çok benzer
göz yapımız da benziyor galiba
işte onun uzun saçlı hali ile aynıydım o dönemler
hoş geçen netten arattım pek uzun saçlı fotosu kalmamış ortada
nasıl oluyor da çevrendeki herkes seni birilerine benzetiyor sürekli?cnm emin ol çabalıyorum .bir süre gayet iyiydim sonra bir daha geldi.sadece benzetmek olsa gülüp geçecegim ama abarttı yok tıpa tıpı yok aynısı yok senin halin.falan iyice sinir oldum.o öyle dedi diye öylemiyim acaba dedim
Hay Allahım, babaya çok güldümAblam için "dillere destan güzeldi anneannem, ona benziyor" diyen babam herkesin için de dönüp "bu da aynı küçük dayım" demişti :)))
Olur böyle şeyler boşverin..
90larda çoğu liseli kız o zamanki hali ile kenan doguluya benzerdi mesela:) hepsi düzeldi..
E ececansuece sen mi geldin, hoşgeldin. :)benimde benden bir tane daha mı var diye paranoyak düşünceler aklıma geldi
Senin gibi sorunu olanlara Turkiyede tek bir hastane var npistanbul diye. Sen orada tedavi olmalisin. Bak bu dedigimi dinle ve hemen randevu al.normal psikiyatrlar sana yardimci olamazsöyledim zaten bir daha demiyor ama bir defa psikolojımı bozdu bir defa yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?