Canımı sıkan Eş

Sevgilimde görsem ben de üzülürdüm sanırım ama ben de arada eski sevgilime bakıyorum ne yalan söyliyim. Ama kesinlikle bir şey hissettiğimden dolayı değil.
Iste benim kocam cocugumuz var ve sevgilisi degil eski nişanlısı. Durum böyle olunca daha incitici

Instagram ı sözle evlendikten sonra mı açtı.önceden arkadaşıydı ve sonradan sildi ise çıkabilir. Kibarca sorun ama bu soru da tabi yol su elektrik olarak ona degıl sıze gelecek.

Görüp gormemeso değil sadece neden merak etti buna kızdım. Ben ona merak etsem arasam die sorduğumda "sen yapmassın ama niye soruyorsun " diyor.
Eşinizin cevabı sacma ama soyle düşünün mesela o kız gelecek planlarından bahsetmiştir eşiniz de gerceklestirip gerçekleştiremediğini merak etmistir veya mutlu olup olmadığını gunumuzde stalk yapmak vs cok normal buna takilipta canınızı üzmeyin aldatma veya ihanet degil

Aratip gecmis silinmesine ragmen ilk sirada o cikiyorsa cok sık bakmis demekki ben kendimden biliyorum bi kac kisi var ne kadar silsemde cok baktigim icin ne harf yazarsam yaziyim ilk sirada cikiyorlar. Bencede aynen oyle de kendini savunmaya gecersede tamm peki madem sorun yok goruselim senle bisey demiyorum de seninde yapacagini dusunsun supeyle yasasin bakalim ayhh bu erkelerin bu salak hareketleri ice sıkti artik. Bunlari yanliz birakmaya gelmiyor

Instagram ı sözle evlendikten sonra mı açtı.önceden arkadaşıydı ve sonradan sildi ise çıkabilir. Kibarca sorun ama bu soru da tabi yol su elektrik olarak ona degıl sıze gelecek.
Sonradan acti ve arkadasi degildi 8 yil onceki mevzu bu kiz

Esim 7 yil once ayrılmış. Kız 1 yil olmadan evlenmiş. Bana bunu tanıştığımizda anlatmıştı evlenmiş oda daha neyi merak edicekki ne gerek var yani

Cok can sıkıcı sizi cok iyi anliyorum. Acaba instagramda dolasirken bir anda aklina mi gelip bakti. Yani iletisime gecmek gibi bir niyeti oldugunu hic sanmiyorum. Ama aklina gelmesi,merak edip bakmasi bile benim icin kabul edilemez. Mutlaka sorun bunu ne dusunerek yaptigini. Ben yapsam ne hissederdin demeniz dogru ama sakin canini acitmak icin ben de yaptim demeyin. Hakliyken haksiz konuma dusersiniz.

Son düzenleme:
Yani 6 ay boyunca kimseyi aramamış mı bilmiyorum..Geçmiş temiz. Kizin adinin ilk harfini yazinca kendi takip ettiği arkadaslardan önce o isimle ilgili hesaplar çıkıyor. 4- 5 o isimle baktığı hesaplar. Niye bir isim cikmiyor ayni isimle diger 4 5 hesap cikiyor dedim bisey demedi kizdi bakmadim bilmiyorum dedi. Baktığına eminim. Gereksiz bir şey yapmis. Durduk yere canm skildi

Ben de cok kızdım bu sosyal medyayı niye böyle kullanıyo bu erkekler

Bence hesabini kapattir madem duzgun kullanamiyorsun ozman kapat de aman iste tamm aldatma degil ama insanin canini skiyor guven gidiyor uzuldugunu kirildigini belli et

Teşekkür ederim 2. Sayfada konuşmami yazdim okursaniz sevinirim.
Baktim demedim ama bakabilir miyim senin icin sorun olur mu dedim (ki asla kabul etmez) sen bakmassin zaten niye soruyosun falan gibi bisey dedi bir hışımla telefonunu aldi arabadan getirdi. Gösterdim. Öyle iste

8 sene onceki bir insan durduk yere insanin aklina gelir mi? gelebiliyor.2012 yilinda ayrildigim (evlilik yolunda oldugum) eski erkek arkadasim gecen gun bi anda aklimdan gecti, sanirim bisey cagrisim yapti. Aklimdan gecmesi 10 saniye falan surmustur sonra unuttum gittim. Merak edip bakmam bir isim soyisim yazmaya bakardi ama bunu asla yapmadim, yapmam. Bekarken de yapmadim,simdi evliyken hele asla yapmam. Sanki esime ihanet etmis gibi hissederim. Ama erkekler boyle dusunemiyor demek ki.

Aman canım ne var bunda yaaaa. Belki de aratmamistir. Arattiysa bile meraktir. Yatip kalkıp on sene onceyi dusundugunu hic sanmiorum.

Tam olarak olmasını bekledigim sey bu. Insanin akli hafizasi sonsuz bir havuz geliyor aklına tabiki. Benimde gelir. Ama bulmaya çalışmak onun için çaba sarfetmek bilmiyorum..

Siz cok guzel ifade etmissiniz. Ben zaten konunuzu okurken duygunuzu ifade edis seklinizden sizin cok dengeli, aklibasinda bir kadin oldugunuzu anladim. Yalniz iste en nefret ettigim erkek davranisi hemen devreye girmis:inkar. Oysa dese ki bi anda bos bulundum aklima geldi bakiverdim vs vs. Ama eger baktigindan eminsem ve inkar ediyorsa orda ben cileden cikiyorum. Cunku inkar demek biseyleri saklamaya calismak demek. Bir kez daha sakince sorun. Ve dogruyu soylemezse aranizda buyuk bir guven sorunu olusacagini ifade edin.

Teşekkür ederim. Gerçekten soğuk ve sakin kalmaya çalışarak sesimi normal ayarda tutmaya gayret ederek sordum. Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum tekrar kendisi konusunu açacaktir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…