Aratmadım. Şöyle simdi ismi ayşe ayşe olsun diyelim. Arama kısmına a yazdığımda o isimle girdigi hesaplar çıkıyor 4 ayse ayşe isimli hesap. Oradan eminim. Ortak arkadaş vs. Olsa sadece o kızın adı çıkardıHesabından daha önce hiç eski sevgilisini siz merak edip arattınız mı? O yüzden de çıkıyor olabilir. Öte yandan ortak arkadaşlar varsa o yüzden de çıkıyor olabilir. Bu ihtimalleri değerlendirdiniz mi?
Bende arayacağımi soylicem hatta arayacağıma yemin edicem benim hissettiğimi oda hissedicek ki böyle seylere çok kızarBu erkeklerdeki geçmis takintisi nedir anlamadım arkadas.
Neden geçmişi kurcalarlar.
Veya eşi yokken böyle şeyler yapma gereksinimi duyarlar.
Burnumdan getir bence.
Eğer yaptıysa kabul edilemez tabiki. Kendisi ile sakince konuşun derim. Neden böyle birşey yaptığını sakince sorun bakalım ne diyecek. İnsanın başına ne gelirse hep fazla meraktanAratmadım. Şöyle simdi ismi ayşe ayşe olsun diyelim. Arama kısmına a yazdığımda o isimle girdigi hesaplar çıkıyor 4 ayse ayşe isimli hesap. Oradan eminim. Ortak arkadaş vs. Olsa sadece o kızın adı çıkardı
Kısasa kısas yapmayın ama eğer eskiler çok değeriyse kapıyı gösterinBende arayacağımi soylicem hatta arayacağıma yemin edicem benim hissettiğimi oda hissedicek ki böyle seylere çok kızar
Bu doğru bir çözüm yolu değil.Bende arayacağımi soylicem hatta arayacağıma yemin edicem benim hissettiğimi oda hissedicek ki böyle seylere çok kızar
Nekadar kırıcı birşey olduğunu anlaması için aslında böyle birşey düşündüm.Bu doğru bir çözüm yolu değil.
Kıyas ve kısasla varabileceğiniz bir yer olmadığını düşünüyorum.
Sakince konuşun eşinizle.
Bence de bakmis yani belki hesabı gizli nolcak çook basit bi mevzuSiz eskilerden hayatınızda olan hickimseyi hiç merak etmediniz mi?
Ne kadar kırıldığınızı 'ben dili' kullanarak anlatmanızı tavsiye ederim.Nekadar kırıcı birşey olduğunu anlaması için aslında böyle birşey düşündüm.
Bence de bakmis yani belki hesabı gizli nolcak çook basit bi mevzu
KesinlikleBazı durumlar insani bana göre. Merak gibi. Bir cok insan eskiden hayatında olan (bunkar eski arkadaşlar, iş arkadaşı felan da olabilir) sırf merakından aratıyor. Nerelerde şimdi ne yapıyor. "inşallah benden sonra çökmüştür" diyeni de gördümkediyi merakı öldürür diye bir laf vardir. Aslinda onun gibi birşey. Simdi kıyametleri koparsan o merakı öldürebilirmisin? Bence realist bakilsa hayır
5 dk önce söyledim şoyle söyledim.Ne kadar kırıldığınızı 'ben dili' kullanarak anlatmanızı tavsiye ederim.
Herkesin yaşanmışlıkları var demekle ne geçecek elinize?
Ben de eskileri arayacağım deyince sizce eşiniz kırılacak mı?Yoksa öfkelenecek mi?
Şimdi bazı arkadaşlar;
'haketmiş,öfkelenirse öfkelensin' diyecek.
Ben bu bakış açısıyla ve kıyas-kısas içeren diyaloglarla sorunların çözülemeyeceğini düşünenlerdenim.
Kadınlarla erkeklerin olaylar karşısındaki duygularının ve tepkilerinin farklı olduğunu hesaba katmıyorsunuz sanırım.
Biz kadınlar,duygusal ve kırılgan varlıklarız.
Sizin kırgınlığınızı hemcinsiniz olarak ben anlayabiliyorum.
Eşinizin anlaması için kısasın uygun yol olmadığını düşünüyorum 25 yıldır evli bir kadın olarak.
Gizli evet.Bence de bakmis yani belki hesabı gizli nolcak çook basit bi mevzu
Kiyamet kopartmadim ama kızdım merak etmemesini beklerdim. Az önce paylaştım konuşmami sordum ama inkar etti.Bazı durumlar insani bana göre. Merak gibi. Bir cok insan eskiden hayatında olan (bunkar eski arkadaşlar, iş arkadaşı felan da olabilir) sırf merakından aratıyor. Nerelerde şimdi ne yapıyor. "inşallah benden sonra çökmüştür" diyeni de gördümkediyi merakı öldürür diye bir laf vardir. Aslinda onun gibi birşey. Simdi kıyametleri koparsan o merakı öldürebilirmisin? Bence realist bakilsa hayır
O zaman hicbisey görmemiştir zaten endişelenmeyinGizli evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?