canımın bir yarısı da gitti ben ne yapayım şimdi

sen neden kendni suçluyosunki hala???? niyeti belli işte ve dedkleri bahaneden başka bişey değil, nasıl biri olduğunu görmen gerek bence, ve ona muhtaç bağımlı olma böyle.. gerçekten bu senin en kötü günün, ve yemn ederm çok üzüldm canım , ama kendne gel ve olanları gör,olduğu gibii

kendimi suçluyorum evet çünkü gerçekten iyi biri .. keşke yanımda olsaydı .. üstüne çok gittim sanırım kendi sıkıntılarından dolayı çıkmazda kaldı..

üs üste gelince böyle oldu ..

ama ayrılık çok kötü.. ona dokunamama ... gün gelince başka kişiye ait olması ... çok üzücü .. keşke böyle olmasaydı ... bilmiyorum beynm almıyor inan

Sana destek olmadığı için ona kızmıyor musun? İyi biri olabilir ama kötü gününde sana destek olamamış gibi görünüyor

Sana destek olmadığı için ona kızmıyor musun? İyi biri olabilir ama kötü gününde sana destek olamamış gibi görünüyor

eve zaten sorun bu destek olmadığı için kızıyorum ona .. ama tertemiz sevgime değer miydi ayrılmak ..

kimse onu benim kadar sevmeyecek , her ne kadar zor durumda olsamda ona hep aşkla baktım ...
kimse onu benim baktığım gibi bakmayacak değer vermeyecek...
hiçbir kız arkadaşı olmadığı için pek kesiremiyor olabilir ama anlayacak zamanı gelince

Bırak madem hatasını görsün cezasını çeksin

bak ben cidden böle şeleri anlamıyorum, bu insanlıkla alakalı benm gözmde böle bi zamnında bu şeklde dawranan briri sıfırdır!!!! böyle bişeyn gerekçesi bahanesi falan olmaz bugününde warsa war yoksa zaten hiç olmasn..... ya nasıl desem insanlar böle zamanlarda belli olur işte,oda belli etmş kendni, insanda hiçmi vijdan olmaz ya bu sırt çewrlcek zamanmı??? bence sen olaylara böle yaklaşmalısın ben çok kızıyorum böyle şelere , va hala onu haklı çıkarcak sebepler buluyosun kendnce, kendne zarar yapma bunu, gözlerni kapama bu kadar,

ahhh canım ahhh ömrümü verdmm ben ona .. şimdi birazcık yakın davransaydı dünyaları verirdim..

benim kadar ona değer veren biri olacak mı acaba..

bir kuru ekmeğe bile mutlu olurdum onunla

canm benm gerçekten çok iyi anlıyorum seni benmde 6 yıllık bi ilşkm war we ona ölüyorummmmm , ama insan zamanla anlıyo , bu kadar duygularınla yaşama cidden acı çeken tek sen olursun, o insanlığından utansn ya bu zamanda insan sewdiğinim elini bırakırmı içi nasıl rahat ediyoo??? bak sana bugün bunu yapan ilerde neler yapar, sakın yalwarma gör nasıl birymiş, ya senin normal dawranman normal olmaz böle zamanda bu senin en kötü günün.... Allah sabrını wersn canm benm ama gör işte yanında kim war kim yok, kimseye hak etmedği değeri werme, şu anda duygularınla düşünyosun ama mantığını önüne koy, bak sen onun için neler düşünyosun bence o insanlıktan nasbni almamış

ona bi sarılsammm şuan ağlıyorumm nasıll özledm onu nasıl

İyi gün sevgilisi sürüyle canım istediğin kadar bulursun.

Zor bi süreç geçirmişsin böyle zamanda senden ilgisini sevgisini kesip çekip gidiyor mu

Dönüp arkana bile bakma............

kendince haklı sebepleri vardır ama benim sebebimden üstün olabilir mi acaba ölümden ?

kalbim varya kalbim .. off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…