Canımı sıkan Eş

Teşekkür ederim. Gerçekten soğuk ve sakin kalmaya çalışarak sesimi normal ayarda tutmaya gayret ederek sordum. Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum tekrar kendisi konusunu açacaktir mutlaka
Bir de erkekler yalniz kalinca hep bir can sikacak seyler oluyor. Esiniz tekrar gidecek mi yurtdisina?

Bir de erkekler yalniz kalinca hep bir can sikacak seyler oluyor. Esiniz tekrar gidecek mi yurtdisina?
Gidicek ama birlikte gidicez. Birlikteyken ya da değilken hic farki yok. Bakicak olan iki durumda da bakıyor bakmicak olanda bakmıyor

Gidicek ama birlikte gidicez. Birlikteyken ya da değilken hic farki yok. Bakicak olan iki durumda da bakıyor bakmicak olanda bakmıyor
Haklisiniz insallah durust davranir ve icinizi rahatlatacak bir aciklama yapar.

Abartıyorsunuz bence. Merak etmiş bakmış sadece. Ben de bazen merak edip bakıyorum. Sadece merak yani. Özlediğim, unutamadığım, hala sevdiğim falan yok. Sadece merak duygusu o kadar. Bence hiç gördüğünüzü bile belli etmeyin

Dimi eski nişanlısı birde. Noluyada merak.ediyor. Kıskandin mi diyin hiç kıskanmadım kendime cok güvenirim. Sadece eşimden beklemedigim bi saçmalık
erkeklerde merak duygusu çok oluyor ben onu anladım.. bişey olmayacak olsa bile aratıp bakıyolar yani ne gerek varsa..

Tepki vermezdim. İnsanlık hali merak ediyoruz. esimde ben de bazen eski sevgililerimize meraktan bakarız. Tabi beraberken bakmiyoruz ama biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…