İlk günler bu kadar canım yanmıyordu.Son 2-3 gündür kendimden beklemediğim şekilde ağlıyorum.Normalde arkadaşlarım odun der bana siz düşünün gerisini.Bugün numaramı sildiğini görünce kendimi tutamadım yine gözyaşlarım pıt pıtAcınızı yaşayın, serbestçe yasınızı tutun, yolunuza bakın. Olacağı varsa olur barışırsınız zaten zamanla. Şimdi biraz izin verin birbirinize
Bu sefer ben kırıp dökmedim.Hatam ayrılık mesajı yazmaktır belki ama kırıcı konuşmamaya çalıştım.Kendisi yazma tükendim dedi.Kırıp döken sensin ama onun toplamasını istiyor sun,?
O biraz zor ama gönderme yapmamaya çalışıyorum.14 gündür ilk kez geçen gün durum paylaştım gördü.Onun dışında bugün numaramı silip silmediğini anlamak iÇin paylaştım yüksek ihtimal numaramı sildiği için görmedi zaten.Aslında çantada keklik olmadığımı biliyor.Beni çok iyi tanıyor kendisi.Gonderme vs hic bir sey yapma agirliginda dur sabreden kazanir.Ins hayirliysa dönecektir.Sadece zaman ver kafasini toplasin seni cantada keklik görmesin.
Peki öyle olsun o zaman.Bazen etmez. Bazen hakkım helal olsun cumlesı veda cumlesı olur.. yasananlara kırmadan tesekkurdur.
Yok hayır sürekli kırdım kısmını geçmiş için söylemiştim.Sonrasında daha durgunlaştım zaten.Haklısınıx Tabiki.Hepimiz insanız kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok.Sizin adınıza üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Allah iyilerle yolunuzu kesiştirsinbak tatlım seninde hataların var , ben de zamanında senin gibi kırdım döktüm sonradan pişman oldum ama iş işten geçti , şu an başkasıyla nişanlı. Eğer gerçekten seviyorsan konuş , ama barıştıktan sonra onu yıpratacaksın gerçekten hiç başlama. Herkesin bir sınırı var , o sınır geçilince gerçekten karşında bambaşka birini bulursun.
Neden böyle düşündüğünüzü öğrenebilir miyim?Kesinlikle mesaj atmalısın daha fazla zaman geçmeden
amin inşallah seninde . nasip değilmiş diyorum .Yok hayır sürekli kırdım kısmını geçmiş için söylemiştim.Sonrasında daha durgunlaştım zaten.Haklısınıx Tabiki.Hepimiz insanız kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok.Sizin adınıza üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Allah iyilerle yolunuzu kesiştirsin
Nasibe sığınmasak halimiz nice olurdu zaten.Vardır Allah’ın bir bildiği.amin inşallah seninde . nasip değilmiş diyorum .
Çünkü böyle biterse tam olarak konuşulup anlaşılmadan bitmiş olacak ve düzelebilir miydi acaba diye hep aklınıza takılacakNeden böyle düşündüğünüzü öğrenebilir miyim?
Genelde böylesi durumlarda ben yazıyorum hatalı olduğum iÇin.Ancak bu sefer ben hatalı değildim onun yazması gerekmiyor mu?Numaramı silmiş kendisi kafasında bitirmeye çalışıyor,bitirdi belki de.Sizce gerçekten yazmam bir işe yarayacak mı?Hep aklıma takılacak madem çok aşırı seviyordun o kadar zaman neden yazmadın diyeceğimÇünkü böyle biterse tam olarak konuşulup anlaşılmadan bitmiş olacak ve düzelebilir miydi acaba diye hep aklınıza takılacak
Ben kabulleniyorum.Zor biriyim ama inanın sadece elimde plan sebeplerden değil bu halim.Şımarık biri normalde değilim ama benim en yakınım o olunca tüm nazımda ziyanımda ona geçiyor.Çok yıprattım kendisini.Hatta son mesajımda çok hakkın var bende lütfen hakkını helal et dedim
Hanfendi yazdıklarımı okuyun lütfen.Bu yazdığınız kişi değilim ben.Evet hatalarım oldu ancak çoo sevdim ben.Çok fedakarlık yaptım.Ailem kimse istememesine rağmen arkasında durdum.Hakimlik sınavını yeni kazandım.Oda polislik mülakatına girdi her saniye her dakika forumlara bakıyorum açıklansında aileme söyleyeyim istemeye gelecek diye.Bixim ilişkimiz öyle basit değildi.Kırdım zamanında bundan ötürü hatalarımı telafi etmeye çalıştım hala daha da çalışıyorum.Onu çantada keklik görmedim sadece konduramıyorum bişeylerİEvettt beni seven biri var.
Peki bu durumda ben ne yapmalıyım??? Hemen onun hayatını zindan edip ağzına etmeliyim. Zırt pırt ayrılmakla tehdit etmeliyim. Peşimden koşmalı hayırrr ayrılmayalım demeli.
Ama ya beni terk ederse???
Hayırrrr edemez. O beni seviyor. Sevdiği için benim her türlü histerik tavırlarıma eziyetime işkenceme katlanacak. Çünkü seven eşşektir. Ve eşşek olduğu için sevdiği kişinin bütün yükünü ses etmeden çeker.
Ama ya birgün onu tüketirsem ve artık geçip giderse???
Giderse demekki sevmiyordur, gidemezki. Gidersede duramaz yazar bana. Seven duramaz çünkü.
Peki onun sevgisini sorgulayacağına sen neden önce kendine bakıpta ben neden beni sevene ve benimde sevdiğime böyle eziyet ediyorum diye kendine sormuyorsun???
Sormam olmaz ben hep haklıyım. Ben prensesim :/ ve o benim eşşeğim...
Ama ya gerçekten giderse???
O zaman bende kadınlar kulubune konu açarım ıhhh :/
Evet sevgili konu sahibesi. Sen ve senin gibi bir çok vatandaş burada bu şekilde konu açıyor. Bu yüzden hayatınıza girenlere yaptığınız şeyi yazdım yukarıda.
Sevene eziyet ederken utanmıyorken, terk edilince bunca isyan etmeniz müthiş ironik...
Ben olsam yüzünüze dahi bakmam. En çokda aşkımı sorguladığınız için. Sevse bırakmazdı dediğiniz için. Çünkü sevsede gider insan. Çünkü sevgisinin karşılığını görmüyordur. Onun sevgisini sorgulayacağınıza dönünde bir kendinize bakın seven sevdiğine bunca eziyeti edermi diye...
Ben orda yanlış anlatmışım daha doğrusu atlamışım bir konuyu kusura bakmayın.Seni bırakamam imalı durumundan sonraki durumuna karşılık paylaşmıştım.”Benim tüm kelimelerim sendin.Aşkımdan,sevgimden ödün vermedim Şimdiye kadar biz dünyanın etrafında dönüyorduk ama bundan sonra dünya bizim etrafımızda dönecek” diye bir durum yapmıştı kendisine ona misilleme olarak yazdım ben.Çocuk sana seni bırakmam yazmış. Sen allah güzel insanlarla karşılaştırsin yazmışsın. Ya sence yaptığın mantıklı mı? Çocuk sana dön bende hala varsın ölene kadar bitmedin mesajı vermiş. Kimse bulunmaz bursa kumasi değil. Kendini fazla çekme işte böyle kayar
Kendimi sizin eski sevginizle bir tutmadığımı söyleyeyim öncelikle.Hatalarımı fark ettim ve bişeyleri yoluna koymaya çalışıyordum.Elimde olmayan sağlık problemlerinden ötürü psikolojim iyi değildi son zamanlar onun germiş olduğu bıkkınlıkla kalbini kırdım çoğu kez.Sizin yaşadığınızı yaşasaydım bende terkederdim elle tutulur bir sebep çünkü.Ama biz elle tutulur bir tartışma yaşamadokBenim eski sevgilim de sizin gibiydi. En son ben yurtdisina tasindim guya arkamdan gelecekti o da ama gelmekten vazgecmis ve bana bunu aciklama geregi bile duymadi. Ben nasil olsa anlayisla karsilarmisim, ortak arkadaslarimiza oyle diyormus! Kendisini terk edecegimi hic dusunmuyordu, ogrenir ogrenmez terk ettim. Akabinda esimle tanistim ve tanistiktan 6 ay sonra evlendim. Dugunumun olacagi hafta hala bana baska numaralardan whatsapptan yaziyordu sen beni terk edemezsin, hala beni seviyorsun o yuzden evleniyorsun falan :)) Kisaca dedigim gibi kimsede krediniz sonsuz degil. Tak ettigi anda biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?