Canımı sıkıyor bu kadın

ya böyle tiplerden nefret ediyorum. Sanane desen 'aa ne dedim ki' der bir de üste çıkar, birşey demesen şaka yapıyorum sanıp ukalalığına devam eder. Bildiğin yapışkan bataklık gibi tipler. Allah yardımcınız olsun ama tavır koymak şart artık nasıl olur ben de bilemiyorum..

ben de çok zorlanırım bu tipler karşısında :KK14:

Ben zaten tesettürlüyüm. Çok şükür alacak durumumda var. Ama o zaten yeni
Ayrıca o yel.z beğenmiyor diye devamlı kap mı değiştirmem gerekiyor. İnşallah bir daha laf ettiğinde kıçının üstüne otutturacak bi kaç kelime edebilirim. Takmış bana sanırım
Kıskanıyor olabilir, güzel bir kadınsan. Çocuğun başarılıysa, biliyorsun okullarda döner bu şeyler

Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
Aynısını anneme apartmandaki komsu söylemisti:
"Üzerine hep aynı seyleri giyiyorsun kıyafetlerinden seni tanıyorum
Düsünüyorum acaba bu kadının parası hic yok mu diye" ben de yanındaydım annemin
Annemin cevabı "canım biz ev aldık borcumuzu ödemeye calısıyoruz borc bitsin buradan tasınırken sana hoscakal demeye gelirim sen bu kıyafet takıntılı halinle uzun süre bu kücücük lojmanda yasayacaksın o belli" olmustu :KK70:

Valla kızlar sinirden ağladım bugün. Kıyafetibalıp kafasında paralayasım var.
Yapma sen de canım, senin canın bu kadar kıymetsiz mi elin kadını yüzünden canını sıkıp bir de gözyaşı döküyorsun.
Çok üzerine gelirse konuşacak başka konumuz mu yok, yoksa senin başka bir sıkıntın mı var da benim mantoya taktın, diye sor olmadı, bak bakalım bir daha tekrarlıyor mu densiz..
Boş ver bazıları böyle işte, takık oluyor, onlara hayat hepimize olduğundan da zordur böyle elalemin mantosunu dert edindiklerine göre, beyinlerinin içini bir görsek bizim beynimiz yanar... dediğim gibi boş ver canını sıkmaya değer mi hiç :KK66:

Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
Sanki hergün aynı donu giymişsin gibi, hey Allahım ceket yani bu insanlar hergün farklı mı giymek zorunda? Belki benim bi tane kabanım var, ne yapalım aynısını giymeyeyim de bi tarafım mı donsun? Hem kaç tane ceketi olmalı ki bi insanın? Öf cahil cüheyla

Patavatsız kadın.susturacak 2 kelam etseydiniz keşke yüz bulmus bişey dememenizden yine tekrarlamış inanın yine tekrarlıycak

Benim hissettiğim şey şu;bence bu kadın sizden rahatsız oluyor,yani sizi pek sevmiyor.ve rahatsız olduğunuzu bile bile bu konuda üstünüze fazla geliyor.kısacası net kıskanıyor.belki montunuzu,belki dış görünüşünüzü belki başka bir şeyinizi.

Valla kızlar sinirden ağladım bugün. Kıyafetibalıp kafasında paralayasım var.
Ya ne agliyorsun cahil birnin lafina:KK54:
seni montundan taniyorum deyince benim seni taniyabilecegim bir mont bile goremedik uzerinde deseydin:KK53:
Boyle dengesizler her yerde var bizim soktada komsu diger komsuya esin ne kadar sik sen hic giyinmeyo bilmiuorsun demisti oda senin gibi sinir olmustu.cahil insan her yerde var

Ya kiyamam boyle tipler icin neden moralini bozuyorsun :KK19:
O oyle dediginde ben olsam yaaaaaaa bende sana hep soracaktim giydiklerini ozel modacin mi dikiyor oyleyse yazik verdigin paraya cok paspal gozukuyorsun acil degistir istersen sana cok begendigin o kaptan alalim adamakilli biseyin olur derdim:KK53:
Bunlara asalet sokmez anladigi dilden konusacaksin:KK14:

böyle densizlere gülerek yapıştırmaya bayılıyorum ağır olabiliyor biraz sonrasında haddini biliyor.pardon tanışıyormuyuz bende sizi günlük paspalas halinizle görmekten çıkaramadım valla aayy kusuruma bakma şşşeeekeerrriiimm.

Latife ediyor aklinca. Bazı insanlar nerde ne konuşacağını gerçekten bilmiyor. Elinden geliyorsa söylediği şeylere tek bir kelime cvp verme.

Ya Allah aşkıniza gülün geçin.''Hı hı canım kesinlikle öyle''

kadının işi gücü yok galiba ben olsam gözün kaldı galiba ya da sanane der muhatap almazdım deli çok valla

benimle şakalaşacak potansiyelde olduğunuzu ve sizinle samimi olduğumu sanmıyorum o dilinize doladığınız KAP ı satın alabileceğinizi ise hiç düşünmüyorum de sağlam boz bitti sokakta görse yolunu değiştirecektir eminim.

Aynısını anneme apartmandaki komsu söylemisti:
"Üzerine hep aynı seyleri giyiyorsun kıyafetlerinden seni tanıyorum
Düsünüyorum acaba bu kadının parası hic yok mu diye" ben de yanındaydım annemin
Annemin cevabı "canım biz ev aldık borcumuzu ödemeye calısıyoruz borc bitsin buradan tasınırken sana hoscakal demeye gelirim sen bu kıyafet takıntılı halinle uzun süre bu kücücük lojmanda yasayacaksın o belli" olmustu :KK70:
off kapağa bak :KK9:hazır cevap insana bayılıyorum ben öyle olamadığım için :KK52::KK70::KK70:

Back
X