Canımı sıkan Eş

Zemzem72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
150
87
28
37
Merhaba hanımlar. Canımı sıkan migdemi bulandıran birşey yaşadım dün aksam.3 yıllık evliyim ve 2 yaşında bir kızım var.
Eşim işinden dolayı yaklaşık 6 aydir yurtdisindaydi. 4 gun önce geldi. Telefonundan instagramina girdim. Arama kısmına tıkladığımda eski nişanlısını aradığını farkettim. Arama kısmında silmiş ama kızın adının ilk harfini yazinca dogrudan öneriler olarak o çıkıyor (kullananlar daha iyi bilir). Yani onu merak edip aramış instagramda.
Şimdi buna ne gerek vardı. Çok canim sıkıldı. Yarın kendisine sormak istiyorum. Ona dicem ki "herkesin yaşanmışlıklari var simdi ben kendi yasanmıslîgimi merak edip aratsam ne hissedersin cok merak ediyorum " demeyi planlıyorum. Onca zaman sonra geldi heyecanla bekliyordum ama aşırı soğuk hissediyorum. Ne gereği vardi bunca zaman sonra ? Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Siz nasıl bir tepki verirdiniz?

Hesabından daha önce hiç eski sevgilisini siz merak edip arattınız mı? O yüzden de çıkıyor olabilir. Öte yandan ortak arkadaşlar varsa o yüzden de çıkıyor olabilir. Bu ihtimalleri değerlendirdiniz mi?

Aratmadım. Şöyle simdi ismi ayşe ayşe olsun diyelim. Arama kısmına a yazdığımda o isimle girdigi hesaplar çıkıyor 4 ayse ayşe isimli hesap. Oradan eminim. Ortak arkadaş vs. Olsa sadece o kızın adı çıkardı

Bu erkeklerdeki geçmis takintisi nedir anlamadım arkadas.
Neden geçmişi kurcalarlar.
Veya eşi yokken böyle şeyler yapma gereksinimi duyarlar.
Burnumdan getir bence.
Bende arayacağımi soylicem hatta arayacağıma yemin edicem benim hissettiğimi oda hissedicek ki böyle seylere çok kızar

Eğer yaptıysa kabul edilemez tabiki. Kendisi ile sakince konuşun derim. Neden böyle birşey yaptığını sakince sorun bakalım ne diyecek. İnsanın başına ne gelirse hep fazla meraktan

Bende arayacağımi soylicem hatta arayacağıma yemin edicem benim hissettiğimi oda hissedicek ki böyle seylere çok kızar
Bu doğru bir çözüm yolu değil.
Kıyas ve kısasla varabileceğiniz bir yer olmadığını düşünüyorum.
Sakince konuşun eşinizle.

Nekadar kırıcı birşey olduğunu anlaması için aslında böyle birşey düşündüm.
Ne kadar kırıldığınızı 'ben dili' kullanarak anlatmanızı tavsiye ederim.
Herkesin yaşanmışlıkları var demekle ne geçecek elinize?
Ben de eskileri arayacağım deyince sizce eşiniz kırılacak mı?Yoksa öfkelenecek mi?
Şimdi bazı arkadaşlar;
'haketmiş,öfkelenirse öfkelensin' diyecek.
Ben bu bakış açısıyla ve kıyas-kısas içeren diyaloglarla sorunların çözülemeyeceğini düşünenlerdenim.

Kadınlarla erkeklerin olaylar karşısındaki duygularının ve tepkilerinin farklı olduğunu hesaba katmıyorsunuz sanırım.
Biz kadınlar,duygusal ve kırılgan varlıklarız.
Sizin kırgınlığınızı hemcinsiniz olarak ben anlayabiliyorum.
Eşinizin anlaması için kısasın uygun yol olmadığını düşünüyorum 25 yıldır evli bir kadın olarak.

Bence de bakmis yani belki hesabı gizli nolcak çook basit bi mevzu

Bazı durumlar insani bana göre. Merak gibi. Bir cok insan eskiden hayatında olan (bunkar eski arkadaşlar, iş arkadaşı felan da olabilir) sırf merakından aratıyor. Nerelerde şimdi ne yapıyor. "inşallah benden sonra çökmüştür" diyeni de gördüm kediyi merakı öldürür diye bir laf vardir. Aslinda onun gibi birşey. Simdi kıyametleri koparsan o merakı öldürebilirmisin? Bence realist bakilsa hayır

Kesinlikle konu sahibi.merak etme yani adam merak etmiş sadece

5 dk önce söyledim şoyle söyledim.
Ben "Bisey sorucam şimdi ben eskiden görüştüğüm birini instagramda aratabilir miyim?
Kimi dedi ? Eskiden görüştüğüm biri herhalde bir sen önceden birileriyle görüşmedin dedim.
Hangi amacla dedi bende sen hangi.amacla baktiysan o amacla dedim.
Baya kizdi telefonu getirdi. Gösterdim. Ortak arkadas falandandir dedi. Dümdüz inkar etti bakmadim diye. Ama öyle birsey yok. Kızdı şimdi yoldayiz molada dayanamayıp dedim. Konuşmuyoruz. Zaten ben konusmuyordum pek.

Kiyamet kopartmadim ama kızdım merak etmemesini beklerdim. Az önce paylaştım konuşmami sordum ama inkar etti.

Sevgilimde görsem ben de üzülürdüm sanırım ama ben de arada eski sevgilime bakıyorum ne yalan söyliyim. Ama kesinlikle bir şey hissettiğimden dolayı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…