- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
- 688
Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.